- Konu Sahibi incitanemtuana
-
canım benim çok güzel gelin olmuşsun kızzzz maşallahallah yuvanızda mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirmek nasip etsin mutluluğunuz daim oldun hayatım:Saruboceq:
bu vesileyle seni de görmüş oldummmkaydirigubbakcemile3
allah mutlu etsin ikinizide cnma.s.
ömur boyu mutluluklar
maşallahAllah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.ayrıca çok güzel bi gelin olmuşşun canım
eşinle ve çocuğunla bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu günler geçirmeni dilerim wallaaa fıstık gibisin MAŞALLAH
Allah ayırmasın kızzzz...a.s.
harika resimler, en çok nişan resimlerini beğendimm!
ömürboyu mutlulşuklar dilerim..
Canım çok şekersin.Allah mutluluğunu daim etsin.:Saruboceq:
çokkkk tatlısınız maşlahhh süphanallahhhh rabbim bozmasın mutluluğunuzu inşallahh bir ömür boyu kötü gözden nazardan korusun inşallahhh meleğinle beraber nice senelere
ayyy inciiiiiiiimmm yani fundamm,
aaayyyyy çok güzelsiiinnn.kısss ne kadar tatlı ne hoşsun allahım özene bezene yaratmışş tüttütü maşalllahhhhh.
bir okadarda yakışmışsınız ikinizinde mutluluğu resimlerde konuşuyor adeta,:1rolleyes:canım benim .
tesadüfen baktım bu topiğe iyikide bakmışım,seni tanıdım ve çookk mutlu oldum canım.
allah aileni korusun,ömür boyu mutlu huzurlu olasınız inşallahh.ağız datınızı kat kat versin rabbim.fıstık kızım benimm.:asigim:
canım bence içine sinmediği gibi değil 7 yıl öncesine göre gayet güzel olmuş saçında sende ve zaten doğal halinde çok güzeldir bence çok sevimli sempatik bir yüzün var maşşalah canım. bu arada neden gazete çıkmıştınız ki? güzel kızını da allah bağışlasın canım ömür boyu mutlulklar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?