Doğuma Hazırlık 32 haftalık gebelikte suyun azalması

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhabalar bende 39+6 yım bebeğimin kilosu bir hafta önce 3500 du doktor kilo alımına devam ederse ve 41 haftaları da görüşen normal doğum yapamazssin dedi hala sancı vs birşey yok. Kakasını da en son yapmamıştı sanırım yapma ihtimali de var bir iki gün bekleyip sezaryan düşünüyorum sizce?
Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin saglikla alin kucaginiza insallah.Ama beklemeden doktora gidin bence bende basima geldigi icin korkuyorum hersey normalken bi anda tum dengeler degisiyo.ihmal etmeyin,beklemeyin derim ben sezeryansa sezeryan hic onemli degil siz yeterki saglikla alin kucaginiza

Merhaba 33+3 haftalık gebeyim bugün doktora gittim suyun sınırda olduğunu ve böyle giderse doguma kadar yetmez dedi 2 hafta sonraya randevu verdi idrara çok sık gidiyorum maşallah diyeyim hareketleri de çok iyi önerisi olan var mı

Merhaba 33+3 haftalık gebeyim bugün doktora gittim suyun sınırda olduğunu ve böyle giderse doguma kadar yetmez dedi 2 hafta sonraya randevu verdi idrara çok sık gidiyorum maşallah diyeyim hareketleri de çok iyi önerisi olan var mı
Merak etme Haftan gayet iyi Allah'ın izniyle doğarsa bile sıkıntı olmaz

Merhaba arkadaşlar. Ben şuan 32+3 haftalık hamileyim. Gebelik şekerim çıktı ve diyetle kontrol altında tutuyorum. Bebeğin gelişimi kilo boy vs olması gerektiği gibi. Yalnız 32+1 de dr kontrolünde doktor suyumda azalma olduğunu söyledi. Riskli seviyede değil fakat azalma var dedi. Bu su akıntı şeklinde gidiyor olabilir mi ve uzun vadede bize zarar vericek birşey mi tecrübe eden var mı acaba? 5in altına düşerse riskli şuan 11 değerlerinde dedi doktorum. 34.haftayı kesin görürüz. 35ide görürüz ama sonrası zor dedi. Ve normal doğum ihtimalimde çok azmış. Kolaya mı kaçıyo yoksa olması gereken mi bu diye ister istemez kafam karışıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bunları yaşayıp normal doğum yapan var mı ve kaçıncı haftalarda oldu acaba?
Merhaba. Bende şuan 36+1 haftalığım suyunun 4 olması gerekirken 2.9 dedi. 3 litre içmem gerektiğini söyledi. Bebeğin kalbin de bı sıkıntı gördü mü doktor? Benimkinin kalbi nstde 180 oldu 1-2 defa. Hareketi kontrol et dedi insanı strese sokuyor bende sürekli elim karnımda gece uyurken bile hareketine bakıyorum.

Merhaba. Bende şuan 36+1 haftalığım suyunun 4 olması gerekirken 2.9 dedi. 3 litre içmem gerektiğini söyledi. Bebeğin kalbin de bı sıkıntı gördü mü doktor? Benimkinin kalbi nstde 180 oldu 1-2 defa. Hareketi kontrol et dedi insanı strese sokuyor bende sürekli elim karnımda gece uyurken bile hareketine bakıyorum.
Havuç suyu iç sol yan yat hareketlerini say ve mümkünse haftan gayet iyi alsınlar bekletmesinler stres yapma hayırlısıyla geldin tedbirli olmakta fayda var

Arkadaşlar merhaba birşey sorucam benimde 32+ larda gitmiştim suyun dahaa önceki gidişlere göree alt sınırda ama azalmış vs değil Dedii Nst ye girdim Normaldi Hamdolsun dahaa sonra 34+ larda gittim genee aynıı dedii solaa yat hareket sayıyorum bol su iç dedii Kilosu vs haftasıyla uyumlu dedii Çok ŞÜKÜR 2 haftaya randevu verdi BEnim gibii olupp 37 38 leree gelen varmı acaba bir arkadaş 40 ı görmüştü yakınlarda ama merak ediyorum İNŞALLAH isteyen herkes sağlıkla kucaklasın bebişleri Çok Aminn🙏🤲🐬

X