- 3 Kasım 2023
- 32
- 15
- 3
- 34
- Konu Sahibi hanzade221415
2023 30ekim tüp bebek transferi olanlar buraya
Durumlar nedir evde erken gebelik testi yapan varmı ben çok heyecanlıyım
Durumlar nedir evde erken gebelik testi yapan varmı ben çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.gün embriyosu benim dondurulmuş 6aa. ara ara kaşık bel ağrısı dışımda bi belirtim yok. Nerede oldun hangi merkezde ben ölcem heycandan heyecan varmıBen varım... 30 ekim transferi... 3. Gün embriyosu.. Seninkı kacıncı gün? Herhangi bir belirtin var mı 5 gündür
Izmırde oldum ben. Yok heyecan. Aksıne ıcımde zerre ümit yok valla. Senınde heyecanını şevkini kırmak istemem ama bende durum bu. Benım negatif sanırım oyle hissediyorum6.gün embriyosu benim dondurulmuş 6aa. ara ara kaşık bel ağrısı dışımda bi belirtim yok. Nerede oldun hangi merkezde ben ölcem heycandan heyecan varmı
6.gün embriyosu benim dondurulmuş 6aa. ara ara kaşık bel ağrısı dışımda bi belirtim yok. Nerede oldun hangi merkezde ben ölcem heycandan heyecan varmı
Sana böyle hissettiren şey ne peki düşündün müIzmırde oldum ben. Yok heyecan. Aksıne ıcımde zerre ümit yok valla. Senınde heyecanını şevkini kırmak istemem ama bende durum bu. Benım negatif sanırım oyle hissediyorum
Birde ilk denemem miIzmırde oldum ben. Yok heyecan. Aksıne ıcımde zerre ümit yok valla. Senınde heyecanını şevkini kırmak istemem ama bende durum bu. Benım negatif sanırım oyle hissediyorum
Yasadıklarım... En son bebegımı ani bebek ölümü sendromundan kaybettım. 6 ay sonra tedavıye girdim. 1 taze transfer 3. Gün emb. Negatif...Sana böyle hissettiren şey ne peki düşündün mü
Birde test günün 10 Kasım dimi senındeYasadıklarım... En son bebegımı ani bebek ölümü sendromundan kaybettım. 6 ay sonra tedavıye girdim. 1 taze transfer 3. Gün emb. Negatif...
Bı 6 ay sonra tekrar basladım tedavıye 9. Ayda ıkı yumurtayı zor bulduk dölledik..
Tum bu yasadıklarım asagı yukarı 2 yılda oldu. Sıfıra sıfır elde var sıfır.
O zaman olmayan şimdi mi olcak.. Diceksin ki madem oyle neden basladın tedaviye..? Diceksin..
9 ay once cok umutluydum. Ama her ay bı sorun bı problem benı yıprattı. Transferde aon dakika masadan kalkıodum vaz mı gecsek hocam dedım. Hemsire ıkna etti.
Olacak olsaydı.. Olan ölmezdi durdurk yere zaten dimi.
Psikolojim cok bozuk anlayacagın.. Ama beklıos işte. Su test gunu gelsin de yoluma bakaym bende
11 dedı dktor ama 10 da da yapsam olur...Birde test günün 10 Kasım dimi senınde
Cevremde bu olanlardan sonra dinden dönen var. Ben akıl saglıgımı bu kadar koruyabıldmNe demek olacak olsaydı olan ölmezdi. Tövbe et hemen iptal et o cümleyi. Onca evlat kaybı yaşayan tanıdıklarım var hepsi sonunda mukafatlandırıldılar inan bana bu sefer oldu inan
Canım böyle düşünme verende alanda Allah’tır kaybın var evet ama daha önce olmuş yani olabiliyor demektir bu lütfen olumlu düşün kendini yıpratma herşey güzel olacak inanYasadıklarım... En son bebegımı ani bebek ölümü sendromundan kaybettım. 6 ay sonra tedavıye girdim. 1 taze transfer 3. Gün emb. Negatif...
Bı 6 ay sonra tekrar basladım tedavıye 9. Ayda ıkı yumurtayı zor bulduk dölledik..
Tum bu yasadıklarım asagı yukarı 2 yılda oldu. Sıfıra sıfır elde var sıfır.
O zaman olmayan şimdi mi olcak.. Diceksin ki madem oyle neden basladın tedaviye..? Diceksin..
9 ay once cok umutluydum. Ama her ay bı sorun bı problem benı yıprattı. Transferde aon dakika masadan kalkıodum vaz mı gecsek hocam dedım. Hemsire ıkna etti.
Olacak olsaydı.. Olan ölmezdi durdurk yere zaten dimi.
Psikolojim cok bozuk anlayacagın.. Ama beklıos işte. Su test gunu gelsin de yoluma bakaym bende
Dogal gebelıktı. Dogum sırasında tüplerım baglandı. Tek çare tüp bebektiCanım böyle düşünme verende alanda Allah’tır kaybın var evet ama daha önce olmuş yani olabiliyor demektir bu lütfen olumlu düşün kendini yıpratma herşey güzel olacak inan
İnşallah balım... Rabbım yüm el acıp dua eden annelerin anne adaylarının dualarını kabul eder ınsallah.11 i cumartesiye denk gelıyo diye cumadan yapalım dedi doktorum ama benim merkezim uzak bulunduğum yerde yapıcam testimi sonucu doktorla paylaşıcam zaten kese görmek için kısa süre sonra yine çağıracak
Hayır iyiki yazdın. Cuma günü güzel haberleri birlikte alacağız seninle gör bakSenin de moralini bozdum arkadasım keske hiç yazmasaydım valla ya
Neden kendin hariççççİnşallah balım... Rabbım yüm el acıp dua eden annelerin anne adaylarının dualarını kabul eder ınsallah.
Bu sabah ezandan once uyandım tüm evlat isyeyenlere el actım yalvardım agladım ( kendım harıc) rabbım kımseyı evlatla sınamasın
Suan kan veresım var bilio musun. Zerre bıle artıs varsa kırılan ümidimi gerı getirmek ıcın.. 2.5 3.0 fln görecegımı bılsem tmm dicemmmHayır iyiki yazdın. Cuma günü güzel haberleri birlikte alacağız seninle gör bak