• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32+4 gebelikte bebek hareketi

Evet tatlı bişeyler yedim az önce tekme attı içim biraz daha rahatladı geçen hafta doktora söylemiştim eskisi gibi değil diye normal yeri daralıyo artık dedi nstde falan da problem yoktu
Benimde birkaç haftadır düzeni değişti bazen çok hareketli bazen çok yavaş artık yeri daralıyor eskiden şiddetli tekmeleri artık yok onun yerine hareketlerini görüyorum hissediyorum. Mesela bugün çok yavaş iş yaptım biraz ondan da olabilir hıçkırıkları da önemli onları takip et yinede doktoruna görün yoksa insanın içi rahat etmiyor

İnşallah az önce tekme attı by sağlıklı oldğunu gösterir dimi zaten çok hareketli bi bebek hiç olmadı
Tabıkıde tekme atması saglıklı oldugunu gosterıyor ben uzandıgım zaman daha cok tekmelerını hıssedıyordum ...Mümkün oldugunca sol tarafına yat ve dınle dıyordu doktor...Sayın hatta tekmelerını dakıkada kac tekme atıyor ya da kac dakıkada kac tekme.. bunlarıda soyleyın doktorunuza ve nst yi hıc ıhmal etmeyın...

Tabıkıde tekme atması saglıklı oldugunu gosterıyor ben uzandıgım zaman daha cok tekmelerını hıssedıyordum ...Mümkün oldugunca sol tarafına yat ve dınle dıyordu doktor...Sayın hatta tekmelerını dakıkada kac tekme atıyor ya da kac dakıkada kac tekme.. bunlarıda soyleyın doktorunuza ve nst yi hıc ıhmal etmeyın...
Tamamdır teşekkür ederim biraz dinliyim bakıyım ne yapıyo olmadı giderim

Back
X