• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Yaşında Bekar kadın Olmanın Acısı :((

bu kadar takarsan sonun yalnız mı biter bilmem ama biraz doktor kapısı aşındırırsın

daha 31 yaşındasın ya

görümcem 37 yaşında evlendi

diğeri 38 yaşında bekar

işleri güçleri vs olan insanlar

laf edene cevap ver daha küçüğüm hayatımı yaşıyorum de

evlatlık alayım vs tabii ki olabilir ama ben evlenemem diye kendini doldurmuşsun sen

büyü vs inanma öyle safsatalara, kendini yaşlı hissettiğin için kart zamparalara da takılma

yaşına uygun çokkk bekar erkek var artık

erkekler 35 öncesi evlenmiyor ki

Benim eski ofis arkadaşım da 32 ve evde kaldıydı çocuk:KK70:

Kel tombiş falan değil uzun boylu sportif bayağı yakışıklıca bir hanstı. Sosyal çocuktu, bana dedi ki sporda ortamlarda tanıştığım güzel çirkin her kızın sevgilisi var evde kaldım cherry:KK51:
Aaa aahah bana gönder, ozelden fotomu atıyorum. :KK70:

Selam kızlar naber ?
Siz özgürce keyif çata durun
Ben sıpamı zor uyuttum o uyuyana kadar kendi uykum kaçtı burdayım
Uyusaydım iyiydi birazdan kalkar ağlar
Diş çıkarıyo minik cadı bu ara çok bezdiriyo

Üzerine çok gelinmiş anlıyorum.Fakat sen de boyle hissetmesen bu kadar yaralamazdı söylenenler.yav he he diyip geçerdin muhtemelen:KK48:
Iyi okullarda okuyup kariyer yapıp sadece bi adama aşık olup 30 undan önce evlenip bir kaç tane cocuk yapmazsan başarısızsın...Bu algıyla büyütülmüş olabiliriz ama bunlar başarı kriteri degıl.Sadece yapmış olmak için yapılacak bir şey değil bunu sen de biliyorsun eminim ki..Ama daha çok özümsemelisin.
Herkes ayrı ayrı güzellikler yaşar bu hayatta,hepimizin sahip olduğu birsürü güzel şey var..Çok klişe gelecek ama basarılı ve güçlü insan bence bunlara odaklanabilendir.
Etrafındaki insanlara tabiki saygisizlik etme ama fikirlerinde benimsemek zorunda değilsin,bahsettigin insanlar sana aferin boşver evlenme deseydi daha iyi mi hissedicektin mesela? Eğer kesin bi çizgin olursa kimsenin ne dedigi inan umrunda olmaz.Sen de itiraf etmesende onlarla ayni dusundugun icin rahatsiz oluyorsun.Gercekleri soyluyorlar diye dusunuyorsun.Bakış acın değismedikçe mutlu olamazsin:KK16:
Mutlu olmak içinde bi günün gelmesini bekleme..Yeni bir arabay sahip olmak,bir eşe bir çocuğa sahip olmak gibi engeller koyma..Sen hayatından memnun olup gelişmeye bak güzellikler sana gelecektir inşaallah:KK54::KK54:

[

Bi de gunumuz erkeklerinim cogu arkalarini yaslayacak bi kadin ariyolar. Kadin gibi erkekler turedi. Erkek gibi olanini bulmak icin iyi eleme yap. Bol dua et Allah hakkinda hayrlisini versin amin[/QUOTE]
Katılıyorum

Bir akrabamiz 34 yaşında evlendi. hemen bir çocuk yaptı şu anda çok mutlu . Ben de 27 yaşımdayım bazen korku sarıyor evlenemeyecegim diye ama çok dua ediyorum. Rabbim kabul eder inşallah

Ben büyü diycem şimdi diycekler ki hangi çağda yaşıyoruz. Hacı hocayla olmaz falanda filan. Bu kişiler Kuran ı Kerim de büyüden bahsedildiginin varoldugunun bilincinde olmayan kişiler. Evet yaptırmış olabilirler. Ki size de bahsetmisler. Hemen iyi bir hoca bulun. İşini Allah rızası için yapan. Ona anlatın durumu kapaliysa zaten hoca açar.Neler yapılması gerekli onları söyler.Daha sonra iş sende. Allah a dua et kalbinle. Her zaman hayırlısını iste.Ama ne olursun bu hoca işini aksatma.Hiç kimseyle olmuyorsa yaklaşan kaciyorsa sizde var mutlaka büyü.Onu mutlaka vakit kaybetmeden bozdurun. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah tez zamanda. Hayırlısı...

