30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

drusellacım hayırlı olsun ben de iğne oldum pıhtılaşmadan dolayı 9 ayıma kadar hayırlısıyla doğar bebeğin inşallah

çok teşekkür ederim canım böyle sağlıklı tamamlanan gebelikler hep umut veriyor. Allah bebeğine ve sana uzun sağlıklı ömürler versin

Merhabalar kızlar, hepinizi çok seviyorum. Zaman nasıl da hızla akıp gidiyor. Bebişlerin yollarını gözlerken yakında yaşgünlerini kutlayacağız inşallah. Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla, sağlıkla versin inşallah. Son zamanlarda ders çalışıyorum, ev işleri, oğlumun oyun istekleri derken vakit geçiyor. Sağlık olsun. Sizler de pek yazamıyorsunuz. Hepimizin durumu benzer. Yaklaşık 2 ay sonra işe başlayacağım. Hem istiyorum gitmeyi hem istemiyorum. Tuhaf bir durum:) Bizimki henüz yürümüyor ama sıralıyor. Diş çıkarıyor bugünlerde ve iştahımız gene kaçık. Bir de grip atlattık ikimiz. Şükür bugünümüze. Sizler neler yapıyorsunuz? Eren, Ege bebek nasıl? Diğerlerinin isimlerini şuan hatırlayamıyorum, üzgünüm kafam çok dağınık. Siz benim yorgunluğuma verin. Yeni hamişler nasıllar? Yeni hayata hazırlar mı? Kızlar içinizden 2. bebişi düşünmeye başlayan var mı? Hazır bilgiler tazeyken:)) Bizim babamız oğluna yeni yeni ısınmaya başladı, bu yüzden ve derslerim yüzünden düşünemiyorum ama aslında tam zamanı kızlar:) aklınıza karpuz kabuğunu düşüreyim ben:)) içinizde ütü yapmayı seven varsa bir el atıverse ya 2 haftalık ütüm birikti:))tembel teneke:))

canım benim Rabbim hepinize gönlündekini hayırlısıyla versin. Seeneye seninkinin harçlığını da ben hazırlayacağım. Balon da var inşallah seneye:))

Masalım maşallah kız doğurucan yakında...Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Lohusayken sana bakacak birilerini ayarlamayı unutma. İnan uykusuzluktan geberiyor insan. Bir de benim unuttuğuma pişman olduğum, önden düğmeli kıyafetler al kendine, heryere git gez ve emzirmen kolay olsun. Aklıma geliverdi nedense:))

Canım hoşgeldin. Allah sağlıkla kavuştursun bebişine. Az da yazsak bağımızı koparmamaya çalışıyoruz canım. Genelde kariyer sahibi anneler var buarda o yüzden vakit bulamıyoruz ama gönüller bir olsun. Hem çalışmak hem annelik zor zanaat:)) "çocuk da yaparım kariyerde" tam bir kandırmacaymış:)) tecrübeyle öğrendim...

drusellacım hayırlı olsun ben de iğne oldum pıhtılaşmadan dolayı 9 ayıma kadar hayırlısıyla doğar bebeğin inşallah

evet ne korkular yaşadık ilk zamanlar ama bak Mevlam korudu meleklerimizi. Şimdi maşallah yaşgünleri geldi. Bugünümüze şükürler olsun. canım senin bızdık neler yapıyor? sen nasılsın? okullar da açıldı:))

iyiyiz çok şükür ama erenin dişi kırıldı ya düştü dr bişey olmaz nasılsa süt dişi düşecekti dedi ama çok üzüldüm

iyiyiz çok şükür ama erenin dişi kırıldı ya düştü dr bişey olmaz nasılsa süt dişi düşecekti dedi ama çok üzüldüm

