30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

canım şimdi gönderdim, annemle telefonda konuşuyorduk, önemli meseleler vardı, hemen yazamadım kusuruma bakma. Oraya da yazdığım gibi, bu olayları en kadar kafana takarsan bebiş o kadar geç gelir, herşeyi oluruna bırak. Düşün köydeki akranlarımız ovulasyon mu takip ediyor, dr'a mı gidiyor, bizim gibi normal mi doğursak sezeryan mı olsa diye mi düşünüyor? Herşey tıkır tıkır işliyor onlarda, patır patır da doğuruyorlar. biz didikledikçe başımıza iş açıoruz. Sen gün aşırı olmazsa 3 günde bir çalışmaya devam et, gerisini dualarla destekle. Sana 3 ylın tecübesi söyleyebilecğim tek şey bu. Herşeyi bil ama kafana takma.

Ay kızlar nasılsınız. nesecin yeni topinkin hayırlı olsun. loveli canım, ilk sen gidersin oraya, ama ben yazdım biliyormusun.

güzel hamişler nasılsınızz??

zaten seviyorum lovelim..bebişim iyi olsunda.midem berbat..ilaçlar da şişkinlik yaptı bende çok..ama eşimle diyoruz ki bugunleri gormek için az mı ağladık.. o yüzden şikayet yok diyoruz:)
lovelim hiç kötü şeyler getirmiyoruz aklıma oyle değil mi?? ne kadarcık narkoz ki o zaten diyoruz..

girdiğim zaman mutlaka ugruyorum..ama şansıma kimse olmuyorr..
korkmamak imkansız..ben yumurtalar toplanırken narkoz yedim..o zaman bile korkttum..
ama hep iyi şeyler düşünelim..iyi olsun..

aminn neşecim güzel dileklerin için.
ben de markafoniden filan hep bakardım bebiş eşyalarına..çok tatlılarr.
bir de limango var belki biliyorsundur..aynı mantıkta
güle güle güzel günlerde kullan inşallahhh..

Kızlarrrrr ben yavruladım
21 Eylül 11:11 de 4,500 gr. bir erkek bebek, adı Uras:)
Spinal anestezi denemesinin başarızlığı ve sonunda genel anestezi eşliğinde sezaryenle 38+4 de aldılar. İkimiz de çok sağlıklıyız, şükür. 23 ünde hastaneden çıktım, gelen giden, bebeğimle ilgileneyim derken çok zor girmek gerçekten. Bir haber verecek kadar vaktim oldu. Umarım sizler de iyisinizdir. Sizlere bu yolda yürürken desteklerinizden, dostluğunuzdan dolayı çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum, sevgiler selamlar...Bu oğluşum

http://img830.imageshack.us/img830/8254/015nw.jpg

canım çok merak ettik seniiiiii
maşallah 41 kere maşallah ne güzelmiş öyle urass oy oy yerim ben onu ya Allahım esirgesin
darısı başımıza
hoşgeldin urasçım bahtın güzel olsun yolların aydınlıklarla dolsun hastalık ve üzüntü görmeyesin annenle babanla uzun sağlıklı bir ömür geçiresin

çokduygulandım yaaaaaaaa

Oy kıyamam canım ya, darısı başına. Yüzdün kuyruğuna geldin bak sen de, şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum sana. Azcık daha sabret, o duyguların en güzelini, en yoğununu yaşayacaksın. Öperim...

ahhh canım yaaa hayırlı olsun...öyle bi sevindim ki anlatamam.şaşırdım bide kendime bu kadarıda ne diye.şu anda ağlıyorum mutluluktan bebeğinin resmini gördüm çok güzel maşallah ona hemen dua ettim maşallah dedim nas suresini okudum.bence kaldır onu nazar değebilir.Allah ım korusun inş. meleğini ve seni.ben hep burayıda takip ediyordum okurdum seni üzülürdüm sıkıntılarına.çok sevindim sevinmem normal ama bu aşırı oldu niyeyse şaşırdım kendime...demek ki öyle bütünleşiliyoki burda kendi çocuğunmuş gibi seviniyoosun. Rabbim sağlıklı uzun hayırlı bir ömür bol rızık versin oğluna inş. canım benim...

hadi bakalım lovelim sıra sende .Allah yardımcın olsun sağ salim alırsın kucağına oğlunu inş. seni nedense daha bi heyecanla bekliyorum ben :))