Hepinize merhaba kızlar. Kendimi o kadar berbat hissediyorum ki, sanki ruhum delik deşik olmuş gibi :KK43: Bazı şeyler üst üste birikti ve dertleşmek istiyorum sizinle. Evet 31 yaşındayım, hala bekarım..Buraya ilk konu açtığımda 28 yaşındydım, o zamanki sözlümle problemlerim vardı. Bana "or.pu, ya.ak kafalı" gibi küfürler eden sözlümle, bana saygısı olmayan o kişiyle daha fazla devam edemedim, gurursuzca yapışamadım.. Ama şimdi "keşke yapışsaydım" diyorum ya,keşke yapışsaydım diyorum, çünkü bu toplumda karşılaştığım baskılar beni derinden yaralıyor, bazen o kadar doluyorum ki ölmek istiyorum, kendime zarar vermek istiyorum... En başta "ya bu 31 yaşına gelmiş hemde bekar,kesin bir boklar yemiştir" diyen erkekler yaralıyor beni,o gevşek bakışlarından, o irrite edici mimiklerinden, yavşak hareketlerinden "31 yaşında bakire deildir bu" mesajını alıyorum ve çok üzülüyorum.. Sonra ilk tanıştığımızda benle ilgilenen, ilgisini belli eden erkekler çıkıyor karşıma ve ben ümitleniyorum, hemen yaşımı soruyorlar, ben yalan söyleyemiyorum 31 diyorum,84'lüyüm diyorum. 84'ü duyan erkekler arkasına bakmadan topukluyor, yaşlı olduğum suratıma vuruluyor, 84 rakamından daha beter nefret ediyorum.

Bu 3 sene içinde karşıma çıkan olmadı mı, oldu tabi tek tük, ama sonuca gitmedi iyi yönde, sanki başımda beni takip eden bir lanet var gibi :KK43: Ama esas beni mahveden, psikolojimi bozan olay en son birine duyduğum aşk oldu.. İlk görüşte aşka düştüm, benden 12 yaş büyük olmasını da umursamadım. Üstelik ilginç bir şekilde annemin de tanımadığı halde bu şahsı evleneceğim erkek olarak rüyasında görmesiyle bu kişinin benim kaderim olduğuna körü körüne inandım, sonra ne mi oldu? Temiz duygularla aşık olduğum bu kişi herkese mavi boncuk dağıtan hıyartonun biri çıktı ve ben darmadağın oldum, hala da toparlanamıyorum, işime gücüme kendimi veremiyorum, devamlı ağlıyorum :KK43:Kızlar açıkçası ben bana büyü yapıldığını düşünüyorum hatta eminim buna. Eski sözlümün annesi benim anneme bir gün köylerinde birçok hoca tanıdıklarını bu hocalarla çok samimi olduklarını anlatmış hatta "eğer büyü falan için işiniz düşerse yardımcı olurzu" demiş, tabi annem de şok olmuş bunu duyunca, "demek ki bir sorun çıkarsa bunlar bize büyü yaptırıcaklar" diye düşünmüş. Eski sözlümün babası da babama bahsetmiş bu hocalardan, benim samimi arkadaşlarım bir işiniz düşerse yardımcı oluruz falan demiş. Ve ben kısmetimi bağlattıklarına inanıyorum, eski sözlüm kinci pisliğin tekidir ve kesin yaptırdılar :KK43:

Kızlar beni sakın "koca meraklısı, evlilik heveslisi" diye yargılamayın,ben sadece yalnız kalmak istemiyorum, zaten arkadaşım yok, bu yalnızlık hissi beni bitiriyor. Koca meraklısı olmadım çnce dedim elime mesleğimi alayım, okudum işimi aldım,annem de hep "koca her zaman bulunur önce mesleğin" dedi ama yaşlandığım için geleceğimden endişe ediyorum kızlar, yaşlanınca yanımda bana destek olacak kimse olmayacak mı? Etraftan evde kalan kadınların çektiği acıları görüyorum daha beter korkuyorum. Annem hastanede yatarken yanında bir teyze de vardı yapayalnızdı, hemşire teyzeyi resmen azarladı, "senin kocan yok mu ?çocuğun yok mu ? neden yalnız geldin?" diye bağırdı, o teyzenin hemşire gittikten sonra göğsüne vurarak "aaaah, ahhhh" diye ağlamasını görmeliydiniz, resmen ciğeri yanıyordu kadının :KK43:(( Yine uzak akrabamız 50'li yaşlarda bir kadına sır kocasız, desteksiz diye abisi ve abisisnin karısı etmediğini bırakmadı, yeğeni bile halasına "evde kalmış küflü kadın" diyordu utanmadan ve o kadın daha 51 yaşında tek başına öldü.

