31.haftada karnın patlayacak gibi sert olması

Mercimekliannem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
56
23
31
Merhaba arkadaşlar ayağa kalkınca oturunca karnım aşırı gergin sert oluyor nefes almakta zorlanıyorum bebek mi ağırlık yapıyor sanki karnımda taş taşıyorum öyle bir his patlıcak gibiyim

Ben doktoruma sorduğumda boyle bir durumda sol tarafına 1 saat uzan eger gecmezse ve kasilmalar siklasirsa gel demisti.ama birseyle ilgilenmeden yani telefon falan bakmadan tv bakabilirsiniz belki yani eliniz kolunuz dahi dinlenecek. Ara ara kasilmalar baslayabilir büyüyor çünkü. En iyisi doktorunuza danışın ama paniklemeden önce 1 saat bari dinlenmenizi tavsiye ederim. Siz bilirsiniz 🌸 magnezyum yönünden kuvvetli olan gıdalari tuketmenizi öneririm. Kasilmalari nispeten rahatlatır.Allah sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin anali babali saglikli kuvvetli mutlu büyüsün insAllah🤲💕

Ben doktoruma sorduğumda boyle bir durumda sol tarafına 1 saat uzan eger gecmezse ve kasilmalar siklasirsa gel demisti.ama birseyle ilgilenmeden yani telefon falan bakmadan tv bakabilirsiniz belki yani eliniz kolunuz dahi dinlenecek. Ara ara kasilmalar baslayabilir büyüyor çünkü. En iyisi doktorunuza danışın ama paniklemeden önce 1 saat bari dinlenmenizi tavsiye ederim. Siz bilirsiniz 🌸 magnezyum yönünden kuvvetli olan gıdalari tuketmenizi öneririm. Kasilmalari nispeten rahatlatır.Allah sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin anali babali saglikli kuvvetli mutlu büyüsün insAllah🤲💕
Yatinca geciyor canim ama kasilma oluyor tüm sertlikten ziyade yattigimda magnezyum 2 defa aliyorum kuzum aftik doktorlarda bikmistir benden yattigim halde oluyor demek ayaga kalkinca tas gibi hic gecmiyor cümlemiz saglikla alalim canim inşallah💕💗💞

Bolca dinlenmeye çalışın o zaman.. Dikkat edin kasılma bas dönmesini tetikleyebiliyor.kac defa kapıya çarptım kafami bilmem. Uzun sureli dinlenmeler de bas donmesini arttirir. Hareket de lazim.kendi dengenizi kurun.

Amin Allah razı olsun i😍nsan ilk oluncada bilemiyor korkuyor erkenden gelir diye inanirmisiniz yerimden kalkmadim yemek vc harici progestan aldim baska bir doktor al demisti diye daha bugün bi 35 olaydim :)
İnşallah vakti zamaninda olur.Dinlenin gercekten kafanizda da kurmayin.inşallah hiç bişey olmiycak sağlikla alicaksiniz kucağıniza 🙏

İnşallah vakti zamaninda olur.Dinlenin gercekten kafanizda da kurmayin.inşallah hiç bişey olmiycak sağlikla alicaksiniz kucağıniza 🙏
Allah razı olsun çok teşekkür ederim sizden sonra acile gittim karnim suanda da ayni ama rahim agzim kisalmis bir haftada 9mm yine bisi demedi doktor su ic diyor sadece napim Rabbimin dediği olur

X