kıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
dün nasıl canımı sıktılar, pzt doktora üçüyle devam kararımızı söyledik, gayet olumlu karşılamıştı, dün ölçüm için hastaneye gittim, bizim dr çark etmiş, riskli gebelik doktorlarıyla konuştuk, hastanı ikna et dediler, birini "öldürelim" !! evet aynen bu kelimeyi kullanıyolar! mantıklı ol, diyo ve olabileceklerin en kötülerini sayıyo! ultrasonda bebek seçiyolar, şuna kolay ulaşırız falan diye, birden ağlamaya başladım bu manzarayı görünce... cinayet bu ya, kalpleri atıyo, hareket ediyolar... kararlıyız, herşeye hazırlıklıyız, Allaha sığındık ve devam kararı aldık. üstelik sonlandırma işleminin de riskleri var, diğerleri de zarar görebilir ya da kaybedilebilir.. bisürü üçüz hatta dördüz doğuran var ya! Allahın verdiğine nasıl kıyarız hele de bu kadar istemişken dualar etmişken...
öldürmek ne kadar kolay söylemişler onların canı değil ki rahat söylüyorlar sağlıklılarsa yok izin vermeyin doğuran çok Allahın izniyle seninkiler de doğar riskli tabi ama illa kötü olacak değil siz en iyiisini yapmışsınız Rabbim size 3 evlat verdi o almadan canalrına kıymak kesinlikle cinayet bu kabi atıyor hareket ediyor yok duamız seninle aylinim doğacak ve b,z resimlerine bakacağız onların olumlu düşün anne hisseder inan onların doğacağına inanıyorsan doğarlar olumlu ol hep dua et
kıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
dün nasıl canımı sıktılar, pzt doktora üçüyle devam kararımızı söyledik, gayet olumlu karşılamıştı, dün ölçüm için hastaneye gittim, bizim dr çark etmiş, riskli gebelik doktorlarıyla konuştuk, hastanı ikna et dediler, birini "öldürelim" !! evet aynen bu kelimeyi kullanıyolar! mantıklı ol, diyo ve olabileceklerin en kötülerini sayıyo! ultrasonda bebek seçiyolar, şuna kolay ulaşırız falan diye, birden ağlamaya başladım bu manzarayı görünce... cinayet bu ya, kalpleri atıyo, hareket ediyolar... kararlıyız, herşeye hazırlıklıyız, Allaha sığındık ve devam kararı aldık. üstelik sonlandırma işleminin de riskleri var, diğerleri de zarar görebilir ya da kaybedilebilir.. bisürü üçüz hatta dördüz doğuran var ya! Allahın verdiğine nasıl kıyarız hele de bu kadar istemişken dualar etmişken...
ben ne yazacağımı bile bilmiyorum. birilerine söylemem lazımdı işte öylesine. bu sabah test yaptım ve pozitif çıktı kafam karmaşık yani böylemi oluyo insan ne hissettiğini bilmiyo gerçi ben hem istiyorum bu bebeği hemde korkuyorum . ama bu heyecanı hissetmekte güzelmiş. bugün dr randevum var daha minnacık olsa gerek offff nasıl bişi bu ya . ne hissettiğimi bilmiyorum.
