Herkesin düşüncesi farklı. Ben genç anne olmak istedim. 31 yaşındayım ve 2 çocuğum var. Evet zor yanları var ama hiç pişman değilim.Merhabalar,
Bir arkadaşım ekolüyle karşınızdayım. Özne benmişim gibi soracağım lütfen tecrübeli anneler ve bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olsun.
Öznenin kim olduğu mühim değil ama ciddi bir şekilde kafamı kurcalıyor.
31 yaşımdayım. Henüz çocuk düşünmedik eşimle hiç denemedik o yüzden. Bu süre zarfında ben doktor muayenelerimi oldum yumurtlama hormonlar vs herşey normal (rahim dışına büyüyen bir myom haricinde) ama gelin görün ki ‘ayy şimdi bıcır bıcır oynardı demii ‘ tadına henüz gelemedim. Eşim de keza öyle. Biraz tembeliz ikimiz de, keyfimize, kendimize düşkünüz. İşten gelince ayakları uzatıp yatmak çok cazip geliyor. Bebekleri çok severim esasında, yeğenlerime aşığım ama iş bana gelince
Hazır olmadan bebek sahibi olmamak gerektiğini düşünüyorum ama ben hazır olana dek bedenim beni bekler mi?
Hormonlar yumurtlama sayısı vs öyle şak diye değişir mi?
İkinci bebeği beklemeden bile yapsam 35 lerime geleceğim çok mu geç?
Erken anne olan istisnasız tüm arkadaşlarım hergün korku filmi senaryoları yazıyor.
Gerçekten biyoloji ve beden açısından vücudum bana zahmet çıkarır mı pişman olur muyum?
Ciddi anlamda bir yıl daha bebek istiyorum. 32 bu iş için çok mu geç
Şimdiden teşekkür ederim.
Peki hiç biyolojik olarak sizi pişman edecek şeyler yaşadınız mı? Bebeğin sağlığı, sizin sağlığınızda yaşa bağlı bozulmalar oldu mu mesela?Ilk bebekimi 32/33 yasinda kucağıma aldım. Ikinciyi 35 de. Bence hazır hissetmeden dediğiniz gibi anne olunmamali. Cünkü mutluluğu kadar sorumluluğu da çok. Bunun için hazır olmanız önemli. Tabi ki ilerde yaşlarda hemen olurmu bilmem ama 35 den gece bırakmayın derim. 35 den sonra çünkü yumurtalarda felan azalma hızlanıyor
Merhabalar,
Bir arkadaşım ekolüyle karşınızdayım. Özne benmişim gibi soracağım lütfen tecrübeli anneler ve bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olsun.
31 yaşımdayım. Henüz çocuk düşünmedik eşimle hiç denemedik o yüzden. Bu süre zarfında ben doktor muayenelerimi oldum yumurtlama hormonlar vs herşey normal (rahim dışına büyüyen bir myom haricinde) ama gelin görün ki ‘ayy şimdi bıcır bıcır oynardı demii ‘ tadına henüz gelemedim. Eşim de keza öyle. Biraz tembeliz ikimiz de, keyfimize, kendimize düşkünüz. İşten gelince ayakları uzatıp yatmak çok cazip geliyor. Bebekleri çok severim esasında, yeğenlerime aşığım ama iş bana gelince
Hazır olmadan bebek sahibi olmamak gerektiğini düşünüyorum ama ben hazır olana dek bedenim beni bekler mi?
Erken anne olan istisnasız tüm arkadaşlarım hergün korku filmi senaryoları yazıyor.
Gerçekten biyoloji ve beden açısından vücudum bana zahmet çıkarır mı pişman olur muyum?
Ciddi anlamda bir yıl daha bebek istiyorum. 32 bu iş için çok mu geç
İstiyorum ama bir yıl sonra mesela. Yani 32 de gebe kalıp 33 de doğurmak gibi. Ama şu an eve geldiğimde bir bebekle karşılaşmaya hazır değilim. 9 ay boyunca insan manen de hazır hale gelir mi acaba. OfffHerkesin düşüncesi farklı. Ben genç anne olmak istedim. 31 yaşındayım ve 2 çocuğum var. Evet zor yanları var ama hiç pişman değilim.
Aynı yaşta ki arkadaşımın tek çocuğu var ve bikaç yıl daha düşünmüyorum diyor.
Siz ne istediğinize karar verin önce.
Peki hiç biyolojik olarak sizi pişman edecek şeyler yaşadınız mı? Bebeğin sağlığı, sizin sağlığınızda yaşa bağlı bozulmalar oldu mu mesela?
Ben ve cevremdeki herkes asla ayyy cocuk.ölüyorum bitiyorum.mantığında.degildi annelik psikilojik veve mantiken diyorsun evet yas durumum tamam geciyor maddi açıdan kaldiririz esimle.evliligim.oturdu mantikiyla basliyor annelik pat diye anne olmam.lazim.bebek bebek diye patlama bekleme adima konusuyum ilk basta anlamadim koruma.annelik tabiki yasiyorsun Allah o.duyguyu veriyor hissedince buyudugunu diyorsun artik.baginiz kuruluyor dogunca bambaskaymis rabbim o.gunleri.saglikla kucagimiza almayi.nasip etsinİstiyorum ama bir yıl sonra mesela. Yani 32 de gebe kalıp 33 de doğurmak gibi. Ama şu an eve geldiğimde bir bebekle karşılaşmaya hazır değilim. 9 ay boyunca insan manen de hazır hale gelir mi acaba. Offf
Bu konuda net bişey söyleyemez kimse. Dediğim gibi herkes farklı. Mesela ben şuan annemle babam biraz daha genç olsunlar ve hep yanımda olsunlar isterdim. Aynı şekilde çocuklarımın her yaşını keyifle geçirmek.İstiyorum ama bir yıl sonra mesela. Yani 32 de gebe kalıp 33 de doğurmak gibi. Ama şu an eve geldiğimde bir bebekle karşılaşmaya hazır değilim. 9 ay boyunca insan manen de hazır hale gelir mi acaba. Offf
Açıkçası bende rahatıma düşkünümdür,işten gelirken bile evde çocuk olduğunu düşünsene uzanıp yatamıcaksın fln diye geçirirdim içimden.Fakat sürpriz bir şekilde hamile kaldım bebeğim 10 aylık bende hazır değilim diyordum fakat başına gelince hepsine alışıyosun.Baştan tabiki zorluk oluyo ama hayatta yaptığım en güzel şey diyorsun.Çocugu uyutup kendımıze zaman ayıralım deriz fakat cocuk uyuyunca da onu özlüyosun.Hiç korkutmayın gözünüzü cocuk olduğunda tüm zorluklara katlanıyo insanMerhabalar,
Ciddi anlamda bir yıl daha bebek istemiyorum. 32 bu iş için çok mu geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?