Premature Bebekler 32 .haftada preeklampsi yüzünden erken doğum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bu olumsuz haller hic sana yakısıyo mu? Niye yokmuş, mis gibi geliyo iste. yapma böyle, alışık değilim seni böyle üzgün görmeye. Hani güclü bade? Yapma cnm ne olur
gücümü bitirdi bu çırpı bacak :)

Anlıyorum canım hiç kolay değil
Ama bebeğin ihtiyacı artıkca sütünde artacak şuan onun midesi bir kahve finçanından küçük her geçen gün giderek büyüyeçek :34:

inş. canım artık olduğu kadar
sağlığı iyi olsunda mama takviyesiyle büyür artık
Anneannenin ay parçası da küçümen zaten (: ama çok şükür bak kaç yaşına gelmiş
Seninki de öyle olacak

ayyy senin gibi cadı gelinin teki alacak oğluşumu :P

Bade yavrun Öncelikle rabbime emanet olsun.
Kurban olduğum şu cuma saatinde şafi adıyla şifa nasip etsin.
Yüreğini ferah tut kuzum kuzunu rabbim sana bağışlayacak.
O rahatsızlık bir çok bebekte var görümcemin oğlundada var.
ve cocuk 5 e gidiyor düşün.dr geçer kapanır büyüdükçe demiş.
benım kızımda erken doğdu.
Artık herşey kolay sen yaradana dua et.
Kuızunu benım yerimede op kokla cennet kokulu oğlunu :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
amin inş. Allahım duyar sesini

Bade bol bol kuru soğan ye canım üzüm ye birde onları yerdim benım
sütüm ok gelirdi.
taşıyamazdım sütü düşün

soğan yiyemiyorum küçük olduğundan gaz yaparsa bebeğe zararlı olurmuş
üzüm yiyorum ne bulsam yiyorum 1000 kilo oldum :)

Onun o çırpı bacagini cart diye ayiriri yerim. Durum ne şimdi iyi mı? Olumsuz bir durum yok degil mı, sormak da istemiyorum ama ikiniz de aklimdasiniz

:38::38::38:öyle canım bekliyoruz senden güzel haberler :29:

Onun o çırpı bacagini cart diye ayiriri yerim. Durum ne şimdi iyi mı? Olumsuz bir durum yok degil mı, sormak da istemiyorum ama ikiniz de aklimdasiniz

daha iyi toparlanıyo ..işte o problem muallakta şimdilik haftaya netleşecek
tipsiz bişey yaaa :))

daha iyi toparlanıyo ..işte o problem muallakta şimdilik haftaya netleşecek
tipsiz bişey yaaa :))

Ya bırak kıskanma benim oğlumu, anasından daha güzeldir kesin :) Güzelliğini de elmayra teyzesinden almıştır :1:

Rabbim yardımcınız olacak inşallah, hep dualarımdasınız inan. Hani ben senin fotonu hic görmediğim yaa o yakışıklı oğlunla birlikte görücem inşallah

yüksek tansiyon nedeniyle hemen yatış verdiler bir gecelik ağır takipten sonra 2040 gr olarak erken doğum yaptım ..oğlum solunum cihazına bağlı şuan..çok ağır birşeymiş onu orada bırakıp gelmek...

her gün süt götürüyorum 5 dk görüp geliyorum .dün solunum cihazından çıkarmışlar ama bugün yine takmışlar hala ihtiyacı var dedi doktor..bugün mavi ışık altında gördüm onu solunumu da değişik geldi çok kötüyüm çok sancılı bir süreç benim gibi yaşayan varsa destek istemek için yazıyorum..

dualarınızı esirgemeyin

Allah yardımcınız olsun gerçekten kolay değil ben de çalıştıgım yer itibariyle anneleri bu şekilde gozlemliyorum.boyle bebekler geliyor bize bazen 1 ay yatıyo bazen 1 hafta ama hepsini sağlıcakla taburcu ediyoruz bol bol dua edin..sütünü sağmaya devam edin en onemli ilaç sizin sütünüz...bebeğinizin aldıgı mavi ışığa fototerapi deniyor.yenidoğan bebeklerde fizyolojik olarak sarılık olur yani her bebekde olur ama bu da muhim değil kısa surede gecer .bu arada bebeğiniz yine fizyolojik olarak kilo kaybedecektir(/normal)bir süre sonra kilo almaya baslayacakktır..

leaf nasılsın nasıl oldu bebişin merak ettim
biz çıktık 26 gün sonunda oğlum eve geldi şükürler olsun
darısı diğer annelerin başına :31:

Arkadaslar gecmis olsun rabbim hepinizin bebisine sifa versin insallah bende prerklemsi yuzunden erken dogum yaotim 30 hafta 1290 kilo dogdu 1130 a kadar dustu sizin yszdiklarinizu okuyunca kendi yasadiklarim aklima geldi bnm icin tam bir travmaydi ama gecti cok sukur sabretmek gerekiyo ve bol bol dua sunu dusunun sut sagip yolluyosunuz eger mutsuz olursaniz bebeginiz etkilenir siz iyi olucaksinizki onlar xabuk iyilesecek ve ziyaretlerine gittiginzde pozitif olun yavrulariniza bakarak gulun ve konusun onlarla anlamiyolar sanmayin anliyorlar cikinca onla gecireceginiz gunlerin hayalini kurun siz boyle endiseliseniz demek cok iyi annelersiniz hep onlari dusununki sutunuz olsun selametle arkadaslar

Back