Canım büyük geçmiş olsun, verilmiş sadakalarınız varmış. Kimbilir daha ne yaramazlıklar yapacaklar annesi. İnsan kendini suçlu hissediyor ufacık bişi olsa. Nazar çıkmıştır belki. Kıyamam ben ona ya. Bundan sonra daha da yaramazlıklar artacak. Mevlam acılarını göstermesin. Okullar başladı, sen neler yapıyorsun canım? Kaç saat dersin var? Ayarlama yapabildiniz mi eşinle, bakıcı işi nasıl? Ben de 2 ay sonra işe başlayacağım. Bakalım nasıl zor gelecek bana da. Bebişler için şu bisikletler var ya chicco'nun falan, onlardan almak istiyorum işe başlayınca. Babamız pek oyuncak almıyor, canı sıkılıyor. Evdeki eşyalarla oynuyor, her yer tehlikeli. Akşam da bebek yağının kapağını açmış yere dökmüş, üstü başı yağ olmuş. Görsen evde heryer kayıyordu:) Allah korusun içse bir de:))

Kızlar ilk yaşgünü hazırlıkları başladı mı? Neler yapmayı planlıyorsunuz? Ben anneannemize dedim yaşgünü yapıcam kendi aramızda diye, bana kızdı, ne gerek varmış. Abartıyormuşum. Küçücük çocuk ne anlayacakmış. Sanırım hediye almak isteyecek diye istemiyor. Kimseden hediye falan istemiyorum ben inşallah işe başlayınca yavruma herşeyi alırım. Bu yüzden bakıcı teyzemizle babamızla kutlayacağız biz sanırım(( ufak çaplı bişi olsa da özendim(

20 saat ders aldım bu sene sabahçıyım da 3 gün 4 saat 1 gün 2 bir gün 6 saatim var ilk bakıcımızda durmadı 10 gün boyunca ağladı değiştirdik şimdiki bakıcımız maşallah diyim iyi arada mızıklanıyor ama çok değil 5 dk falan eşim tüm gün evde değil neşecim ondan pek hayır yok
başladı teoride salih anlamasa da büyüyünce anısına bakar yap içinde kalmasın abart ne olacak kocam da eren doğacağı zaman şeker yapmaya gerek yok dedi yaptım valla diş buğdayı yaptımm doğum gününü evde kutlucam afiş hazırlıcam okuldaki teknoloji tasarımcı arkadaşla menüm belli davetlim belli kıyafetimiz belli faaliyete geçmesi ve pastayı sipariş vermek kaldı
Zaten bebek mevlidi ve dişbuğdayı da yaptırmadı anneannesiyle babası. İçimde kaldı
yap neşem fotoğraflara bakacak ve ilk doğum günü 2. olsa tamam da ilk neşe yaaapppp
kızlar albümümüze yeni birkaç foto yükledim. maşallah demeyi unutmayın:)) darısı tüm hamişlere...

hemennnnnnn bakıyorummm

20 saat ders aldım bu sene sabahçıyım da 3 gün 4 saat 1 gün 2 bir gün 6 saatim var ilk bakıcımızda durmadı 10 gün boyunca ağladı değiştirdik şimdiki bakıcımız maşallah diyim iyi arada mızıklanıyor ama çok değil 5 dk falan eşim tüm gün evde değil neşecim ondan pek hayır yok
başladı teoride salih anlamasa da büyüyünce anısına bakar yap içinde kalmasın abart ne olacak kocam da eren doğacağı zaman şeker yapmaya gerek yok dedi yaptım valla diş buğdayı yaptımm doğum gününü evde kutlucam afiş hazırlıcam okuldaki teknoloji tasarımcı arkadaşla menüm belli davetlim belli kıyafetimiz belli faaliyete geçmesi ve pastayı sipariş vermek kaldı
Zaten bebek mevlidi ve dişbuğdayı da yaptırmadı anneannesiyle babası. İçimde kaldı
yap neşem fotoğraflara bakacak ve ilk doğum günü 2. olsa tamam da ilk neşe yaaapppp
kızlar albümümüze yeni birkaç foto yükledim. maşallah demeyi unutmayın:)) darısı tüm hamişlere...

hemennnnnnn bakıyorummm

drusella merhaba...cevap yazılmıyor gelen giden pek yok diye uğramadım ben de uzun zamandır....
gebeliğin hayırlı olsun canım...bende de kan pıhtılaşması var....hergün 1 iğne....lovlinin de kanda pıhtılaşma vardı çok şükür çoooook sağlıklı bir oğlu var....
bizimde kızımız oluyor inşallah....dün detaylı ultrasonda kesinleşti.....çok şükür çokta sağlıklı.....
gebeliğin sağlıkla devam etsin canım....sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim....cümlemize de....

