30 yaşını geçmiş bu beladan kurtulan var mı ?

Salisilik asit icerikli ürünler kullanmalisiniz.
2% saf olanlarindan mümkünse.

Kimyasal peeling dir. Ve ise yariyor.
Bende kullanmayinca cikiyor .. az önce satin almak istedigim sayfada kalmamis yine. Sinir oldum..

Paulas choice ve The ordinary markalarina göz atin.
Cosrx diye bir marka da var onunda bha ürünleri var.. tonik vs..

Öyle gelisi güzel seyler kullanmakla olmuyor.
Icerikleri önemli. Salisilik asit derdinize care olacaktir.

glikolik asit serumu önerildi. AHA VE BHA içerikli ürünler işe yarıyor

Alerjik bir durum olabilir. İsterseniz önce süt ve süt ürünlerini kesin bir bakın durumunuz ne. Mesela ben yumurta yediğim zaman yüzümde sivilceler çıkmaya başlar hemen. O yüzden yemiyorum. Kendinizi bir araştırın isterseniz. Umarım işe yarar.

acaba ceviz fındık süt çikolata hepsine alerjim mi var diyorum
hepsinden sonra artıyor.
Sütü kahvede kullanıyorum yani keske düzgün bir test olsa öğrenebilsem

zoretanin kullandım içerikleri aynı sanırım
benim esim kullaniyor. ilk ay aknetrent kullandi baya tesirliydi. 2. ay zerotanin kullandi hic faydasini girmedigini soyledi ve cildi tekrar yaglanmaya baslamisti. simdi yine aknetrend kullaniyor. suan sirti falan bebek gibi yani

bende kırışsamda akne çıkaracağıma inanıyorum
Benim cildim çok yağlı. Yağ bezlerim 10 kişiye yetecek kadar çalışıyor sağ olsun hiç boş durmuyor. Sivilceler de bu yüzden çıkıyor. Ve malesef bildiğim kadarıyla yağ bezlerine etki eden roaccutanedan başka ilaç yok henüz. Sizin yağlı cilt sorununuz yoksa başka alternatifler deneyin muhakkak bir tedaviye cevap verecektir.

roaccutan zeratonın gıbı ılaclar kullanıp gecmedı tekrar cıktı dıyen arkadaslar
:KK43:
doktorunuz sıze gore yanlıs doz uygulamıs maalesef normalde dogru kullanımda kokunden bıtırır cunku
aslında o ılac ulkemızde yasaklatılmalı.
Ben dozumu tamamlayarak kullandım ama maalesef tekrarlıyor. Dozla da alakalı değil her zaman yani.

glikolik asit serumu önerildi. AHA VE BHA içerikli ürünler işe yarıyor

Aynen bunlar isine yarayacaktir.
Ama salisilik asitle baslamanizi öneririm.
Aha cildin daha derinine etki ediyor ona sonra devam edersiniz.

Kimyasal yaniklar olabilir dikkatli olmakta fayda var. Günes kremi de kullanmayi unutmayin bu ürünleri kullaninca.
1% salisilik asit ise yaramaz ama cildiniz alisik degilse daha hafif giris yapabilirsiniz. Baktiniz sorun yok 2% ile devam edin. Benimde ergenler gibi cikiyor hala ve bu bha mucize resmen.

Bunlari arastirin ve kullanin.
Daha önce kullanmadigina üzüleceksiniz.

Salisilik asit icerikli ürünler kullanmalisiniz.
2% saf olanlarindan mümkünse.

Kimyasal peeling dir. Ve ise yariyor.
Bende kullanmayinca cikiyor .. az önce satin almak istedigim sayfada kalmamis yine. Sinir oldum..

Paulas choice ve The ordinary markalarina göz atin.
Cosrx diye bir marka da var onunda bha ürünleri var.. tonik vs..

Öyle gelisi güzel seyler kullanmakla olmuyor.
Icerikleri önemli. Salisilik asit derdinize care olacaktir.
Cosrx in salisik asitli temizleyicisini kullanıyorum, eskisi kadar çok değil ama tam çare de değil çünkü derinin altında kistik şekilde çıkıyorlar, yüzeysel irinli olsa evt asit kurutur diye düşünüyorum. Ben de aha ve bha denemeye karar verdim.

Aynen bunlar isine yarayacaktir.
Ama salisilik asitle baslamanizi öneririm.
Aha cildin daha derinine etki ediyor ona sonra devam edersiniz.

Kimyasal yaniklar olabilir dikkatli olmakta fayda var. Günes kremi de kullanmayi unutmayin bu ürünleri kullaninca.
1% salisilik asit ise yaramaz ama cildiniz alisik degilse daha hafif giris yapabilirsiniz. Baktiniz sorun yok 2% ile devam edin. Benimde ergenler gibi cikiyor hala ve bu bha mucize resmen.

