Tatmin hissim var evet, uzun bir yol yürüdüm başardıklarımla gurur duyuyorum. Bu yolda aşmakta en zorlandığım konu kaybettiklerim yani ölümler oldu. Yaşlanma yavaş yavaş geliyor ve kabulleniyorsun, sağlığım ve yapabildiklerim çok kıymetli artık, geçtiğim yıllardan gözüm arkada kalmadı kendimce güzel bir hayat yaşadım. Tek özlediğim sporculuk zamanlarım ve müsabakalar, 36 yaşındayken evlendim, bu da başka zamanların başlangıcı oldu. Eşim benden iki yaş büyük yaşlanırken aynı yollardan geçiyoruz yani en büyük destekçim o. Öyle ya da böyle geçip gideceğiz bu dünyadan çok şikayetlenmenin anlamı yok tek ömrümüzde yaşayabildiğimiz kadar yaşamalıyız. Olumsuz düşündükçe kötü oluyor her şey pozitif ve gayretli yaşamak daha tatminkar.Şahane anlatmışsın.47 yaşında olmak nasıl bir duygu merak ediyorum.o istediklerini yaşamış olduğun için gelen tatmin hissi mi oluyor yaşlanma korkusu mu?
Ben 33 te hala genc olduguma gore sen henuz yaslanmamissindir. Allah yoklugunu gostermesin oglum olmasa neler yapicam da ona gore yasiyoruz iste :) zaman zaman herkes bunaldigi isteksizlestigi bir donemden geciyordur ben de yasadim boyle bir donem. Gecicidir yasla ilgisi yoktur insallah :) benim cokusum kacinilmaz yoksa :)Merhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
Abart.Evet.
Gençlik 25 yaşında biter.
Yapacak bir şey yok, doğanın kanunu bu.
Neden 25? Niye 24 ya da 26 değil.Evet.
Gençlik 25 yaşında biter.
Yapacak bir şey yok, doğanın kanunu bu.
Merhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
Bence böyle daha hayırlı senin içinMerhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
Var bneMerhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
Gençliğin 20 yaşında başladığını nereden çıkardınız?Desene gençlik sadece beş yıl sürüyormuş
Bence kendini şartlamişsinMerhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
12 13 yaş ergenliktir. Gençlik değil. Ergenlik 20lerde biter. Gençlik dediğimiz şey 20-40 arasıdır.Gençliğin 20 yaşında başladığını nereden çıkardınız?
Gençlik 12-13 gibi başlar 25 yaşında da sona erer.
Bunu ben demiyorum, bilim insanları söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?