- 11 Şubat 2016
- 312
- 197
- 35
Arkaaslar merhabalar 33+1 haftalik hamileyim sabahtandir bel agrisi ve kasilmalar yuzunden devlet hastanesine gittim nst de sancim cikti. orda sadece izotonik serum verilerek beni sehir disinda120kmde baska hasraneye sevketti haftamiz dusuk oldugindan mudahale edemexlermis muayeneye tenezxul etmedi bende sevki reddederek baska hastaneye gectim ordada dr yok sadece ebe vardi ozel bir hastaneye gittim ordada malesef doktor yoktu hemsire dru..tlfn uzerinden bilgilendirdi nst de yine sncim cikti hemen 1 doz ciger gelistirici igne adalat hap ve agri kesici serum baglandi ardindan sonraki gun icin dr gelmemi soyledi ve hastaneden cikisimi yapti yapacaklari baska birsey yokmus suan evde istrhat ediyorum ama bebegim gereginden fazla harekwtli (zaten hic sakin bir bebek degildi) ara ara yind kasilyor yarin dr yine sanci cikarsa sezeryana alack boyle bir durum yasayip sancisi duran var mi eetelenebilir mi baska neler yapilabilir serumlar biraz rahatlatti ama gecirmis degil dogsa yine ayni seyi yasaycm ondn cok korkuyorum iki kaybim(pihtilasma) bir erken dogumum var kizim yine 34 te geldi bi ay kuvozde kaldi ve cok yiprandim evladimi emziremedim tutmadi. hamilelik depresyonuna girdim olecek korkusuyla harap olmustum ameliyatli halde 6 kat hergun inip ciktim evladimi gorebilmek icin kivrana kivrana bir lohusalik yasadm yine ayni seyleri yasamak istemiyorumm bulundugum yer kucuk bir sehir kimse kimseye bakmiyor saglik sektorumuz cokmus durumda hastanelerde doktor yok olana da sira yok kapilarda suruuyoruz nereye gittiysem istedigim gibi bakilmadi yillardir gittigimiz kendi doktorumuz malesef izinde 8 agustosta gelecek kendisyle gorustum boll bol dinlen su ic cok agrin olsa duramazxin bekle dedi ama nasil bekleyecem bebegi. Durmuyor herzn cikacakmis gibi kipir kipir o hareket ettikce canim daha cok yaniyor cevap verecek arkafaslar hakkinizi helal edin uzun oldu ama dertlesecek tecrube edinecek kimsem yok ne yapcgmi bilmyorum korkuyla bu saate ladar uyanigim