Bunlari arastirin ve kullanin.
Daha önce kullanmadigina üzüleceksiniz.
Bha için hangi ürünü kullanıyorsunuz tavsiye verir misiniz, ben de başlamak istiyorum

Ben dozumu tamamlayarak kullandım ama maalesef tekrarlıyor. Dozla da alakalı değil her zaman yani.
sız dozunuzu eksık kullandınız demedım doktor dogru doz ayarlayamamıstır dedım :) bu ılacı kullanan herkes aynı doz kullanamaz cokluguna butunlugune kısının gecmısıne gore belırlenır dozlar :)

Cosrx in salisik asitli temizleyicisini kullanıyorum, eskisi kadar çok değil ama tam çare de değil çünkü derinin altında kistik şekilde çıkıyorlar, yüzeysel irinli olsa evt asit kurutur diye düşünüyorum. Ben de aha ve bha denemeye karar verdim.

cosrx iceriginde ki salisilik asit orani nedir bilemiyorum. ama the ordinary ve paulas choice ürünlerinde yaziyor. bha orani 2% olmali. ancak ozaman etkisini gösterir.

retinol da var yani vitamin a. onunda cilt tabakasini soyma etkisi var. bunuda arastirabilirsiniz.

ben aha bha ve retinol kullaniyorum ve sivilcelerim kalmadi.

bha the ordinary ürün markasini kullaniyordum. cok etkili.
ama paulas choice e gecis yaptim. daha cabuk elime gecti ürün.
ordinary ürün fiyatlari cok uygun oldugu icin yasadigim ülkede hemen satiliyor ne yazikki.

sız dozunuzu eksık kullandınız demedım doktor dogru doz ayarlayamamıstır dedım :) bu ılacı kullanan herkes aynı doz kullanamaz cokluguna butunlugune kısının gecmısıne gore belırlenır dozlar :)
Doz hesabını internetten kendi bile bakabiliyor insan, kiloya göre belli bir oranı var, ben kendim de hesapladığım için doğru kullandığımı biliyorum ama işe yaramadı, arkadaşınkini bilemeyeceğim:)

Cocuk dogurunca gecer ne alaka dirt cocuk dogurdum kac tane daha dogurmam lazimki sivilce sorunum gitsin?ben nerdeyse iki senedir cekiyorum bu skintiyi iki senedir cekmemin nedeni de yanlis urunler yanlis rutin diyebilirim simdi de cikiyor ama eskisi gibi degil.Oncelikle cilt tipin nasil?yaglimi?cift asamali temizlik yapiyor musun? Kullandigin urunler neler?kimsayal peeling,nemlendirme islemi yapiyormusun?

Merhaba bu benim için başlı başına bir dert olduğu için yazmak istiyorum. Yaşım 30 u aştı ama ergenlik döneminden bu yana aknelerle savaşıyorum ve siz de takdir edersiniz ki bu insanı psikolojik olarak çok etkliliyor. Her uyandığınızda kırmızı izli irinli bir yüz görmek :KK14:
Öncelikle tedavi hikayelerimi anlatayım
sayısız kere dermatologa gittim her seferinde artık adını ezberlediğimiz krem jel vb yazıldı tabi çare olsada geçici
sonrasında zoretanin adlı ilacı kullandım bundan da sadece kullandığım sürece kısa bir fayda gördüm açıkcası pişmanım da
Hala aynı aktif akneler çıkarıyorum gerçekten bıktım tekrar dermatologa gittim yine krem jel kısır döngü beni manevi açıdan üzüyor.
Cildime iyi bakarım dermatolojik temizleyici kullanırım asla gratis vb kozmetik market ürünlerini kullanmam.
Kistik bir sorun olabilir diye jinekologa da gittim sıkıntı çıkmadı.
Bu yaşta hala ergen gibi bunları kapamaya çalışmaktan insanlardan saklanmaktan bıktım.
Aranızda böyle sorunu olan ve çare olan varsa yazabilir mi ?

Sevgiler
1-Cilt tipini biliyor musun
2-Cilt rutinin ne
3-Hangi ürünlerle yüzüne bakım yapıyorsun
4-Beslenme tarzın ne
5-Uyku alışkanlığın nasıl
6-Suyu ne kadar içiyorsun bir günde

Merhaba bu benim için başlı başına bir dert olduğu için yazmak istiyorum. Yaşım 30 u aştı ama ergenlik döneminden bu yana aknelerle savaşıyorum ve siz de takdir edersiniz ki bu insanı psikolojik olarak çok etkliliyor. Her uyandığınızda kırmızı izli irinli bir yüz görmek :KK14:
Öncelikle tedavi hikayelerimi anlatayım
sayısız kere dermatologa gittim her seferinde artık adını ezberlediğimiz krem jel vb yazıldı tabi çare olsada geçici
sonrasında zoretanin adlı ilacı kullandım bundan da sadece kullandığım sürece kısa bir fayda gördüm açıkcası pişmanım da
Hala aynı aktif akneler çıkarıyorum gerçekten bıktım tekrar dermatologa gittim yine krem jel kısır döngü beni manevi açıdan üzüyor.
Cildime iyi bakarım dermatolojik temizleyici kullanırım asla gratis vb kozmetik market ürünlerini kullanmam.
Kistik bir sorun olabilir diye jinekologa da gittim sıkıntı çıkmadı.
Bu yaşta hala ergen gibi bunları kapamaya çalışmaktan insanlardan saklanmaktan bıktım.
Aranızda böyle sorunu olan ve çare olan varsa yazabilir mi ?

Sevgiler
Paket ürün tüketiyor musunuz?

Back
X