- 24 Mart 2008
- 1.483
- 2.065
-
- Konu Sahibi Quennhazel
Açıkçası bende düşünmüyorum ama üst üste gelince kendimi sorguladım biYaşlı gösterdiğinizi düşünmüyorum ya bu çoğunluğun laubali hitap şekli yaştan bağımsız çok küçük olsanız da kardeşim derlerdi büyük ihtimalle
Üst üste denk gelince acaba dedim artık :)Abla veya abinin büyük durmakla alakalı söylendiğini düşünmüyorum bazıları saygıdan böyle diyor.
Hiç hoş olmuyor gerçekten hanım demek zor olmamalı.Bundan sonra öyle diyene cvp verirken bende abla dicem :))Çoğunluğu hanımefendi kelimesini kullanamadığından abla diyor. İyisinizdir öyle hissediyorsanız.
Bunu diyenler benle aynı yaşta ya da daha büyük gösterdiği için tuhafıma gitti açıkçasıTurkiyede kadina abla erkege abi denir, siz niye kendinizi yasli hissettiniz ki?
Turkiyede yasamiyorsunuz o halde, bu cok normal. 60 yas ustu bile bana abla demisti turkiyede:) bu boyledir.Bunu diyenler benle aynı yaşta ya da daha büyük gösterdiği için tuhafıma gitti açıkçası
Hala lohusa mıyım ne o zaman:) O şekilde de düşündüm ama sizlerden de fikir almak istedim doğru mu düşünüyorum diyeTurkiyede yasamiyorsunuz o halde, bu cok normal. 60 yas ustu bile bana abla demisti turkiyede:) bu boyledir.
En guzel, en seksi, en cazibeli ve en akli basinda yaslarimizdayiz, cok tehlikeliyiz. Birakin bu düşünceleriHala lohusa mıyım ne o zaman:) O şekilde de düşündüm ama sizlerden de fikir almak istedim doğru mu düşünüyorum diye
Dmi ama bana da üst üste bayan denk gelince böyle hissettimSizi anlıyorum erkekler neyse de kadınlar diyince insan bi bozuluyorhayır yani aramızda iki yaş var ne ablası demek istiyorum bazen.