- 26 Ekim 2015
- 8.450
- 20.416
- 348
Doğru.eskiden işim gücüm erkeklerdi.öyle ki başka hiçbir şey düşünemiyordum bile.varsa yoksa erkek, seks.şimdi aklıma bile gelmiyor.hatta yazan eden oldu mu rahatsız oluyorum artık.resmen bambaşka bir insana dönüştüm bir anda.bu kadari şaşırttı doğrusu.sadece enerji meselesi de değil.nedeni ne bu radikal değişimin? Yaşla ilgili olduğunu düşündüm ben de.
Doğru.eskiden işim gücüm erkeklerdi.öyle ki başka hiçbir şey düşünemiyordum bile.varsa yoksa erkek, seks.şimdi aklıma bile gelmiyor.hatta yazan eden oldu mu rahatsız oluyorum artık.resmen bambaşka bir insana dönüştüm bir anda.bu kadari şaşırttı doğrusu.sadece enerji meselesi de değil.nedeni ne bu radikal değişimin? Yaşla ilgili olduğunu düşündüm ben de.
MaalesefAynıysan olur.
Ben 36 en güzel yaşlar 30 ve sonrasıVitamin eksikliği bence. Ben 34üm ama 30lu yaşların en güzel çağlar olduğunu düşünüyorum
Psikolojik tamamen. Yaş dediğin sayıdan ibaret sen nasıl hissedersen öyle.Merhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
Merhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
45 yaşındayım taş gibiyimMerhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
Çocuk sahibi olmanın yaşla alakası var mı bilmiyorum. Ama konu sahibi fiziksel değilde ruhsal yaşlılıktan bahsediyor gibiO zaman neden yaşlılar çocuk sahibi olamıyorlar?
İnsanlar 25 yaşından sonra hem fiziksel hem de ruhsal olarak yaşlanmaya başlarlar.Çocuk sahibi olmanın yaşla alakası var mı bilmiyorum. Ama konu sahibi fiziksel değilde ruhsal yaşlılıktan bahsediyor gibi
25 ten sonra fiziksel ve ruhsal olarak yaşlılık başlıyor diyorsunuz ama 50 + yaşlarda doğum yapan kadınlar var. Yada 60– 70 yaşlarında ülke ülke gezenler var, dans edenler bu yaşlarda sanat icra edenler var.İnsanlar 25 yaşından sonra hem fiziksel hem de ruhsal olarak yaşlanmaya başlarlar.
Tabii bazıları bunu kabul etmek istemeyebilirler.
Ben realist biriyim.
Ablacım hangi evrende yaşıyorsun?Güzel bir kafan var,pırıl pırıl maşallahİnsanlar 25 yaşından sonra hem fiziksel hem de ruhsal olarak yaşlanmaya başlarlar.
Tabii bazıları bunu kabul etmek istemeyebilirler.
Ben realist biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?