- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #46.841
ya bunların bi ortası yok mu dominant olan tam dominant oluyor seni hiç takmıyor yada tam hanımcı hanım ne derse o bulamadık düzgün birini bize mi denk gelmiyorUzun suredir telde gorustugum insanla haftasonu yuzyuze tanistim. Adam yakisikli. Isi gucu yerinde. Evlenmek istiyor hemen. Aldatmayacak tiplerden ama olmadi ya bisey hissedemedim cok duygusal biri. Ben sanirim daha dominant olsun istiyorum. Yanlis mi dusunuyorum ya bu yuzden mi evlenemiyorum ben
aynı dialoğa 2 gün önce bir zatla girmiştim. insanlar nasıl bakıyor ya duruma valla toplumsal baskı yüzünden yaş kompleksinede girdim. ne zamandan beri evli olmak avantajlı bir durum olduki .kızlar şikayete geldim, 34 yaşındayım az önce iş yerinde benden 10 yaş küçük kız abla sen de evlenmedin evlenmiş boşanmış biri çıkar belki karşına dedi. Hayır belki bekar, belki boşanmış farketmez de yaşımdan dolayı böyle bakması moralimi bozdu sabah sabah
benimde öyle 2 senelik çıktığım vardı yeni bitti ve çok seviyordum halende çok özlüyorum insanlar severek nasıl ayrılıyo bilmiyorum. bizdede ciddi düşünülüyordu yuvarlak bakınca ama hiç bi gelecek planı yoktu ve takıntılardan son buldu malesef bende 34 yaşındayım ,tüm arkadaşlarım düzenini kurdu etti ,çevrede insanda kalmadı artık arkadaşlık edebilicek ..merhaba ben de 30 yasındayım, iyi bir işim var. işimi çok seviyorum. ve yalnızım. 1 yıllık sevgilimden yeni ayrıldım. hiçbir gelecek planı yapmıyordu. çok sevsem de bir şekilde bitti. dediğiniz gibi gezmek tozmak için arkadaş bulamıyorum herkes düzenini kurdu. bana sıra gelmiyor ne yazikki.
benimde öyle 2 senelik çıktığım vardı yeni bitti ve çok seviyordum halende çok özlüyorum insanlar severek nasıl ayrılıyo bilmiyorum. bizdede ciddi düşünülüyordu yuvarlak bakınca ama hiç bi gelecek planı yoktu ve takıntılardan son buldu malesef bende 34 yaşındayım ,tüm arkadaşlarım düzenini kurdu etti ,çevrede insanda kalmadı artık arkadaşlık edebilicek ..
sanırım baya mutsuzum
hep öyle diyip kendimizi avutmuyomuzu zaten ,sürekli bitişler başlangıçlar gerçekten artık yorucu bir hal alıyor bir yerden sonra.. umuyorumki gerçekten zamanla geçer ..sanırım aynı nedenlerden bitmiş, sağlık olsun diyeceğiz. sevmek yeterli değişmiş mutlu olmaya, zamanla geçecek inanıyorum ben siz de inanın..
Kız sen hangi şehirdesin? Çok tatlısın ya :)Ben oldugum sehirde bile yalnizim. Bugun tek basima sinemaya gittimAllahim nasil bir eziklik. Eskiden oldugum ortamda boyle isleri organize eden ben olurdum. 5_6 kisi olurdu en az. Yalnizlik ne zormus ya :/
onlarda evlilik çok güzel, bak bize falan filan diyecek..Cennetten çıkıp dünyaevine girmeye henüz hazır değilim diye cevabı yapıştırabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?