N nutellaam Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2024 62 7 26 19 Kasım 2024 Konu Sahibi nutellaam #1 Merhabalar 31 haftalık hamileyim inanılmaz bel ağrım oluyor otursam da yatsam da ağrıyor , önerileriniz var mı, spor yapmak istiyorum ama korkuyorum spor konusunda tecrübem yok bedenimi fazla yorarsam sıkıntı olabilir
Merhabalar 31 haftalık hamileyim inanılmaz bel ağrım oluyor otursam da yatsam da ağrıyor , önerileriniz var mı, spor yapmak istiyorum ama korkuyorum spor konusunda tecrübem yok bedenimi fazla yorarsam sıkıntı olabilir
agustos72 Mucizem kızım 💕 Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2009 14.200 15.363 19 Kasım 2024 Konu Sahibi nutellaam #2 Tecrüben yoksa kafana göre yapma bence. Emin değilim ama plates iyi gelebilir. Onun içinde plates hocasıyla birlikte yapabilirsin
Tecrüben yoksa kafana göre yapma bence. Emin değilim ama plates iyi gelebilir. Onun içinde plates hocasıyla birlikte yapabilirsin
N nutellaam Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2024 62 7 26 19 Kasım 2024 Konu Sahibi nutellaam #3 agustos72 .!.: Tecrüben yoksa kafana göre yapma bence. Emin değilim ama plates iyi gelebilir. Onun içinde plates hocasıyla birlikte yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
agustos72 .!.: Tecrüben yoksa kafana göre yapma bence. Emin değilim ama plates iyi gelebilir. Onun içinde plates hocasıyla birlikte yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler