31.hafta ve cinsellik

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.606
35
118
37
İstanbul
31 haftalık olduk biz artık hamişliimizin başından beri cinsellikte sorunlar yaşadık ben istemedim eşim istedi ben istedim o istemediki genelde ben istemeyen taraf oldum şimdi size sorum şu bizim şuanda tam olarak bitti cinselliğimiz dra sormadık daha ama ne bilim öleişte bitti ben şimdi çok istiyom eşim olmaz dio sizcede bu dönemde bitmiş olmalımı

Son aylara gelmişsin canım. Birçok yerde okuduğuma göre son üç ayda ilişki olmamalı...doktoruna danışmalısın...Sen şimdi bunları kafaya takma...Bak bebişin gelmesine az kalmııışkaydirigubbakcemile3
Doğumdan sonra herşey düzelir yeter ki sen iste arkadaşımmmm....

Arkdaşım bende daha 30. haftamı yeni bitirdim ama 4-5 hafta önce doktoruma sorduğumda,eğer ağrılı ve kanamalı bi ilişki olmuyosa problem yok,eğer riskli bi durum olursa ben zaten sana sölerim demişti..

Son düzenleme:
bizde yapmiyoruz cunku yapinca benim cok sancim oluyor doktorada sormadim ama cok agri yapiyor kanama felan olmadi cok sukur ama artik yapmiyoruz 2 kardes olduk uslu uslu uyuyoruz

cnm benim dr.um ilk ay kanamam var diye yasaklamıştı.sonra kanamam geçince serbest dedi ama 27.haftaya kadar dedi. yani son 3 ay yasak dedi. bizimki tüp bebek benim eşim şimdi bile bebeğe zarar veririm diye korkuyo yapsakda bişi anlamıyoruz:))

anlaşılan herkes aynı durumda dün hormon kardeşler fena bozdu kafamı şimdi daha iim galiba normal istenmio gibi hissetmemden kaynaklanan bi durumdu
bisde kardeşliğimizi artık kesin kes ilan ettik kızlar

kardeşler diyarına hoş geldiniz... biz de plesanta aşağıda olduğu için dönem dönem dr yasaklamıştı, alışkanlık yaptı herhalde şimdi de istememize rağmen neyse az kaldı diye birbirimizi teselli ediyoruz... napalım bebişlerimiz sağlıcakla dünyaya gelsin de gerisi zamanla düzelir...

cnm benim dr.um ilk ay kanamam var diye yasaklamıştı.sonra kanamam geçince serbest dedi ama 27.haftaya kadar dedi. yani son 3 ay yasak dedi. bizimki tüp bebek benim eşim şimdi bile bebeğe zarar veririm diye korkuyo yapsakda bişi anlamıyoruz:))

Seninle aynı durumdayız canım benim kanamam filan yok ama bebeğimiz tedaviyle oldu şuan 13.haftaya girdik eşim doktora sormaya gerek bile duymuyor bebeğe zarar veririm diye ilişki istemiyor hormonlardan mı bilmiyorum bende çok istekli değilim zaten.vereliniortak

12 haftalık dönemi atlatmışsın kanaman yoksa agrın olmuyorsa bişeycik olmaz.zaten ilerde göbek büyünce istesende canın cıkıyo. Ne şekle gireceğiniğ sasırıyosun.cinsellijkte önemli.hamileyim diye eşinizle aranızı soğutmayın

ben 33. haftadayım ve eşimle cinsel ilişkimiz hala devam ediyor doktor yavaş ve kontrollü olduğu sürece devam edebilirsiniz son aya kadar dedi :))

kızlar slm eğer okuyan olursa biz doğumdan 1 gün önce ilişkiyi kestik oda doğuma giidince fırsat olmadı rahatsız olmadığınız takdirde yapın derim size sonra yapsaydık dersiniz dr izin verirse yapın kızlar

bizim bebişte rahim ağzına yakın bi yere tutunmuştu doktor dikkatedin dedi bize vurun dedi biz öldürdük tamamen olayı bitirdik :1: ve hiç ilişkiye girmedik eşimde bende bu durumdan memnunduk çünkü bebeğe zarar verme fikri bizden başka birinin o ortamda olma fikri ikimizede itici geliyodu yapanlara sözüm yok süpersiniz kızlar ama bizde vaziyet böyleydi

kızlar..ilkel yollarla hallediyoruz biz :) herşey oluyo ama o bölge yasak... biz ne sıkıntılar çekiyoruz onlarda mahrum kalsınlar biraz..

Back
X