31+1 haftalık 1550 kilo

dogall

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
227
67
31+1 haftalık bebeğim 1550 kilo çok mu küçük iştahım yok yiyemıyorum yemek yemeye üşeniyorum canım istemiyo normal hayatında da böyle bi insanım, vitamin balık yağı vs verdi ama yemeden bunlarla ne kadar olur ki aynı durumu yaşayan var mı acaba

Yazık ama bebişiniz orada sizden yemek bekliyor gıda bekliyor.Zorlayın biraz kendinizi.Eğer enerji verici veya kuvvetlendirici şeyler yemezseniz bebeğiniz de enerjik olmaz ve hareketi az olur.Bebek anne karnında hareket edecek ki kemiklerini kuvvetlendirecek.
Yemek yemeye de üşenilmez ki ama yazık minik yavrunuza,o masum bir birey, size bağlı size muhtaç.Annesi ona iyi bakmayacak da kim bakacak?O annesine güvenmesin de kime güvensin?

bende de o kadar iştah yok ama ben bebeğime faydalı diye sevmediğim şeyleri bile yemeye çalışıyorum. daha sonra uzulmemek için bence şimdiden dikkat edin yediklerinize...

Zorlada olsa yiyin günah ben zorlada olsa yiyorum bebegimin doyacagini bilmek nasıl mutlu ediyor beni onu düşünün üşenmeden zorlada olsa yiyin

benim gebelik haftam onde gidiyor ultrasonda 2 hafta ondeyiz.
dun 30+6 ydik 1411gram ciktik doktor bisi demedi ama bundan 11 gun once 1322 gram di.
yani topu topu 89 gram almis.
halbuki neler tuketiyorum neler. neden az almis bir fikrim yok simdi pekmez yiyorum sabahlari ac bakalim ne olacak

Bnm kizimda 1050 grammis.. 26 haftalik..

Çok yemek yiyip kilo aldıramayan anneleri de biliyorum ona göre gene kilosu ve hareketleri çok çok iyi. yerinde bir dakika durmuyo enerjisi vs çok iyi. doktordan sonra daha dikkatliyim fakat doktor aynı zamanda şunu söyledi herkesin bebeği aynı oalcak aynı kilo olacak diye bir durum yok eğer bu şekilde devam ederse sıkıntı yok ama kilo alması durur veya gerilerse o zaman sıkıntı. ben bir bebek kilo takvimi takip ediyorum oraya göre bebek 50 gram bile önde ama doktor ısrarla bebek küçük diyor ben de artık doktoru dinleyip balık et yemeye başladım en sevmediğim iki şey balık ve et

Arkadaşlar aşırı iştah ne kadar kötüyse iştahsızlık da o kadar kötü aşırı kilo ne kadar kötüyse yemek yemek gibi bir zevki olmayan insan da o kadar kötü. 51 ile başladım şu an 63 kiloyum bundan sonra daha dikkatli olmakta fayda var gene da

bu tabloya göre ve hatta verdiği ultrason resmine göre 30+6 gözüküyor kilosu yani arada 2 gün fark oluyor ama küçük diyor ben bu işi pek anlayamıyorum :)

Eklentiler

• bebek-kilo-tablo-1.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 746

enerjisi çok iyi ama benim hiç enerjim yok karnımı şekilden şekile sokuyor sabah gece hiç fark etmiyo. ama kötü olan şu ki benim hıc enerjim yok :) deli gibi meyve yiyorum günde nerdeyse 1 kilo yiyorum. yeşillik yiyorum salata domates habire yiyorum. ama asıl olan süt ürünleri protein yok onlara da başladım inşallah toparlarız zaten 40 ı bu şekilde tamamlarsa gene 3ün üstüne rahat çıkıyor. Allah hepsini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…