• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32. hafta kilo ve bebek kilosu

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
62 kg ile başladığım yola bugün itibari ile 77 kg ile devam ediyorum. Bebeğimin de bugün 1 kilo 700 gram olduğunu öğrendim.

Sizde durumlar nedir ?

28. Haftamdayım 71 ile gamile kaldım şuan 84 kiloyum. Biraz fazla aldım malesef. Bebeğin kilosunu bilmiyorum şuan nasıl 1 ay önce gördük. Salı kontrolüm var 1 kiloyu geçmiştir die tahmin ediyorum.

28. Haftamdayım 71 ile gamile kaldım şuan 84 kiloyum. Biraz fazla aldım malesef. Bebeğin kilosunu bilmiyorum şuan nasıl 1 ay önce gördük. Salı kontrolüm var 1 kiloyu geçmiştir die tahmin ediyorum.

13 kilo yani toplamda. Bence fena değil son aylarda çok alınıyormuş yine de dikkat. Aynen bence de geçmiştir hayırlısı olsun cinsiyeti nedir bebisin

13 kilo yani toplamda. Bence fena değil son aylarda çok alınıyormuş yine de dikkat. Aynen bence de geçmiştir hayırlısı olsun cinsiyeti nedir bebisin
9. Ayda anne 2 kg veriyormuş diye okudum ben de geçenlerde bi doktorun söylediğine gore:)) Doğumdan sonra verilir ya:)

Ben de çok aldım ama doğumdan sonra sadece süt yapacak şekilde proteinli besinler ve bol su içmeye devam etmeyi düşünüyorum..Onun dışında 9 ay süren rahatlığımı geride bırakıp diyete başlamayı düşünüyorum ayda 3-4 kg bile olsa yaza kadar epey bi kg verilir:p

Dondurucunun 1 rafini sirf vişne kompostosuyla doldurdum deli gibi :KK9:36. Haftadan itibaren her hafta içmeyi düşünüyorum iyi süt yapıyor gercekten

Ben de çok aldım ama doğumdan sonra sadece süt yapacak şekilde proteinli besinler ve bol su içmeye devam etmeyi düşünüyorum..Onun dışında 9 ay süren rahatlığımı geride bırakıp diyete başlamayı düşünüyorum ayda 3-4 kg bile olsa yaza kadar epey bi kg verilir:p
Aynen bende aynı fikirdeyim :KK49: diyetisyenimin dediğine göre sadece su ve sık sık emzirmek hem sütün verimini arttırıyormuş hemde kilo verimine yardımcı oluyormuş o yüzden tek temennim Doğumdan sonra verebilmek :KK76::KK51:

Aynen bende aynı fikirdeyim :KK49: diyetisyenimin dediğine göre sadece su ve sık sık emzirmek hem sütün verimini arttırıyormuş hemde kilo verimine yardımcı oluyormuş o yüzden tek temennim Doğumdan sonra verebilmek :KK76::KK51:
Bebekler yeni dogunca emerken çabuk yoruluyorlar o yüzden sık sık emzirmek iyidir:KK39: :))

Bu arada benim kontrol 33. Haftada en son 29. Haftada 1356 gr dı..Şu ana kadar 16 kg alınır mi valla inanamadım kendime:KK17:

Bunu bilmiyordum şimdi neeeerden bulcaz vişneyi :110:
Canim ben yazdan yapmıştım annem söylemişti bana da :)) sen bi annenlere kv lere bi sorsana doğuma yakın getirsinler sana onlar yapmadiysa da belki komşular stoklamiştir vişneleri bi öğrensinler:) ama bulamazsan da çok sıkıntı değil bol bol su icersin.Su başlı başına da yetiyor süt kanallarının dolması için:))

Çekirdeklerini ayıklayip posetleyip koymuştum..simdi dondurucudan çıkardığımda şeker ve su ilave edip kaynaticam biraz zahmetli gibi geliyor ilk başta ama bu sene ben turşuyu bile eşimle kurdum :D

Çekirdeklerini ayıklayip posetleyip koymuştum..simdi dondurucudan çıkardığımda şeker ve su ilave edip kaynaticam biraz zahmetli gibi geliyor ilk başta ama bu sene ben turşuyu bile eşimle kurdum :KK70:
Anneannem kurmuş bi sürü ondan alıcam artık :halay: bu arada bugün doktora gittiK bebişin durumunu öğrenmek için bizimki 1 buçuk hafta önden gidiyormuş normalde 28 haftanın içindeyiz 29 hatta 30. Haftada gözüküyor dedi doktor kötü bişey söylemedi boyu kilosu herşeyi çok güzel dedi ama bu annelik psikolojisi insana deli deli şeyler düşündürüyor :bicak: var mı başına gelen merak ettim açıkçası

Back
X