31 Haftalık Erken Doğum

Legande

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
245
26
68
19.07.2014 ikiz erken doğum
32. haftaya girdiğim ilk gün sabah 07:15 ikiz çocuklarım dünyaya geldi.
Suyum gitti ve doktorum beni acil sezeryane aldı.
Çocuklarımın biri 1400 (boy 39) diğeri 1830 (boy 40) dünyaya geldiler.
Büyük oğlum solunum cihazına bağlandı ciğerleri gelişmemiş ve ertesi günü ciğerleri gelişti diye normal küveze aldılar. doğum sırasında hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı oğluma.
Küçük olan oğlumun solunum sorunu yoktu.
Şimdi ikiside küvezde, sağlık sorunları yok sadece kilo almaları bekliyoruz, doktor ortalama 1 ay kalırlar diyor. Doğum kilolarının altınada düştüler tabi.
Anne sütü gönderiyorum besleniyorlar
31 Haftalık doğum yapanlar ne kadar süre bebekleriniz küvezde kaldı yazabilirler mi?

Son düzenleme:

Canim cok gecmis olsun. Evlatciklarin hayirlisi ile insallah cabucak koynuna gelirler. Sutun yarar cok iyi olurlar insallah.

Allah saglik versin. Bir an once bebeklerine kavusursun insallh. Neden erken dogum olmus belli bir sebebi var mi?

Allah saglik versin. Bir an once bebeklerine kavusursun insallh. Neden erken dogum olmus belli bir sebebi var mi?

Amin inşallah.
23. haftada açılma oldu ilaçlarla 31 haftaya kadar gelebildim ve suyum gitti. Yani erken doğum riskim zaten vardı, ama niye suyum gitti çok belli bir nedeni yok

Canim cok gecmis olsun. Evlatciklarin hayirlisi ile insallah cabucak koynuna gelirler. Sutun yarar cok iyi olurlar insallah.
İnşallah çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım.Rabbim böyle nasip etmiş.çabucak çıkarlar inşallah.
Ne güzel solunum sıkıntıları da yokmuş.maşallah diyelim.
Erken doğum yapan herkesin değişir sanırım küvez durumları.
Bebekler belki o kadar kalmaz bile.sütün yarar.
Tekrar hayırlı olsun

Teşekkür ederim sağolasın
İnşallah dediğin gibi kucağımda olurlar kısa sürede

maşallah canım doğum kiloları haftalarına göre iyi allahım esirgesin paşalarını
inşallah sağlıkla hastaneden çıkarsınız

maşallah canım doğum kiloları haftalarına göre iyi allahım esirgesin paşalarını
inşallah sağlıkla hastaneden çıkarsınız

Çok teşekkür ederim inşallah
Allahım bekleyen herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin.
Anne oldum ama dokunamadım çok değişik bir duygu

rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlarını evine götürmeyi nasip etsin cnm.. Rabbim tez zamnda kavuştursun.

son durumlarından haberdar et inşllah çabucak toparlarlar.

Canim nasilsin bebislerin nasil kilo aldilar mi ? Sen iyi misin sezeryanin agrilari gecti mi ?
Ben iyiyim canım ağrılarım dün tamamen geçti bende şaşırdım zaten bu kadar erken mi diye çok şükür iyiyim.
bebeklerimde iyi şükür, sağlık sorunları yok küçük 1400 doğdu 1200 kiloya düştü şuanda 1600 oldu
büyük doğan 1800 doğdu 1600 düştü şuanda 1700
sadece anne sütü alıyorlar bugün 1 hafta oldu daha hızlı geçsin günler

rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlarını evine götürmeyi nasip etsin cnm.. Rabbim tez zamnda kavuştursun.

son durumlarından haberdar et inşllah çabucak toparlarlar.

Amin canım inşallah, Rabbim bekleyen her anneye kucağına almayı nasip etsin
1 hafta oldu, kaybettikleri kiloyı almaya başladılar
1400/1800 doğdular
şuanda 1600/1700

Son düzenleme:

maşallah, sübhanallah bak ne güzel kilo alıyorlar, çok sevindim saglıkları sıhhatleri yerinde olsunda varsın geç gitsinler evlerine.. bence 2 haftaya kalmaz çıkarırlar bir arkadaşın 2200 dü çıkarmışlardı.. tabi gelişimleri de önemli.. Rabbim güç kuvvet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…