Ne bileyim bütün bunlar içime dokunuyor kızlar, yalnız kalmak istemiyorum, bir yuvam olsun çocuklarım olsun yaşlanınca güvende olayım... Sperm bankasına asla gidemem ailede beni taşlarlar, zaten evde kaldığım için tüm sülale "bunu da alan olmadı" diye dedikodumu yapıyor, annemin hastalığını bile benim evde kalmama bağlıyorlar, "kızını kimse almadı diye hastanelik oldu" diyorlar. Evlatlık almak istiyorum ona da annem karşı çıkıyor,neymiş çıkmadık candan ümit kesilmezmiş... 31 yaşındayım anne ne ümidi, ümit mi kaldı artık, o zaman bana birini bulun bari deyince de annem "kızım ben sana birini bulamam.kimseye kızımı al denmez. oğlan olunca her kapıya gidilir kız olunca kızımı al denmez" diyor. İşyerindeki güya okumuş kadınlar bile canımı yakmaya çalışıyor :KK43:( Bir kadın var 32 yaşında evlenmiş buna rağmen canımı yakmaya çalışıor imalı laflarla, kızlar benim de bir gururum var dayanamadım en sonunda dedim ki "ben evde kalmış değilim benim 25 yaşımda parmağıma yüzük takıldı, evime beni istemek için gelindi, hiç talibim çıkmamış değil zamanında parmağıma yüzük takıldı" dedim kadın da bunun üzerine o sayılmaz evlenememişsin ki muhabbeti yapıyor:KK43:((kızlarçok yoruldum,bunaldım,artık yaşadıklarımı kaldıramıyorumyapamıyorum, doldum artık dolacak yer de kalmadı, keşke cesaretli olabilsem de intihar edebilsem onu da yapamıyorum ki
31 yaşında evlendim aynı bu düşüncelerle.sonra 3 aylık gebe iken dayak yedim, insanlar evlenmek zorunda değildir, önemli olan sevgi birliktelikleridir, önemli olan sevmek sevilmek, sahiplenmektir.ama ille de çocuk istiyorsan evlilik siteleri var, üye ol ve evlen biriyle,şansa dansa ne çıkarsa artık...

ya değermi bu kadar üzülmeye itiharı düşünmeye???? sizin istemediğiniz o hayat bi başkasının hayalidir....
31 yaşında 3-4 çocukla kocası boşadıgı için öldüğü için ortada kalmış kadınları düşün, evlenseydin kocan hergün dövseydi seni , yada içki içseydi aldatsaydı defalarca gözünün önünde, seni pazarlamaya kalksaydı o zman şu anki halinde olmak için nelerimi vermezdimki diycektin......

biz toplum olarak bekarları TEHLİKE olarak görüyoruz onuniçin baskı kuruyoruz kadına da erkeğe de kadın bekar olunca kocasına dadanır erkek bekar olunca karısına dadanır diye bence......

inançlı birimizisniz bilmiyorum ama Allah sizin için isteseydi bi eş bulamazmıydı demekki henüz zmanı gelmemiş olmasını istememiş ve olmamış bunu sorgulmayın lütfen kendi kendinize kaliteli zaman geçirmeye çalışın....

siz takarsanız herkez üstünüze gelir

Ben 37 yaşındayım, bekarım. Vaktiyle aynı sorunları ben de yaşadım. Şimdi artık ümit kestikleri için kimsenin sesi çıkmıyor, çok şükür. Evlilik meselesine gelince; toplumsal prestij kazanmak için evlenilmez. Hayırsız bir evlilikten bekarlık ölümüne iyidir. Can sıkıntısı insanın imtihanıdır. Evlenmezsin bu şekilde canın sıkılır; evlenirsin başka şekilde sıkılır. Önemli olan; senin bu sıkıntı karşısında aldığın tavır ve tutumdur. Ah canım, elli ayaklı kızsın, evde kaldın! diyene; elhamdülillah, ben böyle mutlu ve huzurluyum, diyeceksin; bak bakalım bir daha ağzını açabiliyor mu? Her laf karşısında Küçük Emrah moduna girersen, intiharın da keyif verir elaleme!

