- 8 Mart 2012
- 895
- 264
-
- Konu Sahibi LoveMuffin
Daha önce açtığım konudan verim alamadm. Kızlar hangi ay hamile kaldınjz? Eylül
, ekim, kasım,aralık ta hamile kalıp kızı olanlar var mı. Bugün yarın ona göre hareket etmem gerekicek lütfen yazınnn
Bence ona gore hareket etmeyin.Daha önce açtığım konudan verim alamadm. Kızlar hangi ay hamile kaldınjz? Eylül
, ekim, kasım,aralık ta hamile kalıp kızı olanlar var mı. Bugün yarın ona göre hareket etmem gerekicek lütfen yazınnn
Tabii ki garantisi yok ama bi çok insanda çin takvimi, shettles metodu(ki bilimselliği olan birşey) tutuyorsa neden şansmı denemeyeyim ki değil mi? Bana kaybettireceği birşey yok, herhangi birine de zararı yok. Öğretmenler nasıl tatiline göre ayarlamaya çalşıyosa benim ki de ihtimale göre denemek sadece..
Yok kuzum çin takvimine bilimsel demedim çok tutan var dedim. Cevremde 10 kişiden 8i tutuyor. Shettles metod için bilimsel dedim sonuçta bir prof bulmuş ve o da%75 doğru sonuç veriyormuş deneylerle kanıtlanmış. Zaten sağlıklı istyoruz başta ama böyle bir ihtimali de neden değerlendirmeyelim diyoruz. Yani biz şansımızı deneyip tevekkülü Allaha bırakıyoruz tabii ki de.. Ama lütfen yardmcı olalım bu böyle olmaz ki..Madem bilimsel o zaman herkesin cinsiyetini dogru bilirdi. Burda bi cok kisi yazdi cintakvimene gore erkek ama kizim oluyor ya da tam tersi. Oncelikle saglikli ve salim evlat isteyin cinsiyete bu kadar takilmayin derim
Yok kuzum çin takvimine bilimsel demedim çok tutan var dedim. Cevremde 10 kişiden 8i tutuyor. Shettles metod için bilimsel dedim sonuçta bir prof bulmuş ve o da%75 doğru sonuç veriyormuş deneylerle kanıtlanmış. Zaten sağlıklı istyoruz başta ama böyle bir ihtimali de neden değerlendirmeyelim diyoruz. Yani biz şansımızı deneyip tevekkülü Allaha bırakıyoruz tabii ki de.. Ama lütfen yardmcı olalım bu böyle olmaz ki..
Doğal yollardan şansıma artık, hayırlısı..Cnm o zaman tup bebek deniceksin daha basindan cinsiyetini bilirsin. Ama normal yolla yaparsan is sansa kalmis. Birde kiz cocuk erkek cocuk icin dualar var netten bakarsan bulabilirsin. Ama ne kadar dogru bilemem
Shettles takvimi bumuhttp://bebekcinsiyet.com/biyolojik-takvim-hesaplama-araci-ile-hamilelikten-once-bebegin-cinsiyetini-tahmin-etme.phpDaha önce açtığım konudan verim alamadm. Kızlar hangi ay hamile kaldınjz? Eylül
AminnnnnYok canım bu değil. Dr. Shettles diyo ki eğer tam yumurtlama döneminde ilişki olursa erkek olma ihtimali, yumurtlamadan 2-4 gün önce olursa kız olma ihtimali yüksek diyor.
Allah herkesin gönlüne göre ama tabi hayırlısını versin. Başkalarının hayattaki isteklerine onların hayatlarını bilmeden önyargıyla tahammül edemeyenlere de saygı ve hoş görü nasip etsin..
Orasını Allah bilir ama ben nisan ayında hamile kadım benim kızım olacak gerçi sağlıklı olsun yeter bana bence düşünme orasını kal hamile heyecanla bekle :)Daha önce açtığım konudan verim alamadm. Kızlar hangi ay hamile kaldınjz? Eylül
Tam nisanda mı? Yani sata göre deil benim sorduğum. İlişki ya da yumurtlama günleri. Ne güzel allah bağşlasın canımOrasını Allah bilir ama ben nisan ayında hamile kadım benim kızım olacak gerçi sağlıklı olsun yeter bana bence düşünme orasını kal hamile heyecanla bekle :)
Nisan ayında evlendim ve hamile kaldım Amin Can'ım işallah sanada en yakın Zaman'da bağışlar rabbimTam nisanda mı? Yani sata göre deil benim sorduğum. İlişki ya da yumurtlama günleri. Ne güzel allah bağşlasın canım
Amin teşekkür ederimNisan ayında evlendim ve hamile kaldım Amin Can'ım işallah sanada en yakın Zaman'da bağışlar rabbim
Canim bak ben 86 liyim ekimde 30 olcam cin takvimi 29 yas mayis ayi erkekdiyordu kizim olacakmis %90 yani belli olmuyor bu isler baska arkasimda benim yasimda mayis ayi hamile kaldi oglu olcak kismet bu isler Allah gonlume gore hayirlisini versin de birak bakalim ne olacak:))Daha önce açtığım konudan verim alamadm. Kızlar hangi ay hamile kaldınjz? Eylül
Canım sen yanlış bakmışsın yaşına +1 eklemen gerekiyor.. Yani 30 ve mayısa baktığında da her iki çin takviminde de kız çıkıyor. Arkadaşının da doğum gününü söylersen ona da doğru bir şekilde bakayım.. Bak bu linkte iki takvimi ve yaşın nasıl hesaplanması gerektiğini yazdım http://www.kadinlarkulubu.com/forum...takvimi-ph-vs-uygulayip-sonuc-alanlar.954858/Canim bak ben 86 liyim ekimde 30 olcam cin takvimi 29 yas mayis ayi erkekdiyordu kizim olacakmis %90 yani belli olmuyor bu isler baska arkasimda benim yasimda mayis ayi hamile kaldi oglu olcak kismet bu isler Allah gonlume gore hayirlisini versin de birak bakalim ne olacak:))