300 cc mentor damla kas altı 3 yıl bir bakınız

Kaslar kuvvetli olunca, proteZi çok ezip, basık bir görüntü verebiliyor. Forumda bi arkadaş aynı sıkıntıyı yaşamıştı, 2. Kez ameliyat olup kasüstüne alınmıştı. Bi de kasın kesildiğinde eski mukavemeti kalmaz . Hayırlı olsun :KK66:
.çok arad kaldım,, ilk görüşmem di,, profes sporcu bi arkadaşım da kas altı oldu mennun :) :KK43: bu sorum yaşayan arkadaşa nasıl ulaşırımmmmm ,,, sormak istediklerim varr,,, :)

3 yıl oldu meme altı kesisi 300 cc damla kas altı bana büyük geliyor gibi 250 ccolsa nasıl olur diye düşünüyorum, çok şükür kapsül ya da kompliskasyon yaşamadım resim yükledim izlemeye alıp bakabilirsiniz doktorum da burda üyeymiş :) OpDrGuncelOzturk http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/opdrguncelozturk.643453/ kendisine sevgilerimi gönderiyorum çok ilgilenmişti.
bnimki 290 cc gayet güzel duruyor. aslında hatta suan biraz daha ödem var bende. üç senede yumusaklıgı ne durumda. onu merak ettim ben . normal doğal meme kıvamında oluyor mu kas altı?

3 yıl oldu meme altı kesisi 300 cc damla kas altı bana büyük geliyor gibi 250 ccolsa nasıl olur diye düşünüyorum, çok şükür kapsül ya da kompliskasyon yaşamadım resim yükledim izlemeye alıp bakabilirsiniz doktorum da burda üyeymiş :) OpDrGuncelOzturk http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/opdrguncelozturk.643453/ kendisine sevgilerimi gönderiyorum çok ilgilenmişti.
Canim bendede 300 cc 168 51 kq cox kucuk duwunuyorum ( senin resmini goremedim izlesemde

Kaslar kuvvetli olunca, proteZi çok ezip, basık bir görüntü verebiliyor. Forumda bi arkadaş aynı sıkıntıyı yaşamıştı, 2. Kez ameliyat olup kasüstüne alınmıştı. Bi de kasın kesildiğinde eski mukavemeti kalmaz . Hayırlı olsun :KK66:
A Ahh bebekim sen burda ne demek istedin bakalım kurt düştü yine bana kurt :-) :-) eski mukavemeti kalmaz derken.. Yeni eskisi kadar kol gücü olmuyo mu..

A Ahh bebekim sen burda ne demek istedin bakalım kurt düştü yine bana kurt :-) :-) eski mukavemeti kalmaz derken.. Yeni eskisi kadar kol gücü olmuyo mu..
İlk aylar kesinlikle aynı güç olmuyor. Ben şimdi 4. Ayın dayım eski gücümë yeni kavuştum .şimdi hiç bi sıkıntı yok.kavanoz kapaklarını tık diye açabiliyorum artık. Yüzücü bi arkadaşımınki de kasaltı, 3. Aydan sonra eski hızıma ulaştım demişti. Dr um bana 2. Aydan itibaren yüzme sporunu da önerdi.bol bol yüz demişti .şu an itibariyle güç kaybı yok evel allah :KK66:

Anladım canım gelsin de yerine.. . bana sanki ameliyattan sonra hiç eski halime gelemiycekmişm hep ameliyatın izlerini tasiycakmsim gibi geliyo da ondan evhamliyim
Canım 3. Ay da herşeyi unutmuş oluyorsun.arada iğne batması gibi şeyler hissetmesem unuturdum silikon ları inan :KK66:

ahah canım izliyorum sanıyordum ben seni, baktım resmlerine hiçte öyle büyük değiller normaller bence, benimkinin de biri 300 biri 325, keşke daha büyük olsaydı diyorum. Seni ağırlık olarak çok rahatsız ediyorsa ona diyebiliceğim bişey yok açıkcası:/
izleyebilirmisiniz benide

Canim kilomuz boyumuz nerdeyse ayni bende 300 cc düşünüyorum büyük oldu gibi demissin cok merak ettim.bende buyuk olmasindan korkuyorum ben seni izliyorum sende beni izleyebilirmisin ?

Benim mentor 260 cc damla kas altı...
şaka maka 5 yılı doldurdum onlarla :dondurma:

en takık olduğum konu yumuşaklığından memnun musun:) ben de 300cc damla midium high dual plan oldum. izlemeye alırsan sevinirim. epey sabırsız bi insan olduğum için çok merak ediyorum.

X