300 cc hangi sütyen bedeni

Ulululusoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
5
3
1
34
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Tam 6 gün sonra meme büyütme ameliyatım var. Dokum çok az ve ben olması gereken boydan bi tık büyük istiyorum. Boyum 1.70 kilom 51. İnce kemikliyim. Doktorum 300cc yeterli olur dedi fakat bukonuda yazan arkadaşların çoğu 300cc nin şişliği inince küçük bile kaldığını söylüyor. Oyüzden 350 cc implant düşünüyorum şuan. 350 cc ve 300 cc taktıran arkadaşlar şuan kaç beden sütyen kullandıklarını söyleyebilirmiiiii ((

aynı boy ve kilodayız bende 1 aya kadar ameliyat olmayı düşünüyorum ve normalden bir tık büyük istiyorum nasıl karar vericem ya istediğimden büyük olursa diye çok korkuyorum

Ben şunu merak ediyorum, genelde bu konular ile pek alakam yok.
Göğüs büyültme ücretleri ne kadar peki?

Önceki dokunuz ile de alakalı sütyen bedeni benim biraz dokum vardı 375 cc hp kas üstü ile 75 C cup oldum 3 ay bitti

süper olmuş maşallah bende 350 diyeceğim
kas üstü mü kas altı mı

Kas altı kesinlikle sakın kas üstü yaptırma. Kas altının biraz sancısı oluyor tabi ama hiç abartıldığı gibi değil ben perşembe günü ameliyat oldum pazartesi işe gittim. Doktorum murat tüzünerdi bana kesinlikle hasta gibi kımıldamadan yatmamamı sürekli masaj yapmamı söyledi. Ağrısada masaj yapmalısın. Bir iki gün sonra her ağrın olduğunda masaj yapınca geçtiğini göreceksin. Birşey olur diye korkma doktorun verdiği sert masajları bile korkmadan yap. Bir arkadaşın doktoru masaja gerek yok zaten kendiliğinden yumuşayacak demiş inanma doktorun sana aynı tavsiyesiyeyi verirse dinleme. Masaj senin iyileşme sürecini inanılmaz hızlandırır benim bugün ikibuçuk ay oldu. Okadar yumuşak ki normal bi memeden hiç farkı yok ve ameliyat olmadanoldum önce 75b yi dolduramıyodum sıfırdı göğüslerim hiç dokum yoktu. Elin sürekli memende olsun ameliyattan sonra sürekli ov

harika çok teşekkür ederim

ben 167 boy 56 kilodayim, gogus dokum cok az vardi. 325cc takildi. suan 85 beden medikal giyiyorum ama gecen sutyen aldim 80 beden. umarim fazla kuculmez bu kadar para bu kadar aciya degsin bari.. bu arada tam 1 ay oldu ameliyat olali.

Merhaba ben bir yil once ameliyat oldum 260 cc takildi ve su an bana cok kucuk geliyor.Doktorla konustum tekrar ameliyat olmak istiyorum bana 300 ve 345 arasi konulabilecegini soyledi bana sanki yine küçük olacaklar gibi geliyor .

Merhaba ben bir yil once ameliyat oldum 260 cc takildi ve su an bana cok kucuk geliyor.Doktorla konustum tekrar ameliyat olmak istiyorum bana 300 ve 345 arasi konulabilecegini soyledi bana sanki yine küçük olacaklar gibi geliyor .
Merhabalar, 260 cc kas altı mı oldunuz? Şu an sütyen bedeniniz nedir acaba? Ben 300 cc kas altı ameliyat oldum bir ay kadar önce de. Bana çok büyük geliyor, 250 civarı kaç bedene denk geliyor merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…