evet canım haklısın...benim eşim kaçmaz genelde ama yorgun geliyor işten bu sıralar...ama yinede ben çalışcaz deyince kırmıyor beni...o kadar hormon hapını boşamı içiyorum dimi ama şekerim...herşeyi biz yapıyoruz...o kadarcık işide bırak erkekler yapsın...hehehehehe :roflol: :roflol: :roflol:amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah hepimizi sağlıkla kavuştursun Rabbim yavrularımıza. Darısı sizin başınıza tez zzamanda inşallah.
Kocişine iyi yapmışsın, rahat bırakma hiç:)) hiç olmazsa gün aşırı :hulya: çalışın, o zaman hiçbirşeyi takip etmene, strese girmene gerek kalmaz..Tabi bu pratikte mümkün olmuyor. Adamlar peşinden koşunca kaçıyor, dikkatli davran canım:))
nesecimmmmmmmmmm,
giremedim bir türlü siteye..yoksa bilmez miyim merak ettiklerini..
gördük kalp atışlarını çok şükür..pıtpıt..çok duygulandım ben sorma..
nete pek bakmıyorum..sizlerin tavsiyeleri olursa bir onlara bakarım..dediğin gibi gerekli gereksiz cok bilgi var..insan da etkileniyor.
yaw ben de şimdiden var reflü..napçaz?
benim 15 gün kaldı heyecanlıyım ama oğlumu görecek olmanın sevinci vaar korku var mıdersen bilmem yok heralde tek istediğim sağlıkla hayırlısıyla oğlumu kucağıma almak tek korkum sezeryan esnasında sorun olup ölmek heralde nedense tek düşündüğüm o oğlumu göremeden ölmekselam kizlar
nesecim tsklr fikirlerin icin. bu markalar tr de varmi bilmiyorum ama burada olan bir forumda sormayi dusunuyorum.
loveli ve nese sizin bebisler geliyor yakinda yaa, ne guzel 4 haftaniz falan kalmis :) heyecan sikinti bastimi? nasil hissediyorsunuz kendinizi? Ben simdiden dogumdan korkuyorum, bakalim hayirlisi nasil olacak.
nesecimmmmmmmmmm,
nete pek bakmıyorum..sizlerin tavsiyeleri olursa bir onlara bakarım..dediğin gibi gerekli gereksiz cok bilgi var..insan da etkileniyor.
Oh çılgının arada burayada gel, dediğin gibi çok şey var herşeyi okumamak lazım. nesenin tavsiye ettiği o kitabı okuyacam tamam.nesecimmmmmmmmmm,
benim 15 gün kaldı heyecanlıyım ama oğlumu görecek olmanın sevinci vaar korku var mıdersen bilmem yok heralde tek istediğim sağlıkla hayırlısıyla oğlumu kucağıma almak tek korkum sezeryan esnasında sorun olup ölmek heralde nedense tek düşündüğüm o oğlumu göremeden ölmek
saçma belki ama inan sadece bunu düşünüyorum
kızmayın kızlarrr
Günaydın kızlar, biraz bugün yoğunuz o yüzden uğrayamadık nesecim, sen nasılsın, hamile olmadan öncede reflü varmıydı, bakalım o kitabı alacağız inşallah, çılgın kitap okumaya başlamış oh ben daha hiç okumadım, hatta benim adamda son üç ayda alıp okuruz tamam diyor. Bari şimdiden alda, ancak okurum ben dedim, biraz okumayla pek aram yokta.
günaydınnnn annişler valla saat 3-4 gibi uyanıyorum sonra bi daha uyuyyorum normalde 6.30 da kalkıyorum kalkmadım bu sefer çok sıcaktı dün sabaha kadar serinledi ancak uyuyabildim
selam kizlar
nesecim tsklr fikirlerin icin. bu markalar tr de varmi bilmiyorum ama burada olan bir forumda sormayi dusunuyorum.
loveli ve nese sizin bebisler geliyor yakinda yaa, ne guzel 4 haftaniz falan kalmis :) heyecan sikinti bastimi? nasil hissediyorsunuz kendinizi? Ben simdiden dogumdan korkuyorum, bakalim hayirlisi nasil olacak.
nesecimmmmmmmmmm,
evet canım haklısın...benim eşim kaçmaz genelde ama yorgun geliyor işten bu sıralar...ama yinede ben çalışcaz deyince kırmıyor beni...o kadar hormon hapını boşamı içiyorum dimi ama şekerim...herşeyi biz yapıyoruz...o kadarcık işide bırak erkekler yapsın...hehehehehe :roflol: :roflol: :roflol:
çılgınnnnnn sobeeeeeeeee....hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
benim 15 gün kaldı heyecanlıyım ama oğlumu görecek olmanın sevinci vaar korku var mıdersen bilmem yok heralde tek istediğim sağlıkla hayırlısıyla oğlumu kucağıma almak tek korkum sezeryan esnasında sorun olup ölmek heralde nedense tek düşündüğüm o oğlumu göremeden ölmek
saçma belki ama inan sadece bunu düşünüyorum
kızmayın kızlarrr
bence de çok araştırmamak lazım bebiş nasıl yapılır üzerine ordinaryüs olduk bun da sadece asistan olsak yeter
çılgınım onu da seveceksin ben de de var ama takmıyorum
bulantılarımı sevdim
ağrılarımı sevdim
oğluma zarar vermedikleri sürece sevdim yaşadıklarımı sen de sev
yaşadığım her ağrı her bulantı büyüttü oğlumu dedim opuyorumnanaktan
Oh çılgının arada burayada gel, dediğin gibi çok şey var herşeyi okumamak lazım. nesenin tavsiye ettiği o kitabı okuyacam tamam.
Yok canım kızarmıyız, benim bile şimdeden aklıma geliyor, bana bişey olursa diye sizde bana kızmayın. Bi arkadaşımın doğumda yanında gittim, sezeryan oluyor, hemşireye diyorki sezeryan ameliyatında hiç ölen oldumu diyor ağlayarak, hemşirede şimdiye kadar hiç tanık olmadım dedi. O sahneyi hatırlattın bana. Eşinede diyormuşki arkadaşım, bana bişey olursa oğlumu annemlere ver, onlar büyütsün diyormuş, allahım korusun tabi, şimdi maşallah oğluşu 1 yaşında, kendide sağlıklı. İşte o zamanki annelik düşünceleri.
Nesecim ne güzel konuşuyorsun döktürmüşsün yine konuşmaların çok hoşuma gidiyor, ahamda şimdi arıyom adamı kitabıda hemen al diyom o kadar.:jeyyar:
Kızlar bu TSH ben hamilelikten sonra bakıldı kan değerlerime, hatta sağlık ocağında yapılmıştı, T3, T4, TSH. Benimki hepsi normal çıktı. Ama dün bi arkdaşım bu değerinin farklı olduğunu normal aralıklarda çıkmadığını söyledi, kendisi 2 aylık hamile, doktorda herşeyin düzgün demiş. Hamilelerde bu değerin zararı var mı? kızlar, bana sordu pek bişey bilmiyorum dedim.
kızlar günaydın
kracher den var mı haber? merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?