Doğanın bu kanundan haberi var mı acabaEvet.
Gençlik 25 yaşında biter.
Yapacak bir şey yok, doğanın kanunu bu.
Sizin hareketli olmanız yaşlanmadığınız anlamına gelmez.Doğanın bu kanundan haberi var mı acaba
Ben 33 yaşındayım 25 yaşında nasılsam aynıyım hatta 25 yaşındaki halim de fazlaca hareketli olduğu için şu an 25 yaşında olanlardan daha aktif bir yaşantım var. Bir sürü hobim, gezip gördüğüm ve görmeye devam ettiğim bir sürü ülke.. asla evde oturamam ruhum daralır benim. Bu tamamen yapı meselesi böyle 25 yaşında gençlik bitiyor bir kanun değil yani. Ruhsal olarak bahsediyorum kaldı ki fiziksel olarak da gençliğin asla 25 yaşında bittiğine katılamam.
Hangi kanun 25 yaşında yaşlandığını söylüyor bana bir zahmet o kanunu gösterin o zamanSizin hareketli olmanız yaşlanmadığınız anlamına gelmez.
Ona bakarsanız 12 yaşında bir sürü hareketsiz ergen var.
80 yaşında uçaktan paraşütle atlayan teyze de genç o zaman.
Eğer sporcular ve sanatçılar artık sizden genç olmaya başladılarsa, yaşlanıyorsunuz demektir.Hangi kanun 25 yaşında yaşlandığını söylüyor bana bir zahmet o kanunu gösterin o zamantam olarak bahsettiğim de bu evet 80 yaşında bu saydıklarınızı yapıyorsa ruhu gençtir ve önemli olan hayatı yaşayış biçimimizdir. Bahsettiğiniz gibi genel bir kanun olamaz yani. Fiziksel olarak bahsediyorsanız da bilimsel olarak artık 45 yaş bile orta yaş olarak kabul ediliyor. Yaşam tarzı, yaşam kalitesi, sağlık imkanlarının artması gibi sebepler bu kavramları değiştirir. Çok öncelerde ömür süresi de 40 yaştı o zaman onu kabul etmeye devam edelim.
Bu tamamen sizin kendi kendinize uydurmuş olduğunuz bir algı. Sporcular çok yoğun çalıştığı için genelde erken emekli olmak isterler. Hiç ara vermeden aynı eforla 30 yıl bir şeye devam etmek tahmin edersiniz ki zordur. Sosyal yaşamları hatta aile yaşamları da çok kısıtlanır. Bahsettiğiniz 30 yaş bile çok nadir bir sporu bırakma yaşıdır. En aktif spor diyebileceğimiz futbolda futbolcuların 31-32 yaşında futbolu bırakması çok çok erken kabul edilir ve çok nadirdir bu. Aktif futbolculuk yapan dünyanın en iyi futbolcuları şu an 39-40 yaşında futbola devam ediyorlar. Kaldı ki sporcular erken emekli oluyor diye 25 yaşını genç 26 yaşını yaşlı mı kabul edeceğiz şimdi?Eğer sporcular ve sanatçılar artık sizden genç olmaya başladılarsa, yaşlanıyorsunuz demektir.
Sporcuların çoğu 30 yaşından itibaren emekli olmaya başlarlar.
Benim yaşadığım evrende noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılır hanımefendi.Ablacım hangi evrende yaşıyorsun?Güzel bir kafan var,pırıl pırıl maşallah.
Her ne ise, yaşlılık belirtileri sanırımBenim yaşadığım evrende noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılır hanımefendi.
Belirtmek istedim.
43 yaşındayım günde 2,5 saat spor yapıyorum ev işi gezme o bu hariç
Oo ben o enerjik kadini 23 yasinda biraktimMerhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
Eğer sporcular ve sanatçılar artık sizden genç olmaya başladılarsa, yaşlanıyorsunuz demektir.
Sporcuların çoğu 30 yaşından itibaren emekli olmaya başlarlar.
Hadi ya.ben yine iyi idare etmişim o zaman.Oo ben o enerjik kadini 23 yasinda biraktim
Gençliği çocuk sahibi olmakla mı ölçüyorsun? VizyonO zaman neden yaşlılar çocuk sahibi olamıyorlar?
Haftanın 4 günu ağirlik ekstra karın ve kardiyo toplamda 5 gün profilimde arada paylaşıyorum :)Ay maşallah
ne sporu yapıyorsunuz
Haftanın 4 günu ağirlik ekstra karın ve kardiyo toplamda 5 gün profilimde arada paylaşıyorum :)
Bende 25 yaşındayım ve böyleleri yüzünden tribe giriyordum gençliğim bitti diye. Artık takmıyorum bile. Bu tür insanlar tamamen troll.Evet.
merak edip eski mesajlarınıza bıktım, bu karamsarlık ve negatiflikle bence siz 25ten önce de genç enerjisine ve cıvıl civilligina sahip degildiniz.Evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?