300 cc silikon

Oznurka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
4
3
42
Dr Ersin Ülkür ile silikon ameliyatı oldum. 1.60 boy, 49 kiloyum. 300 cc taktırdım. Bugün 11.gün göğüslerde gerginlik dışında bir sorun yok. Ama gerginlik çok fazla, sanki balonu şişirmiş ve patlamak üzere gibi. Böyle olan var mı bana bilgi verirseniz çok sevinirim Acaba büyük mü oldu daha ufak mı taktırsaydım diye çok dertleniyorum :/

Cok gecmis olsun. Bende almanyadan gelip meme buyutme ameliyati olmak istiorum. Daha once burun estetigine karar verdigimde bu site sayesinde dr umu bulmus ve yaptirmisdim sonucdan cok memnunum. Simdi sira memislerde. Hangi marka silikon ve dr ismi nedir

Dr Ersin Ülkür, mentor silikon. Şuana kadar herşey yolunda gitti doktordan çok memnunum. Bağdat caddesinde yeri, Acıbadem Ataşehir tıp merkezinde ameliyat yapıyor gayet herşey çok iyiydi.

Merhaba çok geçmiş olsun.Güzel günlerde kullanın inşallah.Ben de yaptırmayı düşünüyorum.Büyüklüğü dert etmeyin bence, daha sonra küçülüyormuş

Suanki göruntusu nasil? High profil mentormu kullanildi. Zaten o sislikler inecek dert etme bence. Bende olmusken buyuk takdircam. Oncesi sonrasi varmi rica etsem

Ben yaptıralı 6 ayı geçti 355 cc motiva full kas altı konuldu merak etmeyin bütün gerginlik şişlik sertlik geçiyor :) rahat olun yani hepinize geçmiş olsun güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…