• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yasındaki bayanlar cilt bakımınız nasıl ?Neler yapıyorsunuz??

Ben 25 yaşındayım yazsam olur mu
haftada bir peeling,krem sürmem
makyajımı iyice temizlemeden uyumamaya özen gösteririm
yazları güneş kremi sürerim başkada bir şey yaptığım yok
bende okuyayım bakayım millet neler yapıyormuş

ama yaz kış sürmek gerekiyor güneş kremini biliyorsun degilmi tatlım
kışın sürmüyorum üşeniyorum açıkçası

Gül suyu ile temizlerim haftada bir kez.
Makyaj yapmam.Krem de sürmem.33 yaşındayım gram çiziğim yok.Daş gibiyim valla:))

gençliğine güvenme yıllar alıp gidecek şimdiden özen göster cildine derim.
Çok genç sayılmam ama:) İçinde tonlarca kimyasal olan şeyi yüzüme sürmem.Saçıma hayatımda saçıma boyada sürmedim.

İlk soylenin akla bulent ersoyun sut banyosu gibi bisi geliyor ama durum farkli :KK53: ocaga ici su dolu tencere birakip kaynatiyorum , kaynadiktan sonra icine bi.miktar lavanta atik kafami tencerenin buhari yuzume gelcek sekilde ayarlayip havlu ile kapiyorum . Arada nefes alip tekrar yapiyorum. Bu islemden sonra nemlendiricimi surup masaj yapiyorum....
Aslinda tehlikeli bi islem , saclarin tutyzmamasi icin baglamak ,yuzun yanmamasi icin buhara.yakinlasma ayarini iyu yapmak gerekiyor :-) Bi gun yanmam insh :KK30:
hııı iyiymiş denemek lazım:KK53:

Kızlar konuya ben de soru ekleyeyim, bu nemlendirici nasıl sizce? Kullanan var mı ya da hangi nemlendirici iyidir? Gece yatarken süreceğim,belki gündüz de bb kremin altına sürerim.Önerileriniz var mı?

en_iyi_nemlendirici-4-900x900.webp
pr_01_7806_max.webp

Hiçbir şey sürmem nerdeyse. 28 yaşındayım bu arada.

Bol su içerim, C vitaminli meyve her gün yerim. Gün içinde sabah, öğleden sonra en az 1er meyve yerim. Kışın nar yerim mutlaka her gün.
Kırmızı et yerim, demir eksikliğine düşmemek için ıspanak ve brokoli de yerim mutlaka. Ceviz, badem yerim. Her gün ısırgan otu çayı içerim. Tadı iğrenç ama demir deposu.
Haftada 3, 4 gün terleten spor yapıyorum.
Bir tane de biotherm yüz peelingim var haftada 1 yaparım. Clinique gözaltı kremim var.
Saçıma haftada 1 kere zeytinyağı sürer bekletirim.
Nemlendirici kremim vs yok, kimyasal sürmeyi sevmiyorum. Kurusam bepanthene/hametan krem sürerim.Akşam duşta doğal sabunla yüzümü vücudumu ovarım.
Makyaj malzemelerim bio veya çok iyi kozmetik firmalardan. Çoğunlukla YSL, Lancome ve rujda Dior alıyorum. 5 liralık ruju sürmek 1 saat güzel gösterir ama uzun vadede zararı çıkar.

Dışardan sürülen şeyler bir işe yaramıyor. Vücudunuz sağlıklıysa cilde ve saça da yansıyor. Saçım gür, sağlıklı, bir tane beyazım yok. Cildim de fena sayılmaz :)

Kızlar konuya ben de soru ekleyeyim, bu nemlendirici nasıl sizce? Kullanan var mı ya da hangi nemlendirici iyidir? Gece yatarken süreceğim,belki gündüz de bb kremin altına sürerim.Önerileriniz var mı?

Eki Görüntüle 1751669

Bepanthol bepanthene değil mi? Kozmetik değil bu, gayet güzel bir krem olan bepanthenein losyonu. Bence iyidir.

Hiçbir şey sürmem nerdeyse. 28 yaşındayım bu arada.
Bol su içerim, C vitaminli meyve her gün yerim. Gün içinde sabah, öğleden sonra en az 1er meyve yerim. Kışın nar yerim mutlaka her gün.
Kırmızı et yerim, demir eksikliğine düşmemek için ıspanak ve brokoli de yerim mutlaka. Ceviz, badem yerim. Her gün ısırgan otu çayı içerim. Tadı iğrenç ama demir deposu.
Haftada 3, 4 gün terleten spor yapıyorum.
Bir tane de biotherm yüz peelingim var haftada 1 yaparım. Clinique gözaltı kremim var.
Saçıma haftada 1 kere zeytinyağı sürer bekletirim.
Nemlendirici kremim vs yok, kimyasal sürmeyi sevmiyorum.
Makyaj malzemelerim bio veya çok iyi kozmetik firmalardan. Çoğunlukla YSL, Lancome ve rujda Dior alıyorum. 5 liralık ruju sürmek 1 saat güzel gösterir ama uzun vadede zararı çıkar.
Dışardan sürülen şeyler bir işe yaramıyor. Vücudunuz sağlıklıysa cilde ve saça da yansıyor. Saçım gür, sağlıklı, bir tane beyazım yok. Cildim de fena sayılmaz :)

helallll

bu krem piyasada tutulan dermatolojik güzel bir krem cnm.

Bepanthol bepanthene değil mi? Kozmetik değil bu, gayet güzel bir krem olan bepanthenein losyonu. Bence iyidir.
İçeriğini sorgulattım zararlı madde yok gibi. Nemlendirici kullanmıyorum soğuklarda baya kurudu,mecburen bir şey almam lazım. Bundan alayım bari :)

Dışardan sürülen şeylerin etkisi genetiğin yanında hiç aslında.
Annem hiçbir şey sürmez, 50 yaşında ne kırışk, ne çizik ne leke var. Yumuşak taze çok güzel bir cildi var.
Başka bir arkadaşımda da cips, kola, bira, gece gezmesi her şey var ama saçı da cildi de çok güzel. O da genetiğin nimetleri. :)

31 yaşındayım:)herkes 23 sanar...üşengeçlikten makyajlı uyuduğum olur...onun dışında gözlerimi temizlerim yüzümü yıkarım bazende kurursa krem sürerim herhangi bir krem :KK70:

alllah iyliğini versinnn:rolleyes::KK70::rolleyes:

Dışardan sürülen şeylerin etkisi genetiğin yanında hiç aslında.
Annem hiçbir şey sürmez, 50 yaşında ne kırışk, ne çizik ne leke var. Yumuşak taze çok güzel bir cildi var.
Başka bir arkadaşımda da cips, kola, bira, gece gezmesi her şey var ama saçı da cildi de çok güzel. O da genetiğin nimetleri. :)

Aynen böyle durum! Zaten dışarıdan ne yapılabilir ki en fazla nem verilir kuruması engellenir cildin. Bizim de genetik olarak cildimiz güzeldir kırışıklık yoktur, sigara alkol de almayınca benim de cildim parlıyor. Zaten milyarlık krem mucize yaratmaz emin olun yok böyle bir dünya. Ben kozmetiğe karşı değilim alışverişi de çok severim ama maalesef gerçek bu : )

Back
X