• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

33 haftalık hamileyim kızıma isim arıyoruz. Gökçe koymayı düşünüyorum ama yanına bir isim daha istiyorum fikir verebilir misiniz

Duygm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
28
5
1
25
33 haftalık hamileyim kızıma isim arıyoruz. Gökçe koymayı düşünüyorum ama yanına bir isim daha istiyorum fikir verebilir misiniz ??

Gökçe tek başına çok güzel bir isim zaten başka isme gerek bile yok ama ben İlay ismini çok seviyorum öztürkce bir isim anlamı da güzel değerlendirebilirsiniz prensese ❤️ sağlıcakla gelsin

Gökçe eflin düşündüm onunda eşim çok uymadı dedi kararsız kaldım

Gökçe tek başına çok güzel bir isim zaten başka isme gerek bile yok ama ben İlay ismini çok seviyorum öztürkce bir isim anlamı da güzel değerlendirebilirsiniz prensese ❤️ sağlıcakla gelsin
Teşekkür ederim inşallah. Çok kararsızım ya

Gökçe eflin nasıl sizce
bence de güzel degil. ne guzel bir isim gökçe.
tek kullansaniz da gayet güzel
ama farkli bir isim istiyorsaniz yanina
Gökçe Mavi
Gökçe Tuna falan belki olabilir 🙄🙄🙄 (gökçe Kumral ve Gökçe Ada olarak devam edesim gelmedi degil😇)

bence de güzel degil. ne guzel bir isim gökçe.
tek kullansaniz da gayet güzel
ama farkli bir isim istiyorsaniz yanina
Gökçe Mavi
Gökçe Tuna falan belki olabilir 🙄🙄🙄 (gökçe Kumrak ve Gökçe Ada olarak devam edesim gelmedi degil😇)
Kumrak disindakilere ben de oy veriyorum. Nil de olabilir yanina ama eflin neden? Neden bu kadar zorlama bir isim? Zaten tek basina cok guzel

Kumrak disindakilere ben de oy veriyorum. Nil de olabilir yanina ama eflin neden? Neden bu kadar zorlama bir isim? Zaten tek basina cok guzel
kumral ada mavi tuna kitabi vardi ya Buket Uzunerin, yazdikca gaza geldim ondan ekledim😂😂

Back
X