30 yaşında hamile kalıp kızı olanlar lütfen bakınn

Canım sen yanlış bakmışsın yaşına +1 eklemen gerekiyor.. Yani 30 ve mayısa baktığında da her iki çin takviminde de kız çıkıyor. Arkadaşının da doğum gününü söylersen ona da doğru bir şekilde bakayım.. Bak bu linkte iki takvimi ve yaşın nasıl hesaplanması gerektiğini yazdım http://www.kadinlarkulubu.com/forum...takvimi-ph-vs-uygulayip-sonuc-alanlar.954858/
İnş senin dediğin gibidir de ben de artık düşünmem :KK64:
Onun ki hesaplamadada kiz cikiyor canim hatta benim cogu atkadasimda ototmatik hep yanlis cikti yas ve aya bakinca dogru cikti yani cin takvimiydi falan %50 her turlu:)) allah hayrli evlatlar nasip etsin mutlu bebislerimiz olsun

29 yaşımda kasım ayında hamile kaldım 2013 te( çok şükür Rabbime )kızım oldu,umarım yardımcı olabilmişimdir.Gonlünden geçenin olması dileğiyle:)

Bacım sen istediğin kadar uğraş
onun cinsiyeti ruhlar aleminde çoktan yaratılmış bile....tıpkı bizimki gibi
ayrıca şahsi kanaatim olarak bu tür işlerle uğraşmanın, Allah-u Teala katında iyi bişey olmadığını düşünüyorum ki sanki "Rabbim ben senin verdiğini beğenmiyorum" der gibi bişey oluyor bu...
Hayırlı olanı dilemek lazım

Canım cinsiyeti sperm belirler hızlı spermler erkek spermdir ve çabuk ölürler, kız spermler ise yavaştır ancak 2-3 gün yaşarlar. Yani yumurtlama gününde ilişki olursa hızlı spermler yumurtaya saldırır erkek sperm döllenir ama yumurtlamadan bir iki gün önce ilişki olursa erkek spermler çoktan ölmüş olur ve kız spermle döllenir. %100 garantisi yok ama işleyiş bu yönde madem bu denli çok istiyosun ovulasyon testleri var yumurtlama tarihini öğren bi ay sonraki ay yumurtlamadan önce ilişki olursa kız olma ihtimali çok yüksek. Kocamda kız istiyo tahmini yumurtlama günümde ilişkimiz olmadı erken oldu ben de geç döllenme olmadıysa kız diyorum bakalım ne olacak. Benim sıpa bacaklarını kapatıyo göstermiyo :KK70:

Daha önce açtığım konudan verim alamadm. Kızlar hangi ay hamile kaldınjz? Eylül
, ekim, kasım,aralık ta hamile kalıp kızı olanlar var mı. Bugün yarın ona göre hareket etmem gerekicek lütfen yazınnn
canım ılk kızımı mayıs ayında hamıle kalmısım on yıl aradan sonra hazıranda hamıle kaldım oda kız :))allah hayırlısıını versın sanada ıns

Canım cinsiyeti sperm belirler hızlı spermler erkek spermdir ve çabuk ölürler, kız spermler ise yavaştır ancak 2-3 gün yaşarlar. Yani yumurtlama gününde ilişki olursa hızlı spermler yumurtaya saldırır erkek sperm döllenir ama yumurtlamadan bir iki gün önce ilişki olursa erkek spermler çoktan ölmüş olur ve kız spermle döllenir. %100 garantisi yok ama işleyiş bu yönde madem bu denli çok istiyosun ovulasyon testleri var yumurtlama tarihini öğren bi ay sonraki ay yumurtlamadan önce ilişki olursa kız olma ihtimali çok yüksek. Kocamda kız istiyo tahmini yumurtlama günümde ilişkimiz olmadı erken oldu ben de geç döllenme olmadıysa kız diyorum bakalım ne olacak. Benim sıpa bacaklarını kapatıyo göstermiyo :KK70:

Aynı biyolojik açıklamayı ben de yaptım ama arkadaş biyolojik açıklama değil de hurafe duymak istiyor, hala başka arkadaşlara yanlış hesaplamışsın Çin takvimi doğru çıkıyor diyor , boşver bence kendini yorma, ben vazgeçtim :)

Aynı biyolojik açıklamayı ben de yaptım ama arkadaş biyolojik açıklama değil de hurafe duymak istiyor, hala başka arkadaşlara yanlış hesaplamışsın Çin takvimi doğru çıkıyor diyor , boşver bence kendini yorma, ben vazgeçtim :)

Ben hepsini duymak istiyorum ki başlıkta Shettles metodunu da yazdım zaten, yani o sizin açıkladığınız bilimsel kısmın adı Shettles metodu. Onu biliyorum zaten ve onun da tutup tutmadığını soruyorum insanlara yani hepsini sorguluyorum ki % kaç tutma ihtimalleri var benim yaşımdakilerin diye..
Sen öylesine de olsa "Allah korusun" diyip tahtaya vururken, belki gece tırnak kesmezken, astrolojik falını okurken, kahveni içtikten sonra eğlencesine bile olsa kapatırken.. vs. hurafe olmuyor, hemen herkesin bildiği az önce saydıklarım kadar masum bir hurafenin kimlerde tuttuğunu sorgularken neden sıkıntı oluyo, yoruluyorsun cidden anlamadım.

:KK48:utanıyor anlaşılan :KK70:

Cumartesi günü doktora gidicem kuzum gösterirse tezimi kontrol etmiş olucaz
Göstermezse de 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason var çaresiz göstericek artık :KK70:
:KK48:utanıyor anlaşılan :KK70:
Herhalde utanıyo teyzesi :KK70:

Kızlar yok mu gelişme?? Tekrar özellikle merak ediyorum 30 yaşında eylül ayında hamile kalanlaaar neyiniz oldu????

Valla ben 30 yasindayim suan hamile kalmaya calisiyorum,herhangi bircinsiyet tercihim yok Allah hangisini verirse kabulüm..Eger bir gelisme olursa yazarim size insallah,ama bence bu kadar takilmayin,ne kadar kafa yorarsaniz o kadar strese girersiniz..

X