Şimdiden geçmiş olsun.ameliyat sonrası labioplasti ile ilgili bilgi vermeye devam ederseniz sevinirim.benden merak edenlere kısa bir bilgi olsun;sekiz yıl oldu silikon taktıralı.hala cok memnunum ve üstelik kızımı emzirebildim.birgün hast.de kalıp ertesi gün ucak yokculuğu yaptım.korkulacak bir operasyon değil.
Cok tesekkur ederim.doktorum 4 operasyon diye gozunde buyutme diyor.aslinda 2 operasyon biri meme digeri genital diyor.ay bilmiyorum ama cok korkuyorum.doktorum saffet ors
Şimdiden geçmiş olsun.ameliyat sonrası labioplasti ile ilgili bilgi vermeye devam ederseniz sevinirim.benden merak edenlere kısa bir bilgi olsun;sekiz yıl oldu silikon taktıralı.hala cok memnunum ve üstelik kızımı emzirebildim.birgün hast.de kalıp ertesi gün ucak yokculuğu yaptım.korkulacak bir operasyon değil.
Cok tesekkur ederim.cok rahatlattin beni.tabi bunyeye gore degisiyor ve teknige gore ama meme estetigi forumundaki arkadaslarin bircogu agrili oldugunu soyluyorlar.umarim sorunsuz gecer bu surec.2 cocugum var kimseye de soylemedim esim ve en yakin arkadasim ilk 3 -4 gun idare edecekler