- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
Önce nagor marka kas üstü 280 cc damla protez operasyonu geçirdim, kas üstü protezlerimi meme dokum olmasına ragmen çok belli edip gösterişli olmasına sebep verdi,ayrıca nagor protez çok sertti... masajlara çok yönelmeden gerek yok bunları zaten çıkartıcam diye beklerkenki 2 ay sürede kapsül oluştu. Ve hemen çıkarttırıp bu kez mentoru seçtim ve yumuşaklığı daha çok olması beni ikna etmişti ve daha küçük cc ye indim gösteriş değil doğallık önemliydi,260 cc damla oldum. Ve inan masajlar çok itinalı ve sert yaptım. Sonuç gün geçtikçe biraz daha aşağı salmalarıyla kesinlikle çok yumuşak.ama tabiki her protez gibi sırt üstü uzandığında dik ve yuvarlak duruyorlar, her protez sırt üstü yattığında serttir.... plajda mesela asla dümdüz sırt üstü yatmam. Ama gel gör ki hala kimse bilmez ve anlamaz protezli olduğumu.
en takık olduğum konu yumuşaklığından memnun musun:) ben de 300cc damla midium high dual plan oldum. izlemeye alırsan sevinirim. epey sabırsız bi insan olduğum için çok merak ediyorum.