- 11 Şubat 2017
- 275
- 81
- Konu Sahibi Derman_derman
32 veya 34 beden olup 300 cc den memnun olmayan var mi
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ameliyat olmamış mıydın?
Benm de gozume baaaayaa kucuk gelio 1.5 ay oldu kayboldu gitti sanki ne bileyim hic oyle asagi dogru suzulen ustten gorunen bisey yok bayada ayrik 1senede azcik yaklasirlar mi bilmiom . Sekil bozuklugu var sanki34-36 bedenim 295cc takıldı ve gitgide küçük gelmeye başladı gözüme sanki eski goguslerim gibi. Daha da küçülmez umarım bidaha ameliyat olmayı göze alamam. Doktor 310 taktim hic olmadı dedi ama sislikler inince iyice bi küçüldü sanki
D Derman_derman 50 kilo altı estetik düşünenler diye bir başlık vardı onu bul oradaki herkes çok zayıf ve 300 altı takılan Yok gibiydi. Ve orda gördüğüm tüm yuvarlak 300 cc ler seninkinden büyük duruyordu o yüzden ben senin memişlerin hala büyüyeceğini düşünüyorum
Canım öncelikle ölçülerini yazabilir misin? Göğüs altı kaç cm , ameliyattan önce meme ölçün kaç cm idi şimdi kaç cm oldu? İşte ben de tam bu sorulardan dolayı 50 kg altı ameliyat olmak isteyenler diye başlık açmıştım , çünkü ameliyat olduğumda 46 kiloydum, yalnız benim bi artım vardı sırtım zayıf olanlara göre genişti , ayrıca daha önceden emzirdiğim için meme dokumun esnek olduğunu ve daha büyük ccler sığabileceğini düşünnüştüm. Daha büyük derken 500-600 gibi ccler asla düşünmedim ama istediğim bi büyüklük var ona erişebilirim zannetmiştim , yalnız benim bi handikabım vardı o dA meme dokumun 1 cm olmasıydı, ben kendi adıma 15-16 cm dokusu olanların göğüslerini çok hoş buluyorum , yani istediğim dolgunluk o şekilde. Her 200 cc nin bir Cup büyümeye tekabül ettiğini düşünürsek 16 cm de c Cup olduğu için benim o rakamlara erişmem bu bilgiler dahilinde zor gibi gözüküyor. Doktorum 375 cc düşünmüştü fakat sonradan göğüs cebimin dar olduğunu gördüğünü söyledi ameliyat esnasında , o yüzden 325 cc takmış. Şimdi fotolara bakınca büyük gibi görünüyor ama hep yakın çekim yapıyoruz bence o yüzden büyük gözüküyor . Yani tahirtlerin içinden hele de bol bi tshirtse hiç ameliyat olmamışım gibi gözüküyor . Bu bir yandan artı tabii böyle ağzıma girecek göğüslerimin olmasını yada abartılı göğüslerimin olmasını zaten istemezdim. Kaldı ki öyle büyük göğüsleri taşımak kolay değil sırt ağrısı boyun ağrısı bel ağrısı yapar. Zaten fibromiyaljiden muzdarip birisi olarak ağrılarıma ağrı katmak istemem. 34 beden gömlek /tshirt giyiyordum hala giyebiliyorum. Meme altı ölçüm 78 cm meme ile birlikte 89 cm oldu, eskiden 90 cm ölçüyordum nasıl olduysa 1 cm daha gitmiş. Bu arada ameliyat olalı 9. Aya yaklaşıyorum...Oldum . Buyuklugu den memnun degilim. Benm vucudumdan mi kaynaklaniyo yoksa yanlis cc mi anlamaya calisiyorum
Canım öncelikle ölçülerini yazabilir misin? Göğüs altı kaç cm , ameliyattan önce meme ölçün kaç cm idi şimdi kaç cm oldu? İşte ben de tam bu sorulardan dolayı 50 kg altı ameliyat olmak isteyenler diye başlık açmıştım , çünkü ameliyat olduğumda 46 kiloydum, yalnız benim bi artım vardı sırtım zayıf olanlara göre genişti , ayrıca daha önceden emzirdiğim için meme dokumun esnek olduğunu ve daha büyük ccler sığabileceğini düşünnüştüm. Daha büyük derken 500-600 gibi ccler asla düşünmedim ama istediğim bi büyüklük var ona erişebilirim zannetmiştim , yalnız benim bi handikabım vardı o dA meme dokumun 1 cm olmasıydı, ben kendi adıma 15-16 cm dokusu olanların göğüslerini çok hoş buluyorum , yani istediğim dolgunluk o şekilde. Her 200 cc nin bir Cup büyümeye tekabül ettiğini düşünürsek 16 cm de c Cup olduğu için benim o rakamlara erişmem bu bilgiler dahilinde zor gibi gözüküyor. Doktorum 375 cc düşünmüştü fakat sonradan göğüs cebimin dar olduğunu gördüğünü söyledi ameliyat esnasında , o yüzden 325 cc takmış. Şimdi fotolara bakınca büyük gibi görünüyor ama hep yakın çekim yapıyoruz bence o yüzden büyük gözüküyor . Yani tahirtlerin içinden hele de bol bi tshirtse hiç ameliyat olmamışım gibi gözüküyor . Bu bir yandan artı tabii böyle ağzıma girecek göğüslerimin olmasını yada abartılı göğüslerimin olmasını zaten istemezdim. Kaldı ki öyle büyük göğüsleri taşımak kolay değil sırt ağrısı boyun ağrısı bel ağrısı yapar. Zaten fibromiyaljiden muzdarip birisi olarak ağrılarıma ağrı katmak istemem. 34 beden gömlek /tshirt giyiyordum hala giyebiliyorum. Meme altı ölçüm 78 cm meme ile birlikte 89 cm oldu, eskiden 90 cm ölçüyordum nasıl olduysa 1 cm daha gitmiş. Bu arada ameliyat olalı 9. Aya yaklaşıyorum...
