• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

33.haftada bebegin kilosu ve boyu

vuttukul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
26
12
38
Balıkesir
Arkadaslar 33+1 de bebegimin kilosuna 2050 gr ve boyuna da 38-39 cm arasi dedi bana cok kisa geldi dojtorum 49-50 cm i bulur doguma kadar dedi ama benim icim hic rahat degil ayni haftada olanlar kilosu ve boyu neydi???

Arkadaslar 33+1 de bebegimin kilosuna 2050 gr ve boyuna da 38-39 cm arasi dedi bana cok kisa geldi dojtorum 49-50 cm i bulur doguma kadar dedi ama benim icim hic rahat degil ayni haftada olanlar kilosu ve boyu neydi???
Son zamanlarda bebek hızlıca büyür benimde 48 cm oldu korkmana gerek yok canım

Ne biliyim canim ya arkadasimin bu haftada 46 cm mis bunu duyunca iyice moralim bozuldu 33+4 um suan doguna kadar uzarmi ki
Evet uzar sen bunları düşünme bence beslenmene bak o vitamin alsın :anneadayı::dondurma: tanıdığımın bebeği 36 haftalıkken doğdu 1750 kiloda bakmamış hiç çocuga ama normal doğumla saglıklı doğmuş

Ilk cocugum 2900 dogdu 2700 eve ciktik boy 49 cm.uc ay icinde toparladi ve suan yasitlarindan onde gidiyor boy ve kilo olarak.benden daha kilolu ve boyu uzun arkadaslarin cocuklarina bkyorum ve diyorumki hic dogum kilosu ve boyuna takilmamak lzm.benimkini gorenler bumu dogdu demisti bana.simdi neyle besliyon diyorlar.genetik yapu vs derken cocuk buyur gelisir.sen bol bol dinlen son gamilelik haftalarinin keyfini cikarmaya calis.yeterki sorunsuz dogsun hemen kucagina alabilesin.saglikla kalin

Hep saglikli seyler yigiyorum benim kadar sut icen yogurt yigen yoktur heralde 15 inde bidaha randevumuz var insallah uzamistir 5 gun onceki fotografimla bugunku arasinda bile fark var karnim bayag buyumus annelik ne zormus herseyi kafaya takiyor insan:(

Sizi cok iyi anliyorum diyorumya bende yogurdu sutu cevizi vs ama yok cocuk yerine ben almistim kilolari:) anladimki olmayinca olmuyo .sutun bol olsun bebekte sorunsuz emdimi senden iyisi olmayacak

Insallah canim sutum bol olur cok oemli bi anne icin.kilosu haftasina gore normal dedi doktor tam haftasiyla uyumluymus sadece boyu kafaya taktim ama takmiycam artik:( kizimi uzmiyim bosu bosuna

Kizlar bugun gunlugume baktim gecen ay gittigimde 37 cm demis bu ay 38-39 arasi diyo bu iste bi yanlislik var bir bebek bir ayda bir cm uzar mi hic

Bukadar takma kafana canim emin ol o olculer tutmuyor ilk kizimda 3 kiloyu gecer dedi 2890 dogdu ikincide anca 3 olur dedi 3 bućuk dogdu simdi bundada Allah kerim 34 haftalikken gittim 2.700 boy 49 cm dedi zaten en bastan beri iki hafta onden gidiyoruz ozel bisey yiyip icmiyorum ne bulsam yiyorum sutle hic aram yok kahvalti yapmak iskence gibi rahat ol strese girme saglikla kucaklarimiza aliriz insallah

Benim de moralim çok bozuk . 33 hafta niz a girdik ve kilo 1748 dedi doktor ve 2hafta da kısa geriden. O kadar da süt ceviz yumurta yerim. Omega 3 ya gerçekten aglamaktan öldüm. Acaba zeka ile alakasi var mi? Ben test yani zeka testi yaptırmadım. Ondan korkuyorum

36 haftada doğum yaptım. Bebeğim de gelişim geriliği varmış ve 32 hafta ile uyumlu doğdu. 10 gün yoğun bakımda kaldı ve 1780 olarak doğdu. Çok ağladım. Şükür sağlığı iyi ama tabii ki küçük doğdu. F l tam hesaplandığı gibi çıktı.

Back
X