evet neşem kız geliyor...ilk gebeliğimde oğlumu kaybetmiştim....çok istedim yine erkek olsun diye ama Rabbim bunu hayırlı kılmış bize....sağlığı yerinde çok şükür ya yeter daha ne isterim....

neşecim valla ne yalan söyleyim ikinciyi hemen düşünmüyorum desem yalan olur....ikinci ikiz olsun diye şimdiden dualar ediyorum...birinciyi doğurmadan daha şimdi güzel günlerim aslında tabi konuşması kolay....
e napalım 20 li yaşlarda anne olsaydık bi 4 sene ara koyardık....zaten zor tuttu...tutturmuşken ara vermeden peşpeşe doğurmak lazım

canım benim geçmiş olsun....bişey olmaz annesi aslana hiiiiç bişeycik olmaz....

neşe loveli canlarım yeni yaşları hayırlı olsun.....ömürleri güzel olsun inşallah....

teşekkür ederim neşe ilk trimesteri atlatınca bir parça da olsa soluk aldık sanırım. yüksek riskli bir gebelik geçiriyorum. Allah'ım bebeklerimizi yavrularımızı bize bağışlasın.. ne güzel şimdi diş çıkarmasını oyun oynamasını anlatıyorsunuz. dilerim biz de görebiliriz o günleri hamişler olarak. gebe kalıncaya kadar sağlam kariyer hedeflerim vardı. hatta gebeliğimi bile gezerek spor yaparak eğelenerek geçirecektim. bebiş şimdiden olaya el koydu ve işin ilginç tarafı benim buna hiç itirazım yok. belki doğumdan sonra bir iki yaşına gelince normale dönerim ???
canım çok geçmiş olsun inşallah yeni dişleri sapasağlam gelecek annesi sen üzülme.. bugün çok duygusalım galiba benim de gözlerim doldu. dün kahkahalar patlatıyordum. hamişliğin dengesizliği galiba.

masalcım tebrik ederim inşallah sağlıklı analı babalı şansı da kendi de güzel bir kızın olur. sağlığın elveriyorsa bence de çok beklemek anlamsız. birlikte büyürler hayırlısıyla. ben de çok istiyordum eskiden ama şimdi biraz korkuyorum. emboli riskinden ötürü eşim de annem de ikinci bebek konusuna sıcak bakmıyorlar. hayırlısı. peşpeşe doğuran arkadaşlarım var, o kadar özeniyorum ki. bu bebeğim sağlıkla gelsin de öncelikle, o zaman düşünürüz.

Hey gidi günler heyyyyyy..Maşallah hepimize kızlar..Bebişlerimizin yaşgünleri geldi bile. Biz de yarın kutlayacağız inşallah. Eren'inki çoktan kutlanmıştır. Neler yaptılar acaba? Biliyorsunuz ben bu sene ücretsiz izizndeyim bu yüzden ehrşeyin ekonomik olmasına çalışıyorum. Pastayı da kendim yapıcam. Akşam netten basit şeker hamuru yapma tarifi aldım. Deneyeyim güzel olursa siz de pastalarınızı istediğiniz gibi yapıp süslersiniz. Aile içi olacak bizimki tabi sizleri de bekleriz:)) dualar ediyorum Rabbim dileyen tüm kadınlara bu güzellikleri yaşatsızn hzurla sağlıkla diye..Ne uykusuz geceler, ne hem ev işlerinden hem ders çalışmaktan yorgunluğum, ne de babasıyla ayarını tutturamadığımız yaşantımız. Hiçbiri oğlumdan önemli değil. Demekki biraz yaşamam gerekenler varmış. İyiki oğlum var...Onun için elimden geleni yapıcam. Sizlerin dualarını ve desteğini bekliyorum...

canım herşeyin hayırlısı..Ben de hamilelik ve annelikle ilgili istediğim pekçok şeyi yapamadım. Sakın benim gibi bunların seni üzmesine izin verme. Çünkü anladım ki biz ne planlar yaparsak yapalım, bir planlayıcı var ve O ne derse o oluyor. Anının tadını çıkar. Öyle çok yapamadığım içimde kalan şey var ki. Bu doğumgünü için de şimdiden planlarım ters tepti. Yine de içim acısa da olanlara şükrederek yoluma devam etme kararı aldım kendimce. İnşallah büyüdüklerinde bizi anlayacaklar ve çok sevecekler...

