- 12 Haziran 2023
- 83
- 59
- 8
- 28
- Konu Sahibi Basakburcuu
Merhaba hanımlar 32. Hafta da bebeğiniz kaç kiloydu yada suan kaç kilo 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33haftada gidince 2280 gramdı.Merhaba hanımlar 32. Hafta da bebeğiniz kaç kiloydu yada suan kaç kilo![]()
AaaAy ölçümler yalanbenim her hafta sözde büyüyen her gittiğimde 3 kilo, 3200, 3400, 3600 denilen ve 51 cm beklenen bebişim 2650 46cm doğdu. İnanmayın
![]()
Peki cinsiyeti ne benım ki erkek kilosu baştan beri hep öndeydi ve haftası hep iri bir bebek olduğunu söyledi doktorum 2400 gram suan ama normal demek ki33haftada gidince 2280 gramdı.
Cinsiyeti ne32+0 2000 gr dı
KızPeki cinsiyeti ne benım ki erkek kilosu baştan beri hep öndeydi ve haftası hep iri bir bebek olduğunu söyledi doktorum 2400 gram suan ama normal demek ki
Hep uyumlu dediler. Ki 2 ayrı özel hastanede, bir tane de özel klinikte takipteydim. Üçü de öyle diyordu yaniAaabu kadar yanılmayı da ilk kez gördüm haftasından önde miydi peki kontrollerde
![]()
Yahahhah benim doktorum da yanılır mı acabaHep uyumlu dediler. Ki 2 ayrı özel hastanede, bir tane de özel klinikte takipteydim. Üçü de öyle diyordu yani
sancılarım çok erken başlamıştı. 7.ayda daha sezaryenle doğum falan planlanıyordu. Ben de öyle olunca en iyisi hangisiyse, en iyi doktorlar neredeyse öyle götüreyim demiştim. Çok şükür 39.haftada sağ salim aldım kucağıma ama bir getirdiler minnacık bir şeyeyy dedim bu nee
![]()
Ay yavrucum kuzenime de 4500 dediler 3400 doğdu onun daYahahhah benim doktorum da yanılır mı acababiz 32 haftayız ama 34 görünüyoruz ultrasonda biraz siskoyuz bakalım az kaldı ne çıkacak dışarıya
![]()
Fazla olması iyi birsey gibi gelmiyor zaten ki ilk doğumum ve kilolu bir bebek işi zorlaştırır ama sağlıklı olup 3 kg olsa belki pıt diye doğardıAy yavrucum kuzenime de 4500 dediler 3400 doğdu onun dakız takılma kilosunaa. Sağlıklı olsun, boşver gerisini. Bakma 2500 kilo diye dalga geçiyorum kızcemle ama, benimle aynı aralıkta 1 kuzenim ve 2 arkadaşım daha doğum yaptı. 10 gün içinde 4 bebişimiz oldu bizim
aralarında en küçümeni, en hastanede yatma ihtimali olan benimkiydi baksan ama hepsi bir hastanede yattılar bir benimki çıktı
valla kilosu fazlaymıış azmııış hiiç önemli değil. Sağlığı yerinde olsun, canı yerinde olsun da önemli olan o. Benim kız hala minik. 3.5 aylık 4.700
millet zaten 5 kilo doğuruyor biz 3 ayda gelemedik 5 kiloya
ama yapacak bir şey var mı, yok. Sağlığı yerinde mi , çok şükür. Benim kürdan bacaklım bütün gün kıkır kıkır, kimseyle göz göze gelmesin. Görünce başlıyor millete aguuulamaya
aklın varsa kilosuna değil, emzirmeye ve gaz çıkarmaya odaklan. Mümkünse bir emzirme danışmanı tut. O iş hiç öyle gözüktüğü gibi değilmiş
tekrar o haftalarıma dönsem ilk yapacağım şey kesinlikle emzirmeyle ilgili YouTube dan bolca video izlemek, osman gönülal hocayı takip etmek, gaz masajlarını iyice öğrenmek olurdu
bir de bolca fotoğraf çekilmek
doğan büyüyecek zaten kızım ne takılıyon kilosuna. Boşver onu. Anın tadını çıkar sen
![]()
Kız çatına bağlı o seniinFazla olması iyi birsey gibi gelmiyor zaten ki ilk doğumum ve kilolu bir bebek işi zorlaştırır ama sağlıklı olup 3 kg olsa belki pıt diye doğardı![]()
Yaa benim arkadaşım doğum yaptı bir ay önce aynı doktora gidiyoruz çocuğu 3600 tarttı çocuk 4300 doğdu biz şok doktora da bu kg konusunda çok güvenmiyorum açıkçasıKız çatına bağlı o seniinbana çatı muayenesinden sonra dedikleri şu olmuştu mesela en en fazla 2700-2800 doğurabilirsin çatın çok dar. Gene doğar ama zor bir doğum olur diye söylemişlerdi. Ben de 3600 bebek bekliyorum ya sözde, sezaryene çevirdim doğumu. 2600 olduğunu bilsem hiç sezaryen olmazdım hapşırsam çıkardı o
ay şaka bir yana gene olsa gene sezaryen olurdum herhalde. Normal doğumu da tatmak çok isterdim. Ama sezaryen de abartıldığı gibi sıkıntılı bir şey değilmiş. O da kolaymış. Benim çok rahat geçmişti şahsen. 2 gün parol aldım. 3.gün parol bile içmeye ihtiyaç duymamıştım.. doğum çok bireysel bir şey ya
![]()
Yaa ahahahYaa benim arkadaşım doğum yaptı bir ay önce aynı doktora gidiyoruz çocuğu 3600 tarttı çocuk 4300 doğdu biz şok doktora da bu kg konusunda çok güvenmiyorum açıkçası![]()
Erkek canımCinsiyeti ne![]()
Mayıs annesisin demi grup var mayıs anneleri. Orada da bebeği 1 2 hafta önde giden anneler var canım. Ama usg yanılma payı çok fazla oluyor. Çok fazla önde olmadıkça sıkıntı olmaz inşaAllah.Peki cinsiyeti ne benım ki erkek kilosu baştan beri hep öndeydi ve haftası hep iri bir bebek olduğunu söyledi doktorum 2400 gram suan ama normal demek ki
Mayıs annesisin demi grup var mayıs anneleri. Orada da bebeği 1 2 hafta önde giden anneler var canım. Ama usg yanılma payı çok fazla oluyor. Çok fazla önde olmadıkça sıkıntı olmaz inşaAllah.
Suyu nasıl? Şeker yok demi?
Benımki de öyle haftamız da aynı sağlıkla gelsinler inşallahErkek canım![]()