32. haftadan sonra doktor kontrolüne nasıl gidiyorsunuz

canım 32. haftadan itibaren 2 haftada bir gidiyorum ama bu defa araya bayram girdiği için 20 gün sonra gidicem

bende artık her hafta gidicem ve hep nst ye giricem..35 ten sonra her hafta çağırıyorlar genellikle...

Ben şu zamana kadar hep ayda bir gitmiştim. En son 33+3'de kontrol oldum ve 3 hafta sonraya çağırdı. Sonra ne olur bilemiyorum. Ayda 1 ödeme yapıyoruz.
Bir sonraki gittiğimde ilk defa NTS'ye bağlanacaz galiba:)

ben 3 kere nst bağlandım bile p.tesi gittim cuma yine gel dedi...ve sürekli tembıhledı hareketlerinde azalma olursa hemen beni ara diye

bende 32 haftadan itibaren 10 gün arayla gidiyorum geçen pazartesi gittim bu perşembe bidaha çağırdı.. herhalde bundan sonra haftada 1 çağırır

En son dün gittim. 35. hafta içerisindeyim. 37. haftaya çağırdı, sonrasında her hafta gideceğim. Zaten 39.haftada kavuşuyorum kızıma inşallah!

en son 33+1 de gitim bi daha nezaman gelicem dedim ben 2 hafta sonra demesini beklerkenn 1 ay sonraa gel dediii sinir olmştum doktoraa şimdii inşallah eylülün 18 gidicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…