canım erkekler bizim gibi değil, biraz benciller. Çocuğa önceliği veremiyorlar. Bakıcı tutman iyi olmuş. İnşallah bu seferki iyi anlaşır oğluşunla. O minicik şeyler bizim görmediklerimizi görüp hissediyorlar..canım doğumgününüz nasıl geçti çok merak ediyorum. Neler yaptın? Bizde bakıcı kadınla benden başka bu konuda ilgilenen yok.Babasına ve anneannesine göre çok gereksiz bişi. Yabancıların adetiymiş, saçma geliyor onlara. Ama diyorum artık geleneksel bir hal aldı, yabancıların yaptığı gibi değil bizimki. Toplumun genelinde yapılan bişi oldu. Anlatamıyorum. Kimseyi çağırmamı istemediler. Kendi aramızda sanırım kendim ne yaparsam o. Çok isterdim o gün fotoğrafçıya gidip stüdyoda ailece foto çektirmeyi. Babamızı ikna edemiyorum. O şimdi bu hafta memleketine gidecekti, doğumgünü dolayısıyla geciktirmeme kızıyor. Bir yanım da diyor bırak nereye isterse gitsin. Sonra oğlu büyüyünce cevabını kendisi versin." Ben gezmeye gitmiştim, annen yaptı o saçmalıkları" desin. Şu dünyada tek başıma da kalsam kimseyi takmamayı öğreneceğim bir gün inşallah...İnşallah bunu birgün başarıcam. Oğlumdan ve kendimden başka kimseyi takmayacağım birgün...

Canım masalım kızının olması ne güzel, büyüdüğünde saçlarını tarayıp tokalar takacaksın inşallah..Bu da nerden çıktı şimdi içimden geldi yazdım. Ben de aile içi huzurum olsaydı hemen ikinciyi isterdim ama şimdi korkuyorum. Bir çocuğun sorumluluğunu daha tek başıma kaldırabilirmiyim bilmiyorum. Belki oğluma karşı bencillik ediyorum ama korkuyorum...Canım hamileliğin hakkında bilgi ver, merak ediyorum hepinizi. Hamiş kalmak isteyenler topiğime girip okuyorum bazen, içim acıyor, cevap yazamadan çıkıyorum. Neden böyle sulugöz oldum bilmiyorum ama içim kaldırmıyor. Neyse ortamı bulandırdım gene.

Doğumgünü hazırlıklarından bahsedelim biz....Resimlerinizi de bekliyorum ona göre...

durusella nasıl gidiyor canım gebeliğin....sağlıklısınızdır inşallah ikinizde...

loveli neşe canım oğullarınızın yeni yaşları hayırlı olsun...nice yaşlarını sağlıkla huzurla kutlayın inşallah....

neşem doğum günümüz güzel geçti odayı süsledim yapmayı planladığım afiş olmadı nedense arkadaş yan çizdi ben de sormadım kendim süs alıp süsledim menüm de de değişiklik yaptım ama güzel oldu doğum günü kıyafetinni v-ben yaptım sırtında bir önde siyah ikişerit bi de papyon yaptım
güzeldiiiiiii

teşekkürler sevgili masal iyi gidiyor şimdilik ikili test sonucumuz iyi çıktı bugün üçlü test için kan da verdik. 17+3 olmuşuz usg e göre. sonunda cinsiyetimiz de belli oldu, minik bir prenses geliyormuş evimize inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir kızım senin nasıl geçiyor hamileliğin?

neşemeşe, loveli
ne güzel sağlıkla kavuşmuşsunuz bebeklerinize de doğumgünleri bile gelmiş. sağlıklı mutlu başarılı uzun ömürler dilerim bebeklerinize aileleriyle birlikte. inşallah bizlere de kısmet olur.

