32 haftalık hamilelik seyahat

bety60

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
158
164
103
Merhaba arkadaslar bi ay sonra t atile gidicez bu haftalarda tatile giden oldu mu?
doktoruma danıştım bi sıkıntı olmıyacagını söyledi. ucak yolculuğuda yapabileceğimi şuan için bi sıkıntı yok dedi ama. hafta olarak yorucu mu olur gerçi gitmesem de o dönemlerde çalışmayı düşünüyorum.. antalya bu arada gideceğimiz yer

Doktorun bişey olmaz dediyse gidebilirsn biraz da kendini iyi hissetmen ile alakalı gitmeden bir kaç gün önce git yine bir muayene ol istersen

Doktorun bişey olmaz dediyse gidebilirsn biraz da kendini iyi hissetmen ile alakalı gitmeden bir kaç gün önce git yine bir muayene ol istersen
kesinlikle doktora gitmeyi düşünüyorum da hani kendimi iyi hissdersem problem olmaz sanırım sadece benle alakalı galiba

kesinlikle doktora gitmeyi düşünüyorum da hani kendimi iyi hissdersem problem olmaz sanırım sadece benle alakalı galiba
Evet canım , denize falan girmeyi düşünüyorsan onları da sor , uygun derse girersin ama benden tavsiye havuza girme.. ben 4 aylıkken 12 saat yol yaptım Çanakkaleye gitmiştim Ağustos sıcağında tabi kontroller sağlandıktan sonra özel araç ile gitmiştim yorucu oldu gidiş dönüş yaptığım için sen sadece gidip tatil yapacaksın bence bir sorun olmaz ...

Back
X