Ne kadar içten yazmışsın venüs... Ben de senin yazdıklarını okurken duygulandım. Sık girmediğimden foruma, pek karşılaşıp sohbet edemedik ama samimiyetin ve tüm duaların için teşekkür ederim... Sevgiler...a.s.

canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız ben de sizi öperim
hadi bakalım lovelim sıra sende .Allah yardımcın olsun sağ salim alırsın kucağına oğlunu inş. seni nedense daha bi heyecanla bekliyorum ben :))

canım sağol senin de bebeğinin resmini göreceğiz burdaaaaaolumunekankayizsmile

tavsiyelerin için teşekkür ederim neşecim....erkeklere anlamak mümkün değil zaten...bir melek oluyorlar bir şeytan...benimki işi geç bitmiş gecenin ikisinde geldi bana dırdır ediyor niye uyuyorsun diye gecenin ikisinde ne yapılır...ya sabır çektim...çay yapmamışım o kabahat olmuş....söylendide söylendi...iş yüzündün çok stresli anlılıyorum üstüme gelmesine ne gerek varki...hem diyor yat uyu dinlen hemde söyleniyor...sabahleyin yine boş nedenden dolayı laf çıkardı...sofradaydık...kalktım sofradan gittim mutfaga ağladım...canım çok sıkıldı...zaten yalnızım bir işe gidiyorum bir eve dört duvarın arkasındayım...acayip canım sıkıldı...ağladığımı belli etmedim...neyse artık sonra beni öptü gitti...bazen herşeyden vazgeçesim geliyor...şeytan beynime giriyor...işte böyle sinirlerim bozuk zaten yumoşum çatlamamış birde onunla uğraşıyorum...boshayallersmile

şeytan diyor herşeyden vazgeç...boshayallersmile

:lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt olumunekankayizsmile :sm_cool: Canım çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkk tebrik ediyorum a.s.. Topiğimizin ilk bebişi geldi çok şükür turkbayragi. Diğer yeni konuya hemen yazalım inşallah. Canım nasıl sevindim anlatamam, inşallah bundan sonrası da çok güzel geçer. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. İkinizi de kocaman öpüyorum...opuyorumnanaktan

Canım daha gzelleri sizin olsun. Orayı da biliyorum ama bahsettiğim yer daha güzel yerimseniben

Ay kızlar nasılsınız. nesecin yeni topinkin hayırlı olsun. loveli canım, ilk sen gidersin oraya, ama ben yazdım biliyormusun.

canım ilk annemiz Kreacher oldu:)) Loveli 2. inşallah...

Darısı başına, başımıza canım..Sen naptın? Beni endişe sarmaya başaldı, sancılarım sıklaşıyor eyvahedigeldismile

sengözlerimebaksanab bizi heyecanla beklemiyor musun? Küstük sana naniknanik

Ah ben o şeytana kaç sefer uyup uyup geri döndüm ama daha iyisi yok:)) sabır canım sabır...Diyordum ki bir hamiş oalyım burnundan getiricem, gene de kıyamıyorum ama oğlu büyüsün ona uçan tekmeler atacak:))

neşecim oluyor sancım ama beklesin oğluşum az daha diyorum biraz daha kilo alsın istiyorum ama gelirse de hoş gelir bekliyoruz onu kaaç çift göz

uyma sen şeytana leylaaaaaaaa
uymuyorum zaten lovelicim....ama sinirlerim acayip bozuldu yani...boshayallersmile

valla bugün nerdeyse bebek fikrinden bile vazgeçesim geldi....sanki herşey onların istedikleri gibi olcak...senin derdin ne dedikleri yok....1 haftadır doktora bile gidemedim...bazen beni hasta ediyor...çok kızdırıyor....alttan almaktan bıktım artık....neyse içim doluda konuşmak istemiyorum....Allaha havale ettim....sinirlerim hala yatışmadı...boshayallersmile

Çılgın arkadaşıma :))

Gecmişi pek okumuyorsun biliyorum ama yazmadan edemedim..
TNT de "çılgın aile" diye bir film var siz geldiniz aklıma..
Çlıgın bebegin ve sen.. eşinde öylemidir bilmem ama..
Aklıma geldi yazdım işte :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…