31.hafta bebek aşırı hareketliyse bir sorun olabilir mi?

Angry bird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
441
271
53
Merhaba, 31.haftada bebek hareketleri nerdeyse 10 kati arttı.Gunduz 10 ar dakika en fazla 2 saat arayla hareket ediyor.Hareketleri dışardan farkedilecek kadar kuvvetli oluyor.Sanki dans eder gibi.Acaba icerde bi sorunu mu halletmeye çalışıyor rahat degil mi diye düşünüyorum.Yoksa çıkmak mi istiyor nedir bilemedim???

Yok canım. Bebek ne kadar hareketli ise aslında herşeyin iyi olduğunu gösteriyor muş ama etmeyince de problem olduğu anlamına gelmez mis merak etme bence bazıları çok yaramaz bazıları sakın oluyor

Merhaba, 31.haftada bebek hareketleri nerdeyse 10 kati arttı.Gunduz 10 ar dakika en fazla 2 saat arayla hareket ediyor.Hareketleri dışardan farkedilecek kadar kuvvetli oluyor.Sanki dans eder gibi.Acaba icerde bi sorunu mu halletmeye çalışıyor rahat degil mi diye düşünüyorum.Yoksa çıkmak mi istiyor nedir bilemedim???
26. hafta sonundan beri kıpır kıpırız biz. Abartmıyorum uykumdan uyandırıyor, istediğim gibi oturtmuyor, göbeğim bir saga bir sola gidiyor titresimden. 2 farklı dr'umda cok iyi dedi. Bir sıkıntı oldugu anlamına gelmiyormus ki ben 30. haftada resmen bir gece esime kalk acile gidelim diyecektim. :) Megersem bizim beyfendinin keyfi cok yerindeymis, tombiş göbekle oynayıp duruyor :) Merak etmeyin.

Biz de bir tuhafız di mi :KK48:
Ben de senin gibiyim. Çok hareket etse acaba birşeyden mi rahatsız ne yapmaya çalışıyor diye telaşlanıyorum, az hareket etse yine telaşlanıyorum :olamaz:
Ne olacak böyle acaba bizim halimiz?

Canım benim ilk kızım deli gibi hareket ederdi ve hiç durmadı doğduğu ana kadar ben sakinleşsin diye oturup beklerdim yolun ortasında bazen o kadar çok hareket ederdi ki doğrulamazdım derimde hep onun ağrısı olurdu ve kzıım şimdi yaşıtlarından çok çok fazla hareketli..

Canım benim ilk kızım deli gibi hareket ederdi ve hiç durmadı doğduğu ana kadar ben sakinleşsin diye oturup beklerdim yolun ortasında bazen o kadar çok hareket ederdi ki doğrulamazdım derimde hep onun ağrısı olurdu ve kzıım şimdi yaşıtlarından çok çok fazla hareketli..
Owwww yani Çıkınca da hareketli oluyor.Abimiz sakindi bu da boyle olsun bakalım

Biz de bir tuhafız di mi :KK48:
Ben de senin gibiyim. Çok hareket etse acaba birşeyden mi rahatsız ne yapmaya çalışıyor diye telaşlanıyorum, az hareket etse yine telaşlanıyorum :olamaz:
Ne olacak böyle acaba bizim halimiz?
İnsan telaslaniyor tabi 30.haftadan sonra heyecan arttıkça kafamda deli sorular

Back
X