30 YAŞİNDAN SONRA ?

Ortaokul ve liseyi açıktan okudum. 29 yaşında üni.ye girdim ve öğretmen oldum. Şimdi 36 yaşındayım ve y.lisans yapıyorum. İngilizcemi bi seviyeye getirdim. Şimdilerde matematik öğreniyorum. Allah ömür verirse 70 yaşına da geleceğiz. O yaşlara hiçbir şey yapmadan da gelebiliriz bi çok şey yaparak da... dolayısıyla hiçbir şey için geç değil. Yeter ki hayallerinden vazgeçme ve doğru plan yap. Başarılar...
Süpersiniz.Tebrik ederim ve basarilarinizin devamıni.dilerim

Hayat sana belki annelik duygusunu tadicagin bir yasam sunuyor. Sevilip seviyormuşsunuz bu çok güzel ve değeri bilinmeli. Ben kariyer yapacam derken evliliği erteledim, şimdi kariyer var meslek var ama çocuk için uğraşıyoruz. Bence daha 30 yaşındasın hayatini düzene koyunca istediğin mesleği de yapabilirsin. Hicbir şey için geç değil
Çok teşekkür ederim insalalh

Annem 36 yasinda mause tutmayi bilmeden ise basladi
Oradan memuriyete gecti daha once girisi vardi geri donmeyi basardi
Aof yi 48 yasinda 1. Bitirdi
49 yasinda yuzmeyi ogrendi tekneden atliyor
58 yasinda ehliyet aldi
Ve 2 cocugun boynunu bir kez bukmedi evimiz gec oldu esyamiz olmadi ama ne kiyafete ne yiyecege ne telefona ne internete ozenmedik.
Hep tekti hala tek.
Ehliyeti bile umursamayan ailesi var. Kardeslerinden olumsuz yorum yapan hic sormayan bile oldu. Ben ve kardesim cok destekledik.
Helal olsun

Böyle insanlara çok imreniyorum.

Konu sahibi daha çok gençsin istersen Herşeyi yaparsın

Ben de 30 yaşındayım. Seneye kariyer degisikligi yapmak amacıyla yeni bir universiteye baslamak istiyorum. Kafamda kuşkular var. Ama yapabilirim umarim. Güzel örnekleri okumak iyi geliyor bana. Birbirimizi motive edebiliriz belki :)

40 yaşındayım ocakta meslek yapmaya başlıyorum şu anda ehliyete başladım ehliyet alacam iki sene sonra meslek bitecek ve ben işbaşı yapacağım 42 yaşında en iyi ihtimalle... hiçbirşey için geç değildir yeter ki yapmayı gerçekten iste.. 30 yaş ne ki daha yolun başındasın

X