Ben 37 yaşındayım, bekarım. Vaktiyle aynı sorunları ben de yaşadım. Şimdi artık ümit kestikleri için kimsenin sesi çıkmıyor, çok şükür. Evlilik meselesine gelince; toplumsal prestij kazanmak için evlenilmez. Hayırsız bir evlilikten bekarlık ölümüne iyidir. Can sıkıntısı insanın imtihanıdır. Evlenmezsin bu şekilde canın sıkılır; evlenirsin başka şekilde sıkılır. Önemli olan; senin bu sıkıntı karşısında aldığın tavır ve tutumdur. Ah canım, elli ayaklı kızsın, evde kaldın! diyene; elhamdülillah, ben böyle mutlu ve huzurluyum, diyeceksin; bak bakalım bir daha ağzını açabiliyor mu? Her laf karşısında Küçük Emrah moduna girersen, intiharın da keyif verir elaleme!
Hiç evlendin mi?Yaşıtız.

Bence insanlar seni kıskanıyor. Evlenmemek ayıp bişey değil ki. O hırtolar az biraz insan olaydı, kadınlar da uyum sağlar evlenirdi. Herkes herşeyi çekemez valla. Ayrıca yaşın geç değil. Hayır ben neye üzülüyorum biliyo musun kadının düşmanı yine kadın.

hadis : "Eğer sana, İsrafil, Mikail, Cebrail, ve Hamele-i Arş, (A.S.)dua etse, aralarında ben de bulunsam, gene sen ancak senin için yazılan kadınla evlenirdin.” (Ramuz:357/9)''

Derler ki ölüm, doğum ve evlilik değişmez ve bilinemez kaderdendir. Demem o ki olucağı varsa yaşının 40 yada 50 olması, evleneceğin kişinin Hindistan'da olması fark etmez. Her şey gününü ve saatini bekler. Kimin ki geç kimin ki erken... Sabır.

Ben büyü diycem şimdi diycekler ki hangi çağda yaşıyoruz. Hacı hocayla olmaz falanda filan. Bu kişiler Kuran ı Kerim de büyüden bahsedildiginin varoldugunun bilincinde olmayan kişiler. Evet yaptırmış olabilirler. Ki size de bahsetmisler. Hemen iyi bir hoca bulun. İşini Allah rızası için yapan. Ona anlatın durumu kapaliysa zaten hoca açar.Neler yapılması gerekli onları söyler.Daha sonra iş sende. Allah a dua et kalbinle. Her zaman hayırlısını iste.Ama ne olursun bu hoca işini aksatma.Hiç kimseyle olmuyorsa yaklaşan kaciyorsa sizde var mutlaka büyü.Onu mutlaka vakit kaybetmeden bozdurun. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah tez zamanda. Hayırlısı...

büyüye inanmam

siz inanıyorsunuz kuran ı kerim de yeri var diyorsunuz ona da tamam

peki kuran ı kerim de Allah ile aranıza aracı sokmayın da var değil mi

ne istersen kendin isteyeceksin

araya hacı hoca sokulmadan

peygamber bile bana söylemeyin Allah a dua edin demiş

eee şimdi, gidip hocaya mı büyüyü boz diyelim

Canim ayni yastayiz bende bekarim halen.iyi bir meslegim var güzelsin derler..ayni sen gibiydim delirmistim yalnizliktan, sanssizliktan. 1 yildir hayatimda biri var karar veremiyorum. Onceki konularimi okumani tavsiye ederim. İlaç kullanıyorum bu yüzden, 24 kilo aldım 1 yilda. Inan şu an senin yerinde olmayı kafamin bomboş olmasini sorumluluğun hafifligini o kadar isterdim ki..

Canım yazının hepsini okumafım ama çoğunu okudum. Bir insan dünyaya nasıl bakarsa dünyada ona öyle görünür. Mesela sen kendini 31 yaşında evde kalmış lanetli biri olarak görürsen başkalarıda kendinin lanetli olduğuna inanan birinden aksini beklemez. Fakat sen kendini 31 yaşında ama genç gösteren bakımlı, çalışan, verimli, evlenmese bile kendi başına dik durabilecek kadar güçlü görürsen insanlarda seni öyle görür. Büyüye gelince büyüye inanırım fakat bunun için büyü bozan hocalara pek güvenmiyorum işin içine para girince ben rahatsız oluyorum. Adı üstünde hoca ise zaten Allah rızası için yardım etmeli. Kuranda ayetler car Alkah ın isimlerinin hastalıklara psikolojik sorunkara hayatımızı düzenlemeye etkileri var biraz araştırçözümü kendinde hıcaya gitmeden bulabilirsin bence
https://duakitabi.wordpress.com burada çok güzel dualar var

Bu arada bende 30 yaşımdayım erkeklerin çoğu öyle bence takma sana değer vermeyen insanlara anlam yükleyip kendini üzmeye değmez

Canım hayırlı olanı versin Allah öyle dua dua etmek lazım.
Bir de acaba büyü falan mı yapıldı da kısmetin kapandı diye düşündüm.

Back