- 12 Kasım 2021
- 56
- 23
- 31
- Konu Sahibi Mercimekliannem
Merhaba arkadaşlar ayağa kalkınca oturunca karnım aşırı gergin sert oluyor nefes almakta zorlanıyorum bebek mi ağırlık yapıyor sanki karnımda taş taşıyorum öyle bir his patlıcak gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet başlamıştı 27 haftalıkken canım ama şimdi olan garip hep öyle gergin sert iki gündür buda mı kasılma oluyorKasilmalariniz mi basladi acaba doktora sordunuz mu?
Korktum yoruldum o haftadan beri hastanedeyim tekim yine acile mi gideyim yarin randevum vardiEvet bence buda kasilma
Yatinca geciyor canim ama kasilma oluyor tüm sertlikten ziyade yattigimda magnezyum 2 defa aliyorum kuzum aftik doktorlarda bikmistir benden yattigim halde oluyor demek ayaga kalkinca tas gibi hic gecmiyor cümlemiz saglikla alalim canim inşallah❤Ben doktoruma sorduğumda boyle bir durumda sol tarafına 1 saat uzan eger gecmezse ve kasilmalar siklasirsa gel demisti.ama birseyle ilgilenmeden yani telefon falan bakmadan tv bakabilirsiniz belki yani eliniz kolunuz dahi dinlenecek. Ara ara kasilmalar baslayabilir büyüyor çünkü. En iyisi doktorunuza danışın ama paniklemeden önce 1 saat bari dinlenmenizi tavsiye ederim. Siz bilirsiniz magnezyum yönünden kuvvetli olan gıdalari tuketmenizi öneririm. Kasilmalari nispeten rahatlatır.Allah sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin anali babali saglikli kuvvetli mutlu büyüsün insAllah
Evet bende öyleyim canım dönüyor cidden çok zor geçiriyorum baştan beri Rabbim umarim sonunu güzel ederBolca dinlenmeye çalışın o zaman. Dikkat edin kasılma bas dönmesini tetikleyebiliyor.kac defa kapıya çarptım kafami bilmem. Ben de cok kasılmaları olan 2 gebelik yaşadım
Olur olur hic merak etme hersey guzel olur Allah yardimcin olsun az kalmis kavusmaniza miniginleEvet bende öyleyim canım dönüyor cidden çok zor geçiriyorum baştan beri Rabbim umarim sonunu güzel eder
Amin Allah razı olsun insan ilk oluncada bilemiyor korkuyor erkenden gelir diye inanirmisiniz yerimden kalkmadim yemek vc harici progestan aldim baska bir doktor al demisti diye daha bugün bi 35 olaydim :)Olur olur hic merak etme hersey guzel olur Allah yardimcin olsun az kalmis kavusmaniza miniginle
İnşallah vakti zamaninda olur.Dinlenin gercekten kafanizda da kurmayin.inşallah hiç bişey olmiycak sağlikla alicaksiniz kucağınizaAmin Allah razı olsun insan ilk oluncada bilemiyor korkuyor erkenden gelir diye inanirmisiniz yerimden kalkmadim yemek vc harici progestan aldim baska bir doktor al demisti diye daha bugün bi 35 olaydim :)
Allah razı olsun çok teşekkür ederim sizden sonra acile gittim karnim suanda da ayni ama rahim agzim kisalmis bir haftada 9mm yine bisi demedi doktor su ic diyor sadece napim Rabbimin dediği olurİnşallah vakti zamaninda olur.Dinlenin gercekten kafanizda da kurmayin.inşallah hiç bişey olmiycak sağlikla alicaksiniz kucağıniza
O zaman dinlenmeye bakin derim. Su icin ve dinlenin kontrollerinizi aksatmayinAllah razı olsun çok teşekkür ederim sizden sonra acile gittim karnim suanda da ayni ama rahim agzim kisalmis bir haftada 9mm yine bisi demedi doktor su ic diyor sadece napim Rabbimin dediği olur
Hastaneden geldim dokuzda rahim agzim kisalmis canim ama karnim ayni teşekkür ederim doktorda dedi aynisini❤O zaman dinlenmeye bakin derim. Su icin ve dinlenin kontrollerinizi aksatmayin
Rabbim şifa versin vaktinde almayi nasip etsin insallahAllah razı olsun çok teşekkür ederim sizden sonra acile gittim karnim suanda da ayni ama rahim agzim kisalmis bir haftada 9mm yine bisi demedi doktor su ic diyor sadece napim Rabbimin dediği olur
Amin inşallah teşekkür ederim ❤❤Rabbim şifa versin vaktinde almayi nasip etsin insallah