ve aleyküm selam :))neşenin hepinize selamı var çok mutlu oldu facede karşılaştık
oyyy oyy ne güzel anlatmışısın Lovelim,ilk öğrendiğinde garip oluyor ne hissedeceğini ne yapman gerektiğiini anlamıyor insan sonra mutluluk başlıyor korkman normal canım hepimiz korktuk sonra hayatında görebileceğin en güzel görüntüyü göreceksin bebeğinin görüntüsü daha bebek gibi değil ama senin bir parçan iç,nde büyüdükçe daha da mutlu olacak heyecanlanacaksın hayaller kuracaksın dr randevusu sana yetmeyip sırf bebeğini görmek için başka dr gideceksin bebek eşyalarına bakacaksın liste yapacaksın bi sürü şey lazım olacak diye eksik kalmasın diye hep listeni kontrol edeceksin ilk tekmeyi hissedince işte içimde diyeceksin bir gün az tekmelese hüngür hüngür ağlayacaksın dr gideceksin o doğunca ağlayacaksın mutluluktan nasıl büyütücem diyeceksin ya ağlarsa uyanamazsam diyeceksin sonra hangi ek gıdayı versem nasıl versem diyeceksin yemedi yedirmek için oyunlar şarkılar başlayacak ilk sözcüğü duyduğunda bir daha söylesin diye elinden geleni yapacaksın sonra emekleyecek o emekledikçe çok keyiflenecek ve yorulacaksın işte ben buradayım emekliyor oğlum
hayatımda yaşadığım en güzel anlar oğlumla geçen zaman yorucu dikkat gerektirici ama tarifi inanılamz güzel
hayırlı olsun yazmak istedim nedense gel haber ver kendinden
hayırlı olsun hegunes, kucagına aldıgın günüde böyle heyecan ve hevesle atlat inş.ben ne yazacağımı bile bilmiyorum. birilerine söylemem lazımdı işte öylesine. bu sabah test yaptım ve pozitif çıktı kafam karmaşık yani böylemi oluyo insan ne hissettiğini bilmiyo gerçi ben hem istiyorum bu bebeği hemde korkuyorum . ama bu heyecanı hissetmekte güzelmiş. bugün dr randevum var daha minnacık olsa gerek offff nasıl bişi bu ya . ne hissettiğimi bilmiyorum.
Bende 31 yaşında hamile kaldım, Allah izin verirse 2011 ocak ayında bebeğimi kucağıma alacağım. Rabbim tüm anne adaylarına sağ salim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.
neşenin hepinize selamı var çok mutlu oldu facede karşılaştık
cani bunlar insana canlı gözüyle bakmıyorlar ki....nefes alan kalbi atan değil onlar için....tıbbi bi durum o kadar.....canım benim dua et...sekiziz doğumları bile gördük...üçüz neki....Allah'a sığın...dualarımız seninle....moralini bozma.....minik minik olurlar belki ama çooooooooooook sağlıklı doğarlar Allahın izniyle maşallah suphanallah onlara
ben ne yazacağımı bile bilmiyorum. birilerine söylemem lazımdı işte öylesine. bu sabah test yaptım ve pozitif çıktı kafam karmaşık yani böylemi oluyo insan ne hissettiğini bilmiyo gerçi ben hem istiyorum bu bebeği hemde korkuyorum . ama bu heyecanı hissetmekte güzelmiş. bugün dr randevum var daha minnacık olsa gerek offff nasıl bişi bu ya . ne hissettiğimi bilmiyorum.
ilk öğrendiğinde garip oluyor ne hissedeceğini ne yapman gerektiğiini anlamıyor insan sonra mutluluk başlıyor korkman normal canım hepimiz korktuk sonra hayatında görebileceğin en güzel görüntüyü göreceksin bebeğinin görüntüsü daha bebek gibi değil ama senin bir parçan iç,nde büyüdükçe daha da mutlu olacak heyecanlanacaksın hayaller kuracaksın dr randevusu sana yetmeyip sırf bebeğini görmek için başka dr gideceksin bebek eşyalarına bakacaksın liste yapacaksın bi sürü şey lazım olacak diye eksik kalmasın diye hep listeni kontrol edeceksin ilk tekmeyi hissedince işte içimde diyeceksin bir gün az tekmelese hüngür hüngür ağlayacaksın dr gideceksin o doğunca ağlayacaksın mutluluktan nasıl büyütücem diyeceksin ya ağlarsa uyanamazsam diyeceksin sonra hangi ek gıdayı versem nasıl versem diyeceksin yemedi yedirmek için oyunlar şarkılar başlayacak ilk sözcüğü duyduğunda bir daha söylesin diye elinden geleni yapacaksın sonra emekleyecek o emekledikçe çok keyiflenecek ve yorulacaksın işte ben buradayım emekliyor oğlum
hayatımda yaşadığım en güzel anlar oğlumla geçen zaman yorucu dikkat gerektirici ama tarifi inanılamz güzel
hayırlı olsun yazmak istedim nedense gel haber ver kendinden
ve aleyküm selam :))
ben tanışamadım kendisi ile ama sizlerle tanıştım sayesindde :)
oyyy oyy ne güzel anlatmışısın Lovelim,
hala heyacanın içinde ve taze di mi, ben daha tepiklenme hıçkırıklanmayla mutlu olma evresini aşamamış biri olarak söylüyorum ki, muhteşem bir duygu, mucizenin hayatımdaki en güzel örneği
merhaba arkadaslar, baslık tam bana göreymis ama eski bir topik galiba burasi... keske gene hareketlense...