Mesela sana 300 cc takıldı , diyelim ki senin istediğin görüntüye de 375 cc ile ulaşabilirsin. Protezlerin arasında milimlik fark var ama bu konuda deri esnekliğin de çok önemli, eğer göğüs kafesin darsa zaten yapacak birşey Yok , ama eğer göğüs derin esnek olmadığından dolayı daha büyük protez sığmadıysa ikinci ameliyatla büyütme şansın olabilir. Göğüslerini görmedim kas altı olanlar daha sonradan kendini bir miktar salıyor, o salan görüntü seni tatmin eder mi yoksa daha büyüğünü mü isterdin bilmiyorum. Bence doktorunla görüş bu konuyu ve düşündüklerini açık açık söyle. Ama eğer göğüslerinde başka herhangi bir problem yoksa zamanla sever alışırsın göğüslerine , burda doktoruna küçük yaptı diye kızan ama sonrasında görüntüyü beğenen çok kişinin yazılarını okudum.
Bir de realselfden boy ve kilosu meme dokusu sana benzeyenlerin fotoğraflarını bul bak , bakalım onlara kaç cc takılmış ve sen hangi görüntüyü daha çok sevdin . Bir de pirinç ölçümü var atıyorum 400 cc görüntüsü için 100 gr pirinci ten çoraba koyup sütyeninin içine koy bakalım. O zaman da beğenecek misin yoksa daha mı büyük istiyorsun?
Olculerim suan
gogus alti 72idi 70 simdi
Gogus ustu 75ti 82 simdi
Kafesim dar mi onu soylemedi zaten drla sizler kadar ayrintili konusamadim, kafesim mi dar derim mi siki gogus cebm ne kadar genis kac alirdi kac almazdi hic bisey konusamadim ben gittim yapildi geri dondum olay bitti .
Sporcu sutyeni tavsiye ettiler bi de krem olay bitti, krem alerji yapti onu da kullanmadim .kendi halimde iyilestm .sadece kucuk oldu.
Bu pirimc olayini yaparim zaman uydugunda
Ustten ne bant taktim ne korse hic bisey butun gogus altta toplanmis benm ustten. Akinca hic bisey yok oyle dekolteye benzer yada bi meme isti gozukmesi gene ufak.
Aciklamalar icin tesekkur ederim,ben dr umla kolay bi iletisim kuramiyorum, olmadan once de olduktan sonra da ayni oldu, aslinda islerini temiz yapiyolar ama nedir iletisim eksikligimiz var burdaki bayanlar dr lariyla nasil bu kadar uzun ve her dakka kolay iletisim kuruyo sasiriyorum onlarin da bi suru hastasi var sonucta.70 cm göğüs kafesin, geniş bi ölçü değil. Protez büyüdükçe yatay olarak kapladığı alan da büyüyor sonuçta , bu sefeer koltuk altına doğru yayılan bi görüntü olur. Yer kaplamayan çıkıklığı fazla olan ultra high profil protezler var , ama onlarda da dalgalanma riski fazla olduğu için pek tercih edilmiyor. 3 cm kendi dokun olduğuna göre hani protezi fazla örtecek dokun dA Yok. 12 cm göğüs dokusu ile b Cup olmuşsun, benim de 12 cmdi uzun zamandır ölçmüyordum şu an 11 cm olmuş. Belki göğüs arası açıklığı olmasa ufak ama güzel görünen göğüsler olurdu bazı fotoğraflara bakıyorum öyle de güzel geliyor . 6 ay iyileşme döneminde çok acil birşey olmadıkça müdahale etmez doktorlar , ama bunlar düzeltilebilecek şeyler , gönül ister ki herkes tek ameliyatla tam da istediği göğüslere kavuşsun ama bazen olmuyor işte .
