- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
Merhaba bu benim için başlı başına bir dert olduğu için yazmak istiyorum. Yaşım 30 u aştı ama ergenlik döneminden bu yana aknelerle savaşıyorum ve siz de takdir edersiniz ki bu insanı psikolojik olarak çok etkliliyor. Her uyandığınızda kırmızı izli irinli bir yüz görmek 
Öncelikle tedavi hikayelerimi anlatayım
sayısız kere dermatologa gittim her seferinde artık adını ezberlediğimiz krem jel vb yazıldı tabi çare olsada geçici
sonrasında zoretanin adlı ilacı kullandım bundan da sadece kullandığım sürece kısa bir fayda gördüm açıkcası pişmanım da
Hala aynı aktif akneler çıkarıyorum gerçekten bıktım tekrar dermatologa gittim yine krem jel kısır döngü beni manevi açıdan üzüyor.
Cildime iyi bakarım dermatolojik temizleyici kullanırım asla gratis vb kozmetik market ürünlerini kullanmam.
Kistik bir sorun olabilir diye jinekologa da gittim sıkıntı çıkmadı.
Bu yaşta hala ergen gibi bunları kapamaya çalışmaktan insanlardan saklanmaktan bıktım.
Aranızda böyle sorunu olan ve çare olan varsa yazabilir mi ?
Sevgiler

Öncelikle tedavi hikayelerimi anlatayım
sayısız kere dermatologa gittim her seferinde artık adını ezberlediğimiz krem jel vb yazıldı tabi çare olsada geçici
sonrasında zoretanin adlı ilacı kullandım bundan da sadece kullandığım sürece kısa bir fayda gördüm açıkcası pişmanım da
Hala aynı aktif akneler çıkarıyorum gerçekten bıktım tekrar dermatologa gittim yine krem jel kısır döngü beni manevi açıdan üzüyor.
Cildime iyi bakarım dermatolojik temizleyici kullanırım asla gratis vb kozmetik market ürünlerini kullanmam.
Kistik bir sorun olabilir diye jinekologa da gittim sıkıntı çıkmadı.
Bu yaşta hala ergen gibi bunları kapamaya çalışmaktan insanlardan saklanmaktan bıktım.
Aranızda böyle sorunu olan ve çare olan varsa yazabilir mi ?
Sevgiler