Merhaba kızlar nasılsınız? Pek uğrayamıyorum buraya artık. Cuma günü de nasipse işe başlıyorum. Oğluşum iyi şükür, epey yaramaz ve inatçı. Dediği olsun istiyor, gideceğimi anladı mı ne,gelip gelip sarılıyor bana. Bakıcımız devam ediyor. Şimdiden ayrılık acısı içime çöktü. Lovelim sen neler yaşamıştın kimbilir? En kötüsü de sabah 7,5 akşam 6,5 arası işte olucam onca zaman nasıl dururum oğlumsuz onu düşünüyorum. Evimiz de okula uzak. İşler de epey yoğunmuş arkadaşların dediğine göre cuma günü hemen toplantıya gidecekmişiz. Hayırlısı bakalım. Yalnız laf aramızda galiba depresyona girdim. İnşallah bakıcımızla bir problem yaşamayız yoksa naparım bilmem. Durmadan ağlayıp duruyorum, en çok da anneme kızıyorum. Eşime 1 yıl daha uzatmayı teklif ettim ama istemiyor. Bu yüzden başlayacağım inşallah.
Doğumgünümüz güzel geçti, birkaç laf yemiş olsam da...Babamız pasta almaya yanaşmadı ben de kendim yaptım. Üstelik evde kolay yolundan şeker hamuru yapmayı buldum netten ve yaptım, pastanın üstünü de kendim süsledim şeker hamuruyla. Oğluma hediyeler geldi ama keşke getirmeselerdi de laf da söylemeselerdi dedim. Seneye inşallah üçümüz kutlayalım istiyorum. ben de haberle rbunalr sizler neler yapıyorsunuz? Burası pek bir durgunlaşmış. Kızlar hamilelikte depresyon yaşamadım ama lohusalıkta ve sonrasında dibine vurdum, yeni hamilelere tavsiyem ya yanınızda olumlu insanları tutun yada psikolojik yardım alın.Şimdiki aklım olsa şunları yapardım dediğim o kadar çok şey var ki...Eşim hemen 2. yi beklemeye koyuldu ama büyük konuşmayayım da benim hiç niyetim yok. Çünkü çok yalnız kaldım çok bunaldım. Eşim hala yardım etmiyor ve destek olmuyor. Annem deseniz ortalarda hiç yok, sadece kafası bozulunca laf söylemeye arıyor bazen. Tezimi bitiremedim, bunun suçlusu da benim anneme göre. Kızlar şu 1-1,5 senede anladım ki insanın Yaradan'dan başka kimsesi yok...
Masalım, Durusellam,Lovelim,Sezenim ve şuan sayfada göremediğim için ismini yazamadığım tüm can dostlarım nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Hamişler canınızı hiçbirşeye sıkmayın, sizin stresiniz bebekte karakter olarak aklıyor. Benim yavrum öyle huysuz ki, tek sorumlusu benim..Etrafınızdan olumsuz herkesi ayıklayın. Konuşmayın böyle insanlarla muhatap olmayın.
Hepinizi çok seviyorum. Rabbim hamile kalmaya çalışan arkadaşalrıma, hamilelere ve annelere kolaylıklar versin. Sağlıkla ve huzurla kalın...

Kızlar doğumgünümüz ve sonrasından birkaç resim ekledim albüme bakabilirsiniz. Hepinizi öpüyorum...Herkes yavrusunu kokalsın benim için..

Kızlar doğumgünümüz ve sonrasından birkaç resim ekledim albüme bakabilirsiniz. Hepinizi öpüyorum...Herkes yavrusunu kokalsın benim için..

sıkma canını neşem alışıyorsun amaa güveneceğin biri ise sorun değil ben ders almadım bu sene seneye merkeze taşınacağız kayınvalidem bakacak o zaman daha iyi olacak

hemen bakıyorum

30 yas üstü kimse yok galiba.uzun zamandir yazan olmamis.tek benmiyim yani bu yasda hamilelik yasayan :44::44::44:

30 yas üstü kimse yok galiba.uzun zamandir yazan olmamis.tek benmiyim yani bu yasda hamilelik yasayan :44::44::44:

yok canım kimsecikler girmeyince uzun zaman geçiyor tabi anlamıyor da insan....

gebeliğin hayırlı olsun aynısefa....sağlıkla geçsin ve sağlıkla gelsin bebeciğin...
hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…