• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32. Haftada ağrılar ve batmalar

cakiltasi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
354
115
103
Kızlar merhaba 31+3 günlük hamileyim.25.haftamda erken doğum riskim oldu hala adalat kullanıyorum.Son günlerde çıcuğun artık yeri daralmaya başladığından olacak ki allağıya çok baskı yapıor bazen garip ağrılar oluyor 2,3 gecedir sırt bel ağrısından uyuyamıyorum sağıma soluma dönerken kasıklarım çok ağrıyor,vede bazen özel bölgemden idrar keseme kadar bıçak giriyomuş gibi acı hissediyorum.Sizlerdede aynıları oldumu ?? Neler yaşadınız bu haftalarda

Cnm bende 26 haftalikken erken dogum riskim vardi cok sukur simdi 32 haftaligiz benimde sirt agrilarim oluyo ve vajinamda batmalar oluyo ayrica rahm bolgesinde de agri oluyo benim

Cnm bende 26 haftalikken erken dogum riskim vardi cok sukur simdi 32 haftaligiz benimde sirt agrilarim oluyo ve vajinamda batmalar oluyo ayrica rahm bolgesinde de agri oluyo benim
Normal herhalde,nst de birşey çıkmıyor ama gece çok kasılıyorum zaten.Bugünde babanemi kaybettik üzüntüden heralde bu özel bölgemdeki kemikler ağrıyor.hayırlısıyla doğuma yaklaşalımda sağ sağlim

Ewt nst de sanci cikmiyoo kasilmlar oluyoo bnde o hafta kotu gunler gecrmistim sonra hastanelik odum isde ama simdi cok skur iyim

Back
X