geleni cok olsun otuz yas ve üstü olupda ilk hamileligini yasayan arkadaslarımız coğalsa (tabii Allah sağlıkla kucağına aldırsın en önemlisi)...
kim okursa selam ediyorum, sevgiler......
günaydın kızlar nasılsınız canlarım
bizler iyiyiz
buraya ikinci transferim....Rabbim sonuna kadar nasip etsin bu sefer inşallah
ahhhhh ah eskiler bilir beni....neler yaşadıklarımı,burdakilerin neler yaşadığını....
arkadaşlarım darısı ilk topikimizdeki beklediklerimize....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyorum veeeeee başlıyoruuuuuuuuuuuuuuuum
bende 29 yaşındayım artık 30 merdive dayadık sayılır üniversteydi işti falan ksımet bugünlerde hamile olmak var mış bende 6+3 günlük hamileyim ...
Aylinim canımm benden sana tavsiye bir ajanda al her gün kısa kısa bişeyler yaz
sonra okuyunca çok duygulanacaksın vay be ne günlerden geçmişim diyeceksin
hem bebişine de hatıra olur
bu arada son haberler nasıl girdin mi usg ye
neşemm sen iyi bir annesin bunu unutmaaaaaa
salihimi de öpüyorummmm
neden öyle diyorsun Neşe, her insanın hayatında sıkıntılı dönemler oluyor ve malesef ki minik bebeklerimizde buna eşlik etmek zorunda kalıyor, bunları dşünüp buraya yazman ve vicdan azabı cekmen bile ne kadar iyi bi anne oldugunu gösteriyor... eşinden kaynaklanan probelemleri okudum ara ara, seninle ilgisi olmayan konulardan kendini suçlu hisetteme lütfen, bol bol da dua et eşinin sana artık detsek olması içinKızlar hepinizin ramazanı mubarek olsun. Uzun zamandır giremiyorum, buraya bir girersem başka iş yapamıyorum çünkü. Hepinize dua ediyorum ama. Oğlum iyi maşallah çok şükür, emekliyor, dişlerimiz çıkıyor. Bugün oruca niyetlendim inşallah problemsiz geçer de hem oğlumu emziririm hem orucumu tutarım. Gece biraz zor olacak ama olsun. Hepinizi tek tek öpüyorum. Hayırlı formatlanmalar:))
hoşgeldin canım, tanışalım. Ben 3 yıl bir bebeği bekleyip de sonra kıymetini bilemeyen bir anneyim. Bebek beklemenin sıkıntısını yaşayan anlar. Olduktan sonra da ona mutlu huzurlu bir aile ortamı verememişsen işte kendini çaresizliğin içinde buluverirsin. Rabbim yuvalarımıza sağlık, huzur, afiyet versin. Kocalarımıza da akıl fikir ve vicdan versin..
Hepinize keyifli sağlıklı ramazanlar, minişlerinizle ve eşlerinizle herşey yolunda gitsin inşallah...
merhaba, başlığı gördüm ve tam bana göre olduğunu düşündüm. sanırım eski üyelerden pek çoğu artık fazla yazmıyor ama kalan arkadaşlara selamlar. arkadaşlarımı toplasam burası kalabalık bir 30 yaş üstü ilk gebelik başlığı olurdu. genç yaşta anne olmuş pek tanıdığım yok. önce okul, derken iş ve hayatın diğer getirdikleriyle şimdi ben de 33 yaşındayım ve ilk sağlıklı hamileliğim olacak inşallah. 3. ayımızı bitirmemize 1 hafta kaldı. kan pıhtılaşması problemi nedeniyle iğne oluyorum.
sevgili masal 0663 ben de her açtığımda yazıların 40-50 sayfa ilerlediği anne gruplarına abone oldum ama takip edemiyorum. diğer alternatifleri değerlendirmeye çalışıyorum. umarım sen de burada kalırsın. herkese sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?