33 haftalık hamileyim bebeğim boyu şimdiden 48 cm kafam çok karisik

askrhpozitif

Nirvana
Pro Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.111
Merhaba kizlar bugün zeynep kamil doğum acile gittim 2 hafta önce bebeğim 1416 gram di bugun 2250 çıktı boyumuz ise 41 cm di simdi 48 cm çıkıyor kafam çok karıştı normalde bebekler 48-53 cm civarı doğuyor zaten FL te gore 36 haftalık gorunuyoruz ama biz daha 33 haftanın yeni icindeyiz sizin bebeklerinizde durumlar nasil

Benim kızçe miyon tipliymiş teyzesi o yüzden yardım edemeyeceğim ama oğlum 4 200 gram 54 cm doğmuştu :)

Benim kızçe miyon tipliymiş teyzesi o yüzden yardım edemeyeceğim ama oğlum 4 200 gram 54 cm doğmuştu :)
Ben hem kilosuna hemde boyuna çok şaşırdım gerçi her gun koca bi kupa sut iciyorum ama daha 33 haftada 48 cm olması acaba ultrason doğru olcmuyormu oldu kilosu da boyuda çok iyi doğmuş 41 kere maşallah

İyidir iyidir .Benim oğlumda ne taşıma sepetine sığdı ne tulum giyebilmişti.Şimdi 15 yaşında uzun bi çocuk.

Olabiliyormu yanı boyle oğlunuz doğduğunda kaç cm di boyu Rabbim acılarını göstermesin
55 mi 58 mi neydi doğduğunda .Ayakları kıvrılmıştı babası açılmıycak bunlar diyodusağlıklı akıllı çok şükür. şimdi babası boyunda .Merak etmeyin sizinki de iyidir inşallah .Sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza .

Amin inşallah çok teşekkür ederim az da olsa içim rahatladı ortalamanın üstünde doğan bebeklerden olacak desene bizimkide

Bana çok normal geldi canım bende 31+0 ım bugun kontrolde 1900 kilo bebeğim maşallah maşallah seninkide 2 hafta önce 31 de 1450ymiş o zaman benim bebiştemi iri yani doktor çok iyi dedi ama 3500 falan doğar dedi öyle çokta iri gelmedi bana

Bencede gayet iyi canim benim bebisim 29+2 hafta 1750gr boy 42 cm dk çok iyi dedi sende panik yapma varsin uzun olsun masallah kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…