-
- Konu Sahibi LoveMuffin
Onun ki hesaplamadada kiz cikiyor canim hatta benim cogu atkadasimda ototmatik hep yanlis cikti yas ve aya bakinca dogru cikti yani cin takvimiydi falan %50 her turlu:)) allah hayrli evlatlar nasip etsin mutlu bebislerimiz olsunCanım sen yanlış bakmışsın yaşına +1 eklemen gerekiyor.. Yani 30 ve mayısa baktığında da her iki çin takviminde de kız çıkıyor. Arkadaşının da doğum gününü söylersen ona da doğru bir şekilde bakayım.. Bak bu linkte iki takvimi ve yaşın nasıl hesaplanması gerektiğini yazdım http://www.kadinlarkulubu.com/forum...takvimi-ph-vs-uygulayip-sonuc-alanlar.954858/
İnş senin dediğin gibidir de ben de artık düşünmem
canım ılk kızımı mayıs ayında hamıle kalmısım on yıl aradan sonra hazıranda hamıle kaldım oda kız :))allah hayırlısıını versın sanada ınsDaha önce açtığım konudan verim alamadm. Kızlar hangi ay hamile kaldınjz? Eylül
, ekim, kasım,aralık ta hamile kalıp kızı olanlar var mı. Bugün yarın ona göre hareket etmem gerekicek lütfen yazınnn
Canım cinsiyeti sperm belirler hızlı spermler erkek spermdir ve çabuk ölürler, kız spermler ise yavaştır ancak 2-3 gün yaşarlar. Yani yumurtlama gününde ilişki olursa hızlı spermler yumurtaya saldırır erkek sperm döllenir ama yumurtlamadan bir iki gün önce ilişki olursa erkek spermler çoktan ölmüş olur ve kız spermle döllenir. %100 garantisi yok ama işleyiş bu yönde madem bu denli çok istiyosun ovulasyon testleri var yumurtlama tarihini öğren bi ay sonraki ay yumurtlamadan önce ilişki olursa kız olma ihtimali çok yüksek. Kocamda kız istiyo tahmini yumurtlama günümde ilişkimiz olmadı erken oldu ben de geç döllenme olmadıysa kız diyorum bakalım ne olacak. Benim sıpa bacaklarını kapatıyo göstermiyo
Aynı biyolojik açıklamayı ben de yaptım ama arkadaş biyolojik açıklama değil de hurafe duymak istiyor, hala başka arkadaşlara yanlış hesaplamışsın Çin takvimi doğru çıkıyor diyor , boşver bence kendini yorma, ben vazgeçtim :)
amin canım teşekkürler :) cevabın için ayrı teşekkür ederimcanım ılk kızımı mayıs ayında hamıle kalmısım on yıl aradan sonra hazıranda hamıle kaldım oda kız :))allah hayırlısıını versın sanada ıns
Canım cinsiyeti sperm belirler hızlı spermler erkek spermdir ve çabuk ölürler, kız spermler ise yavaştır ancak 2-3 gün yaşarlar. Yani yumurtlama gününde ilişki olursa hızlı spermler yumurtaya saldırır erkek sperm döllenir ama yumurtlamadan bir iki gün önce ilişki olursa erkek spermler çoktan ölmüş olur ve kız spermle döllenir. %100 garantisi yok ama işleyiş bu yönde madem bu denli çok istiyosun ovulasyon testleri var yumurtlama tarihini öğren bi ay sonraki ay yumurtlamadan önce ilişki olursa kız olma ihtimali çok yüksek. Kocamda kız istiyo tahmini yumurtlama günümde ilişkimiz olmadı erken oldu ben de geç döllenme olmadıysa kız diyorum bakalım ne olacak. Benim sıpa bacaklarını kapatıyo göstermiyo
Cumartesi günü doktora gidicem kuzum gösterirse tezimi kontrol etmiş olucazAynı biyolojik açıklamayı ben de yaptım ama arkadaş biyolojik açıklama değil de hurafe duymak istiyor, hala başka arkadaşlara yanlış hesaplamışsın Çin takvimi doğru çıkıyor diyor , boşver bence kendini yorma, ben vazgeçtim :)
Herhalde utanıyo teyzesiutanıyor anlaşılan
Benim 35 yaş ve eylülde hamile kalmışım daha 4 haftalık olur muuKızlar yok mu gelişme?? Tekrar özellikle merak ediyorum 30 yaşında eylül ayında hamile kalanlaaar neyiniz oldu????
Ayy cok komik sanki tutacak mi hemen
Ayy cok komik sanki tutacak mi hemen
Bende 35 yaş ama mayıs şuan 22 haftalığızB
Benim 35 yaş ve eylülde hamile kalmışım daha 4 haftalık olur muu
İnşallah bi kızım olur ve isteyen Herkesin de tabiii 2 oğlum var ve kızım istiyooooruuummm allahım lütfenHihih kızım06 çok saol bilgi için o da olur tabii:) aynı zaman hamile kaldık ozaman demekki senleama bana 30 yaş lazım
Ay Allahım ya bizdeki bu kız bebek aşkı bende çooooooooooooooooooook istiyorumİnşallah bi kızım olur ve isteyen Herkesin de tabiii 2 oğlum var ve kızım istiyooooruuummm allahım lütfen