• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 haftalık hamileyim kızım sanki çıkmak istiyor gibi çook hareketli normalmi ki??

ben de 31. haftadayım durum seninkiyle aynı. henüz doğum pozisyonu almadıysa dönmeye çalışıyor olabilir. akciğerlerine baskı yapıyorsa kesin dönüyordur. bu ayda hıçkırıkları bile fazlasıyla hissediliyor. çok büyüdüler artık yerleri de çok dar değil henüz o yüzden rahatça oynuyorlar

ben de 31. haftadayım durum seninkiyle aynı. henüz doğum pozisyonu almadıysa dönmeye çalışıyor olabilir. akciğerlerine baskı yapıyorsa kesin dönüyordur. bu ayda hıçkırıkları bile fazlasıyla hissediliyor. çok büyüdüler artık yerleri de çok dar değil henüz o yüzden rahatça oynuyorlar

en sonki kontrolümde doğum pozisyonuna gelmişti halada öyle ayaklarını göğsümde hissediyorum ama kafasıda rahmimde ve suyumu patlatıcak diye korkuyorum

patlatamaz rahat ol :) ama karnının içini çok tırmalayacak parmaklarıyla, en acı vericisi o oluyor. benim ikinci de oradan biliyorum :)

Benim de öyle oluyor. bi sağ tarafıma geçiyor bi sol tarafıma geçiyor çıkışı arıyor heralde diyorum ben de :1:

:4: dönüyodur annesii ellemee bebeni :)) bende 27 haftalık hamıleyım bazen sakın bazende çok kıpırkıpır maşallah bebıslere

Allah saglikli bi sekilde dogmalarini nasib etsin inanin paylasimlarinizi okurken cok duygulandim cok guzel bisey insaAllah darisi tez zamanda bana ve isteyen herkese olsun cooookkkk muhtesem bi duygu olsa gerek tadini cikarin bence kolay dogumlar dilerim

Back