Bant olayı da göğüslerin aşağı inmesi için yapılan bir olay yanı herkese önerilmiyor zAten. Sanki senin büyük göğüs beklentin yoktu öyle hatırladım ben seni. Aslında 300 cc ufak bi silikon değil ama herkeste duruşu farklı oluyor kocaman duran 300 cc de gördüm , normal göğüs boyutunda gibi duran 700 cc de gördüm. Tekrardan ameliyat olmayı düşünür müsün ileride bilmiyorum ama doktorla iyi iletişimde olmak kendini anlatmak, doktorun seni ve isteklerini anlaması çok önemli gerçekten...
Aciklamalar icin tesekkur ederim,ben dr umla kolay bi iletisim kuramiyorum, olmadan once de olduktan sonra da ayni oldu, aslinda islerini temiz yapiyolar ama nedir iletisim eksikligimiz var burdaki bayanlar dr lariyla nasil bu kadar uzun ve her dakka kolay iletisim kuruyo sasiriyorum onlarin da bi suru hastasi var sonucta.
Soyle ki bana benm tercihimin cok buyuk olmamasindan yana oldugundan ve de bana da bunun gidecegi dusunuldiginden dolayi 300 takilmis. Derim aslinda baya gerildi bi ara ölü deri atacagini soyulacagını filan dusundum ama olmadi, koltuk altina dogru evet bi sisme oldu ama o herkeste olan bisey die dusundum ben, hani daha buyuk takilsa daha bi koltuk alti sismesi olacagi kesindi, gogsum hala koltuk altina dogru baya ayrik. O sis halinde gogusler kollarima degiyodu gercekte oyle olsa rahat olmayacakti herhalde ama one gelse guzel olurdu o haliyle .
6ay sonra dusunecegim ve karar verecegm 2. ameliyata belki de yaparim bunlar iyce yok olursa
İyice Yok olacağını Zannetmiylrm zamanla daha da oturuyor hatta cm olarak olmasa Bile görüntü olarak daha büyük gözüküyor. Açıkcası buradaki doktorların iletişimi hep bu şekilde , mesela realselfde ameliyat süreçlerini okuyorum dA cc kararını Bile hasta ve doktor konuşup anlaşıp karar veriyorlar . Özel hastanede ameliyat olsak Bile ameliyat olup bittikten sonra öğreniyoruz kaç cc takılmış nasıl olmuş. Bana garip geliyor açıkcası .
Yalnız silikon koltuk altlarına doğru yakın arası açık ama meme uçların düz bakıyor ise silikonları büyüttükçe göğüs uçlarının farklı yöne bakma riski de var maalesef . Demek ki senin göğüs aran açık yani hep deniliyor ya ameliyattan önce açık ise yine ayrık olur arası diye . İdeal göğüsün dekoltesi sadece sütyen ile oluşurmuş öyle bi yazı okumuştum .
Arasi acik ve duz de bakmio biraz disa açılı, yani buyudukce daha fazla disa dogru mu olur demek , dogal gozukmezdi dediler bana daha buyugu,
Realselftekiler acayib benm gibi 32 a veya aa olan birisi d cup istio inanilmaz bisey ileri dogru geri donusumu nasil olur bilinmez ben fazla buyuk olmasin derken boyle kucuk olacagini dusunmedim tek dusundugum ekstra 600grmi belki 10-20 sene duzenli tasimaktan omurgam egilir mi hamile kalinca daha da buyuyunce absurt dururmuyu dusunmekdten kaynaklandi buyuk sevmedigimden Degil.estetik degil teknik dusundum.
Silikonun tam orta kısmı göğüs ucuna gelecek şekilde yerleştirilmeli , öyle olmayınca uçlar farklı taraflara bakar yani sütyenle filan kötü bi görüntü olmaz tabii ama çıplakken sıkıntı olur . Ben de çok okuyorum fazla büyük olmasın sadece d Cup olmak istiyorum diyenler öok .. bizde c Cup olunca ooo c Cup olmuş diyoruz belki yabancılar yapı olarak bizden daha iriler ona bağlıyorum biraz da . Keşke hamilelikle emzirmeyle büyüse göğüsler hoş büyüyor ama sonra yine eskisi gibi oluyor hatta emzirmeye bağlı doku kaybı oluyor göğüslerde , dokusu olup dA sarkma olan arkadaşlarımızınki öyle işte . Yabancılar için doğal olmayan e Cup göğüsler filan sanırım d cupa bile doğal diyorlar . Tabii doğaldan kasıt ne olacağına göre değişir dediğim gibi benim çok doğallık düşüncem olmadığı için top top durmayan insanın ağzına girecek göğüsler olmadıktan sonra bana göre sorun yok.biraz da o ağza girme meselesi meme - boyun arasındaki mesafenin uzunluğuyla alakalı sanırım...
Belki de canını sıkan tam olarak boyut değildir hani dedin ya uçları şu anda farklı yöne bakıyor diye . Ben büyük göğüs seviyorum ama ufak olup dA çok güzel görünen göğüsler var , sanırım öyle nizami dursaydı belki de sorun etmeyecektin . Her geçen gün göğüslerin durumu değişiyor , umarım geçen zamanda senin isteklerin doğrultusunda iyi bi gelişme olur ..