arkadaşlar geçen sene yarım günmüydü ki, hiç hatırlamıyorum valla geçen seneyi
Chess şair burada ne demek istemiş , tatil miymiş değil miymiş
Geçen sene yarım gündü diye hatırlıyorum
Geçen sene ilk ve orta düzeydeki okullar yarım gün tatil olmuştu üniversitelerde ise tatil yoktu diye hatırlıyorumşimdiye kadar resmi bi açıklama gelmediğine göre herhalde çocuklara tam gündür okul
Hayır tam gündü geçen sene..Geçen sene ilk ve orta düzeydeki okullar yarım gün tatil olmuştu üniversitelerde ise tatil yoktu diye hatırlıyorum
İstanbul'a kar düşmeden daha tatil haberleri paylaşılıyordu. Asıl karı yaşayan buraları bilmem de İstanbul'da kesin tatil olur biraz atıştırsa..Okullar tam gün yarin tabi kar tatili olmazsa
Ankarada dediğim gibiydi ama kar sebebiyle falanda olabilir bilemiyorumHayır tam gündü geçen sene..
Valla şimdiden yerler kar tuttu bakalım ne diyecek Valilikİstanbul'a kar düşmeden daha tatil haberleri paylaşılıyordu. Asıl karı yaşayan buraları bilmem de İstanbul'da kesin tatil olur biraz atıştırsa..
Ben iç anadoluda bir köy okulundayım, sağ olsunlar son dersi tatil ettiler. Çok düşünceliler.. Sabah servis kaya kaya gitmiştik. Yarın yine okul var tabi..Valla şimdiden yerler kar tuttu bakalım ne diyecek Valilik
Yarın tam günmüşte , bizim öğretmen olası bir kar tatiline karşı önlem alıp , 4 günlük ödevi bugünden yollamış sağolsun
Hahaha bizimkisi de ödev gommus bildiğin :)Yarın tam günmüşte , bizim öğretmen olası bir kar tatiline karşı önlem alıp , 4 günlük ödevi bugünden yollamış sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?