- 26 Kasım 2018
- 259
- 132
- Konu Sahibi Ayparcamm59
İyi aksamlar arkadaşlar.30 yaşındayım.Nişanlıyım.Çok küçük yaşta annemin vefatı nedeniyle çok zorlu,sorunlu bir hayatim oldu.O dönemin vermiş olduğu tramvalara,sıkıntılara suan içinde bulundugum sorunlarda eklenince hayatım çoğu zaman içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Oysaki ne büyük hayallerim hedeflerim vardı geleceğe dair.Okumayı o kadar çok isterdim ki.Annemin ölümüne kadar çok başarılı bir çocuktum ama ondan sonra tersine donen dünyamda okumak bir yana ayakta kalabilmek bile zor oldu bana .Bir şekilde liseyi bitirdim.Dışardan üniversite okumaya başladım.Ama 3.sınıfta dondurup beni daha çok mutlu eder düşüncesi ile başka bir ön lisans bölümüne başladım.Bu sene o bitecek Allahın izniyle.Yani kızlar elimde eğitim anlaminda pek bişey yok.Yarım bırakılmış bir lisans eğitimi.Bu sene bitirilecek ön lisans eğitimi...Şuan için elimde bir mesleğimin olmasını çok isterdim.Aileme gelince onlarla ilgili üzüntülerim sorunlarım var.Nişanlıma gelince onunla ilgili çok ciddi büyük sorunlarım yok. Onu seviyorum sevildiğimı biliyorum ve beni mutlu edeceğine çok inanıyorum.Ailesini de çok seviyorum . Benim aslında en büyük sorunum kendimle ilgili.Kendimi gercellestirememis olmak beni çok üzüyor.Kendimle ilgili düzeltmek istediğim şeyler var. Ama düşüncelerim okadar dağınık ki.Sadelesmek istiyorum.İyi bir anne olmak istiyorum.Evladıma esime aileme topluma faydalı olmak istiyorum.İyi bir işim olsun mesleğim olsun istiyorum.Ama yaş oldu 30.Bu yaştan sonra meslek edinmek,okumak...Malum aöf ü kimse okuldan bile saymiyor...Yarın bir gün anne olduğumda hayallerim.hedeflerim sanki iyice uzaklaşacak benden...Bilmiyorum belkide karamsarliktan böyle düşünüyorum.Ne yapmalı nerden baslamaliyim arkadaşlar.Aranızda 30 undan sonra okuyan meslek sahibi olan var mı? Özelilklede aöf bitirip kendini geliştiren iyi yerlere gelenler var mı?