313.489 Fetih suresi ilk ayeti

Bismillahirrahmanirrahim
İsmim Hilal. Allahım anneme babama ablama kardeşime kızıma ve eşime sağlık sıhhat bol şifalar ver. Onların yokluklarını gösterme bize çekemeyeceğimiz yük yükleme Allahım. Bizlere Firdevs cennetini nasip eyle, Bize namaz aşkı ver namazlarımı eksiksiz kılmayı hiç bırakmamayı eşime ve bana nasip et. Bizlere iyi birer anne baba olmayı çocuğumuzu dini yönden eğitebilme gücünü kuvvetini ver. Allah’ım ilmimi artır, gönlümde yatanı hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle Rabbim. Hayırlısıysa hayırlı sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı annesine babasına itaatkar Hz. Yusuf yüzlü güzel huylu sağlıklı ahlaklı bir Salih erkek evlat ver. Kimsenin kucağını boş bırakma duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle ülkemizi tüm müslüman alemini virüsten koru bir an önce bu belayı def et Rabbim. Amiin amiin amin. Allah cümlemizden razı olsun🙏🏻

Allahım benim ve benim duama amin diyenlerin maddi ve manevi bütün dualarını kabul et maddi manevi hastalıklarımiza şifa ver maddi manevi zenginlik nasip eyle. Bizi esimizi ve evlatlarımızı salihlerden eyle salihlere dost eyle salihlerle beraber haşreyle. Başımızdaki virüs musibetinden bizi bir an önce kurtar amin

Allahım sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de affeyle. Borçlarımıza ödeme kolaylığı ver hayırlısıyla bizi bu borçlardan kurtar. Fatıma annemiz Hatice annemiz Ayse annemiz gibi bana hayırlı imanlı sağlıklı ahlaklı kız evlatlar nasip eyle. Tüm arkadaşlarımın da dualarını kabul eyle amin...

X