- Konu Sahibi elenaferrante
bana da yazar mısınız merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım, eğer kaz ayakların varsa Ankara'da bir dermatolog önerebilirim. Fulya Tezel gayet iyi ve kalıcı çözümler sunabiliyor.
banada bilgi verir misiniz kullandıklarınızla ilgili rica etsemMerhaba 30 u devirdim 31 e girdim çok şükür tek bir çizgim yok.Yıllardır anti-aging hücresel bakım üzerine başka birşey tanımadığım bir markanın ürünlerini kullanıyorum.Oldukça fiyatlı.Varolan kırışıklığı yokettiği gibi ,kırışıklık olmasını engelliyor.Markanın bir çok ürününü kullandım ve kullanmaya da devam ediyorum.Kesinlikle her 1 kuruşu hakediyor.Reklam olmasın diye marka ismi vermedim.Size bir kaç önerim olucak ;
-Güneş yaşlanmamızın en büyük düşmanı .Yaz -kış korumasız kesinlikle güneşe çıkmayın.
-Cilteki kurulukta kırışıklık yapar , içerden ve dışardan nem almanız gerek.Bol bol su için ve dışardan da iyi bir nem içeren anti aging kullanın.
-Kırışıklığı önlemek kolay ancak varolan kırışıklığı yok etmek herzaman daha zordur..Anti aging kullanmakta geç kalsanızda artık acilen önlem alıp daha fazla kırışıklık oluşmasın diye doğru ürünle yerleşen çizgileri de yok edebilirsiniz.
-Şunu da ekliyeyim .Cilt temizliğini iyi bir şekilde yapmıyorsanız kesinlikle boşuna para verip krem vs almayın..
Bana da bilgi verirseniz çok sevinirim.="Pocahontas29, post: 51242188, member: 431563"]Merhaba 30 u devirdim 31 e girdim çok şükür tek bir çizgim yok.Yıllardır anti-aging hücresel bakım üzerine başka birşey tanımadığım bir markanın ürünlerini kullanıyorum.Oldukça fiyatlı.Varolan kırışıklığı yokettiği gibi ,kırışıklık olmasını engelliyor.Markanın bir çok ürününü kullandım ve kullanmaya da devam ediyorum.Kesinlikle her 1 kuruşu hakediyor.Reklam olmasın diye marka ismi vermedim.Size bir kaç önerim olucak ;
-Güneş yaşlanmamızın en büyük düşmanı .Yaz -kış korumasız kesinlikle güneşe çıkmayın.
-Cilteki kurulukta kırışıklık yapar , içerden ve dışardan nem almanız gerek.Bol bol su için ve dışardan da iyi bir nem içeren anti aging kullanın.
-Kırışıklığı önlemek kolay ancak varolan kırışıklığı yok etmek herzaman daha zordur..Anti aging kullanmakta geç kalsanızda artık acilen önlem alıp daha fazla kırışıklık oluşmasın diye doğru ürünle yerleşen çizgileri de yok edebilirsiniz.
-Şunu da ekliyeyim .Cilt temizliğini iyi bir şekilde yapmıyorsanız kesinlikle boşuna para verip krem vs almayın..
Boşuna uğraşıyosun suyla felan zaman kaybı bunlar benimde öyle cildim kuru bide gülmeyi severim çok gülen kişilerin göz çevresi çabuk kırışıyo ben iğneyle botox yaptıracağım bulunduğum yerde özel bi hastanede cildiye dr var o yapıyomuş bi araştır istesen 2yıl felan gidiyo heralde ama kırışıklık ilerlemiyo tekrar yaptırıyorsunMerhaba hanımlar
Ben 30 yaşındayım. Ama gözlerimin kenarlarında gülerken kırışıklıklar oluyor. Alnımda yatay, iki kaşımın arasında da dikine kırışıklıklar çıkıyor.
Acaba bu kırışıkları giderecek ve yeni kırışıklıklar olmasını önleyecek neler önerirsiniz?
Her türlü ürüne açığım.
Bol bol su içiyorum mesela
Çok gülmekle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Genetik biraz da cilt yapısıyla ilgili . Botoks geçici ama 4 ay dayanıyorBoşuna uğraşıyosun suyla felan zaman kaybı bunlar benimde öyle cildim kuru bide gülmeyi severim çok gülen kişilerin göz çevresi çabuk kırışıyo ben iğneyle botox yaptıracağım bulunduğum yerde özel bi hastanede cildiye dr var o yapıyomuş bi araştır istesen 2yıl felan gidiyo heralde ama kırışıklık ilerlemiyo tekrar yaptırıyorsun
bana da yazabilir misiniz acaba o ürünlerin adını ?Merhaba 30 u devirdim 31 e girdim çok şükür tek bir çizgim yok.Yıllardır anti-aging hücresel bakım üzerine başka birşey tanımadığım bir markanın ürünlerini kullanıyorum.Oldukça fiyatlı.Varolan kırışıklığı yokettiği gibi ,kırışıklık olmasını engelliyor.Markanın bir çok ürününü kullandım ve kullanmaya da devam ediyorum.Kesinlikle her 1 kuruşu hakediyor.Reklam olmasın diye marka ismi vermedim.Size bir kaç önerim olucak ;
Urun ne oldugunu ogrenebildinizmi acaba ogrendiyseniz banada yazarmisinizMerhaba bana da özelden yazar msnz göz çevrem gülünce çok kırışıyor. Alnımda da kırışıklık var 28 yaşındayım
Merhaba..rica etsem bahsettiğiniz ürünleri benimle de paylaşır mısınız? Acil tavsiyeye ihtiyacim varMerhabalar,
Kırışıklıklara, ince çizgilere, zamanın getirmiş olduğu deformasyonlara, göz altı torbalarına, doğum lekelerine, doğum sonrası çatlak ve sarkmalara, vitiligo sedef ve egzama hastalıklarına mucize çözüm isterseniz özelden bana ulaşabilirsiniz. Ürün bilgilerini seve seve paylaşabilirim. Kendim bizzat kullanıyorum ben de 30 yaşındayım yüzümde tek bir çizgi bile yok
Merhaba hala kulaniyomusunuzKeten tohumu jeli kullanın faydasını gördüm