300 cc hıght profil silikon taktıranlar

Ben de başlangıçta çok küçük diyordum da zamanla alışıyorsun, aslında küçük değilmiş demeye başlıyorsun canım.:KK51:
kendi parçan olarak hissetmek bence en önemlisi. sırıtmamalı bakıldığında. şu an ne hale geldiler? mümkünse bakmak istiyorum izlemeye alabilirsen sevinirim

Ameliyatım 1 hafta önce 300cc moderate plus kasaltı dual plan memealtı kesisiyle yapıldı,boyum 170,kilo57 omuz genişliğim vardı,,bugün sargılarım çıktı ne göreyim BOMBA(doktorum 350cc'ye de bakmış ama yanlardan çıkıntı yapmış ve istediğin gibi doğal görünmedi koymadım dedi ) 300 için asla küçük diyemeyiz, büyük ve dikkat çeken bi protez istiyorsanız bu size küçük gelecektir evet ama daha doğal kendi memeniz gibi hissedebileceğiniz orta bir büyüklük için 300cc süper bence:KK66:

Son düzenleme:
Meme dokuna göre değişir canım benim hiç dokum yoktu 300 cc takıldı büyük olcak diye korkuyodum ama kas altına koyulunca boyut küçülüyormuş. Silikon taktırdıktan sonra insan daha büyüğünü istiyormuş hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi. Şimdiki aklım olsa 325 taktırırdım hatta 350 bile olabilir. Bence doktorun denesin ikisinide hangisi iyi durursa o olsun

Ayni dusuncelerdeyim

Acaba cebinmi yeterli büyüklükte açılmadı canım?benimkiler 325 kas altı.hiç rahatsız değilim.
Merhaba benimde 5. Gunum suan. Meme dokum yoktu. Kas altı 325 CC koyuldu. Suan şiş olmasina ragmen kucuk gekiyor bana ve yakinlarima. Dr umda diyorki odemi gidince biraz daha kuculur diyor. Yakin bir arkadaşimda 300 cc koydurmus cok buyuk oldu diyor. Benim suan şiş hakiyle 325 CC kucuk geldi bana. Keske ilk dusundugum 375 CC den vazgecmeseydim diyorum. Siz ne dusunuyorsunuz? Senin suanki sudyensiz durusunu görebilirmiyim?

Ameliyatım 1 hafta önce 300cc moderate plus kasaltı dual plan memealtı kesisiyle yapıldı,boyum 170,kilo57 omuz genişliğim vardı,,bugün sargılarım çıktı ne göreyim BOMBA(doktorum 350cc'ye de bakmış ama yanlardan çıkıntı yapmış ve istediğin gibi doğal görünmedi koymadım dedi ) 300 için asla küçük diyemeyiz, büyük ve dikkat çeken bi protez istiyorsanız bu size küçük gelecektir evet ama daha doğal kendi memeniz gibi hissedebileceğiniz orta bir büyüklük için 300cc süper bence:KK66:
Sizinde suanki duruşunu paylaşma imkaniniz varmi?

Off aynı sorun bende de oldu kızlar benimde hiç dokum yoktu 300cc higt profil kas altı bir hafta oldu ameliyat olalı ve %20'si inecek dedi doktor ozaman ne anladım bu işten verdiğim ne paraya nede acılarıma deydi çok üzgünüm şekli oturunca büyümez mi bilgisi olan yazsın kızlar 😔😔😔

Kızlar 300 cc hıght profil kas altı yuvarlak silikon taktırdım. Meme dokum yoktu. 4 gün oldu amalyat olalı. Ama bunlar gercekten cok kucuk. Ben cok buyuk olmasını istemiyodum ama bu kadar kucuk olacagını düşünmedim. Doktor kaslarımın cok güçlü oldugunu ve baskı yaptıgını söyledi. Danscıyım kaslarım gevseyince silikon kendini belli edermi acaba. Asırı endişeliyim. Bu sekılde kalırsa yaptırdıgıma değmicek cok üzülüyorum. Büyürler mi. Benim durumumda olan varsa lütfen yazsın cok korkuyorum:KK43:
merhaba hangi il hangi doktor acaba

Aradan çok zaman geçmiş ama cevap yazarsanız sevinirim bende silikon ameliyati oldum. Maalesef meme ca sonucunda tüm meme alındı ve yerine 300 cc silikon takildi diger meme ile uyumlu fakat bana çok küçük geliyor doktorum oturdukca büyüyecek dedi ama içim hiç rahat değil gerçekten büyüyor mu diğer memem zaten çok büyük değil 80 falan s beden sporcu sutyeni giyiyorum 😔

Aradan çok zaman geçmiş ama cevap yazarsanız sevinirim bende silikon ameliyati oldum. Maalesef meme ca sonucunda tüm meme alındı ve yerine 300 cc silikon takildi diger meme ile uyumlu fakat bana çok küçük geliyor doktorum oturdukca büyüyecek dedi ama içim hiç rahat değil gerçekten büyüyor mu diğer memem zaten çok büyük değil 80 falan s beden sporcu sutyeni giyiyorum

Aradan çok zaman geçmiş ama cevap yazarsanız sevinirim bende silikon ameliyati oldum. Maalesef meme ca sonucunda tüm meme alındı ve yerine 300 cc silikon takildi diger meme ile uyumlu fakat bana çok küçük geliyor doktorum oturdukca büyüyecek dedi ama içim hiç rahat değil gerçekten büyüyor mu diğer memem zaten çok büyük değil 80 falan s beden sporcu sutyeni giyiyorum

X